oo sayın abilerim güzelmişsiniz ee biz daha çalışacak yaşta olduğumuz için çalışmaktan gezmeye vakit bulamıyoruz inş bizde bir gün böyle gezeriz
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Valla baba adamlarsınız, çoğu zaman sorar oldum kendime; "Yanlış yerde mi yaşıyorum acaba?" diye
Yiğit kardeşimize Allahtan bir ömür mutluluklar dilerim.
Abilerim ne de güzel tesadüfler ya (tevafuklar) demekki kalpler bir olunca böyle oluyor:D
İrfan abi maşallah iyi yapmışsınız güneşi gören bugün çıktı dışarı.
teşekkür ederim erhan abim şu güne kadar mümkün olduğunca kötü örnek teşkil edecek sigara vs. ile foto koymamaya özen gösterdim fakat sevgili nadir ağabeyimin yurt dışından getirdiği sigarayı küftelerin ardından güzel gittiğini inkar etmeyeceğim
nadir ağabeyimin anısına onun için bu pozu koyma gereği duydum
teşekkür ederim yorumun için tekerin düz bassın
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:13 ----------
valla snde olaydın güzel olurdu kanka ama boş ver bak eksoz sahibi oldun hem belkide bu esnada senin balkon belki bir kaç cm incelmiştir
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:17 ----------
teşekkürler bora abim , inşallah bir gün senide aramızda görürüz ağabeyim , tekerine taş değmesin adanaya selam olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:20 ----------
valla çete işini filan ben anlamam cem abi lakin yelek olayının o gün ayrıcalığını yaşadık gibi geldi sanki bana insanların bakış açısının değiştiğini hissettim bir ara görsel anlamda görünürlük, farkedilirlik açısı en önemli olan olsada , guruba eyrı bir cidiyet ve otorite kattığı göz ardı edilmeyecek şekilde hissettim sanki ,
valla iyi oldu abi şu yelek işi tek yürek tek çatı altında olmak başka bir şey , mt yönetimine tekrar teşekkür ederim , uğraşanların emek verenlerin ellerine sağlık
hatta bir ara sevgili nadir ağabeyimin sohbet arasında gelişen espiritüel yaklaşımına koptum söylediği kelime aynen şuydu ulen aynı eşek arısı sürüsüne döndük şekinde bir espiri patlattı
tabi sonrasında gülüşmeler arasında eşek arısımı sarı siyah, yoksa bal arılarımı sarı siyah tartışması gelişti aramızda mecazi anlamda ( eşek arısı ) belki kaba kaçacak ama gurubada uydu yani
yani dün eşek arıları termal yalovadaydı
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:28 ----------
aynen sadece biz değil yemek yerken scooter gurubu geçti önümüzden sanırım 50 kadar motor vardı iznik yolu üzerinden izniğe geçiyorlardı sanırım biz akşam dönüşte tekrar topçularda karşılaştık kendileriyle
bu arada dikkat edin yolda
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
gerçekten de HOŞGELMİŞ.tekerinize sağlık
BİZİ BİLEN BİLİR,BİLMEYEN KENDİSİ GİBİ BİLİR
tek dostum yalnızlığım
hiç ellerin taşı bana değmez, illa dostun gülü yaralar beni!!!
Bu yılki fuara gidenler belli oluyor Ellerinize sağlık tam bir takım tam takım olmuşsunuz.Yolunuz açık tekeriniz düz bassın.Kazasız belasız hayırlı güzel mutlu huzurlu geziler ve sürüşler diliyorum.
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
Yigit abimize hayirli olsun
ilhan abimize hayirli olsun
Gunesi bahseden rabbimize sukurler olsun
irfan abimize afiyet bal seker olsun
Bahar gezmelerimiz bol olsun...
Öncelikle Yiğit kardeşime"Allah tamamına erdirsin"dileklerimi ileteyim.(bu arada "son kararın mı"diye de sormak isterim )
Eskişehir'den dönüşte Serdar dostuma uğramak için Rotamı Yalova'ya çevirmiştim,gittiğimde ne göreyim dostlar orada,mutluluğum ikiye katlandı(Özer'cim "seni karşılamak için geldik" desede ben pek inanmadım )
Yeni motorum için iyi dileklerde bulunan tüm dostlara,Misafirperverliği ve dostluğu için Serdar bey'e ve diğer arkadaşlara çok çok teşekkürler,sağolun varolun,
Evine sağ salim ulaştığına sevindim. Yeni motorun tekrar hayırlı olsun.Benim motorumdan memnuniyetimi görerek, aynısından almış olman seni de çok mutlu etmiş,onunla çokdaha mutlu olacaksın,zaten senin de Eskişehir dönüşü sürüş memnuniyetinde bunun göstergesi.
Güzel dostları ağırlamanın lafı bile olmaz
Daha çok yol yapacağız görecek günlerimiz varsa
Sağlıcakla...
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
ben görmemişim bu topiği... benide alın bidakine...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
eyvallah irfanım bugün erdemle serdar abinin yanına gittik erdemin motoruyla hatta zaman olsaydı seni arayıp ordan yanına geçecektik ama bidaki sefere dedik kısmet se bi ara rahatsız edicez..gülüm
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)