çok güzel bir gezi olmuş abi tekerlerinize sağlık
çok güzel bir gezi olmuş abi tekerlerinize sağlık
beyler gelemedim diye üzülüyordum emme dün bende hareketli geçirdim evde kös kös oturucam derken neyse , bir kaç çift sözüm olacak
şenol ağabeyimin misafirperverliği ve içtenliğine zaten sözümüz yok , len koray adamın asabısını bosma gezip gezip burda bana hava yapma tamam anladık olm istanbulu gezdinde , nee o öyle , len o bandana kafanda pis apaçi seni ben sana sorarım eve gelince
ismaillin yeleği nerde bakiiimmm ??? aranızda atlı karınca gibi sırıtmış çık çık çık olmadı şimdi
ismail yavrım yelek dağıtılırken senin habarın yokmuydu sen en arkadamı kaldın kuzum
beyler şakayı makayı bırakın len harbi hava güzeldi acısını çıkartmışsınız tekerinize taş değmesin beyler öperim gıdışınızdan elinize tekerinize sağlık
güzel kareler güzel gezi , 10 üzerinden yıldızlı 10
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:07 ----------
nihat şimdide senimi doladı bu koray adamı diline motürü satman yakındır olm senin , ohhhh beeee ben yırttım
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:13 ----------
yorumlardan ziyade siz kıymetli arkadaşımızıda aramızda görmek isteriz ethem bey hiç sesiniz soluğunuz çıkmamakta bir karamürselli olarak racona ters bir durum olarak görmüş olduğumu söylemek durumundayım
lütfen sosyallaşelim arkadaşım çekilirsin kabuğuna sesin soluğun çıkmaz
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Elbette zaman, mekan ve bütçem uygun olduğunda gezi org.. bende dahil olmayı çok isterim. Aksini düşünmüyorum. Zaman zaman cumartesi ve pazar çalıştığım oluyor. Hanımında tek tatil günü pazar. Onuda evde tek bırakıp ayrı plan yapmakta olmuyor. Bazen zaman ayıramıyorum böyle güzel organizasyonlara her istediğimde. Ben aslında oldukça sosyalimdirde bu ortamda ki sosyalliği ve güzelliği bazen gerçek hayatta aktarmak konusunda bahsetmiş olduğum engeller oluşuyor. Gezi planlarınızı buradan sıklıkla takip ediyorum. Elbette racona ters düşmemek için elimden geleni yaparım hemde zevkle.
eyvallah kardeşim.. sendende bekliyoruz.. antalya türkiyenin en güzel şehirlerin birisi
---------- Post added at 12:08 ---------- Previous post was at 12:06 ----------
şekerim iyi düşüncelerin için sağol.. allah klavyene zeval vermesin
sıra nihatta abi doğru söylüyorsun... senden geçti artık...
beyler gene kaybetmiş bu handikap koray sizi şu adam bir kere de şu istanbulda kaybolmasın be arkadaş yaw adama evin yolunu bulsun diye navigatör aldık gene fayda etmedi gene kayboluyor gene kayboluyor anlamadım gitti..
bende gelmek isterdim ama koray palnımızı değiştirince gelmedim halbuki biz onunla abant a gidecektik fakat o kayış ettı benimde tepem attı gelmedim adamın akşam dediği ile sabah dediği birbirini tutmuyor ki ben ne yapayı asena mübarek
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
aynı dertler sendemi var zannediyorsun ethemcim valla bende artık yengeni dahil ettim bu gezilere bence sende öyle yapmaya başlasan fena olmaz kanaatindeyim bakma sen ilk başlarda hık mık yaparlar ama alıştımmıydı senden önce atlarlar motürün tepesine tabi şahsım adına konuşuyorum , yenge hanım nasıl sıcak bakıyormu bu konuya ? benimki havaların ısınmasını bekliyor sıcak su motürcüsü artçılığıda öğrendi artık yakında motor sürme derslerine başlayacağız darısı senin başına dostum
vay sahtekar Handikap Koray vay..ulen bi arayaydın sevabına len...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
hahahah
kanka artık yollar İnazuma dan sorulur.. gelirse artık ikimiz takılırız.. düşük cc motorlarla muhatap olmayız
---------- Post added at 08:49 ---------- Previous post was at 08:45 ----------
Kaybolmadım olum rahat ol.. Harem sahilden beykoza gittik.. Sen rahat ol.. denizin manzarısını izleyerek gezdik.. zaten beykoz girişte şenol abi bizi bekliyordu....
Abant diyosunda sen bana 10,30 da işten çıkarım dedin.. yola düşüşümüz 11,00 olacak.. 220 km yolu ne zaman gidip dönecezde bide üstüne gezecez.. senin ilk konuşmamız bu hafta içindi.. sen çünkü pazar günü müsaitsin.. değil mi .. yalancı çin scooter.. bakalım bu hafta ne yapacaksın... kim kayış atacak..
---------- Post added at 08:51 ---------- Previous post was at 08:49 ----------
kanka çok rüzgar vardı... valla tel. çaldığı zaman bile açmadım.. ama gütmeden önce söylemiştim ya kankam metehandrom
günaydın günaydın günaydınnnnn
koray ne diyo olm fatih yoksa yine kayboldunmu len navıgatörle vayyy rezil seniiiii
evet abi gene kaybolmuş en son bunun yanına bi bakıcı vereceğim en son çare o kaldı yoksa birdaha kılıbık koray ı göremeyeceğiz..
koray panpiş ben çalışmaya devam ediyorum sen bu gezi işlerini mayıs ayına ertele veya başka kankalarınla takıl ben müsait olunca da gideriz sen bi git gel ama kaybolma gittiğin yerlerde tmm mı
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Hayret bişey yaaa güneşi ucundan görmesin millet
atıyor kendini dışarıya trafik kalabalığı başka bişey degil,
verecen bunlara armut odununu verecen allah yarattı demeden
bak birdaha metehanı almadan çıkıyorlarmı bakkala gitmeye bile
Metecim napıyosun ? Çok zaman oldu bi dialoğa geçemedik, hayat nasıl gidiyor ? İşler yolundamı,sağlığın iyimi ? Yokmu ufukta bi motor ? Havalarda artık kendini geldi. En son bi scooter almıştın diye hatırlıyorum pcx ten sonra, onuda mı sattın ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)