Hepinizi her zaman olduğu gibi saygı ve sevgiyle selamlıyorum sevgili gönül dostları
Malum bu hafta sonu güneşin yüzünü göstermesiyle zaten havaların sert ve yağışlı geçmesi vesilesi ile iyiden iyiye kurtlanmış olan bizler, bu hafta sonununda güneşin yüzünü göstermesiyle kendimizi sokağa attık, attık diyorum lakin şöyle anlatayım
hesapta herhangi bir gezi etkinlik, aktivite düşüncesi olmaması dolayısı ile her şey benim için sitemize üye olan piyanist yiğit arkadaşımın kadıköydeki nişan merasimi işle başladı , tabiki davete icabet etmek düşer,
motosiklet.net in gezilerinden birine katılmak üzre yola çıkan yiğitim ramazan akşamı iftarını açmak üzre bir restorana girer ve orada, hayatının aşkını bulur dün gece yani 17 mart cumartesi akşamı yine kadıköydeki hava,komutanlığında (ismini yanlış telaffuz etmiş olabilirim ) ömür boyu sürecek yolculıklarının ilk temelleri atılır ,yiğit kankama allah tamamını erdirsin diyor devam ediyorum
ve bir bakarımki ne göreyim sevgili spedy özer ağabeyimizde orda tabi sevinçler ikiye katlanır laf lafı açarda konu motosiklete , gezmeye gelmezmi ?
pazar günü (nadrov) nadir ağabeyim ve özer ağabeyim ve aytaç bu taraflara yolculuk etmeyi pilanlamaktadırlar havada süper
irfanın yanına uğrarız , oradan (motoseyyah) serdar ağabeyimin yanına gider birazda teker çeviririz diye düşünürler ,
diğer yandan sevgili kardeşim eray uluyazıda pazar benim yanıma gelme pilanları yapmakta ve telefondanda teyid ister, durum böyle olunca eray, özer ağabeyim,aytaç ve nadir ağabeyim kartalda buluşup yanıma gelirler , oradan yemek faslından sonra termale serdar ağabeyimizin yanına geçiyoruz ve sevgili (esirci) ilhan ağabeyim yeni aldığı ybr 250 siyle serdar ağabeyimi arar tesadüfe bakın ki bütün tayfa neredeyse oradadır
ve aklıma gelen durum şu oluyor ışığı gören toplanıyor
ilhan ağabeyime hayırlar getirmesini ve kazasız belasız kullanmak nasip olsun düşüncelerimi beyan ettikten sonra sizleri çokta sıkmadan resimlerle başbaşa bırakıyorum
tabi sizlerdeki resimleride bekliyorum
her şey gönlünüzce olsun, çok güzel bir başlangıç aktivitesiydi küfteler için özer babamın elinden öperim abim kesene bereket, günümüzü güzelleştiren serdar ağabeyimize, sevgili nadir ağabeyime , ilhan ağabeyime,münir eray ve aytaç, kardeşime çok teşekkür ederim süper gündü diyebilirim her şey süperdi .
kalın sağlıcakla ,işte resimler
sigara içenlere iyi davranın, çünkü sizden uzun yaşamayacaklar. !
allah tekerinize ,iniş takımlarınıza,sağlığınıza zeval vermesin tüm gönül dostlarına selam olsun
dip not: konunun başlığını tamamlayacaktım lakin altta yazmaya ve resim yüklemeye başlayınca yaza hoş geldin gezisi yazmayı unutmuşum şimdi düzeltemiyorum