mükemmel bir gezi olmuş uzun soluklu ve hayecanlı
fotolara baktıkça şu sıcak günlerde içimiz serinledi
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
Ben R125D motor alacam bende aceba seneye arkanızdan gelebilir miyim?
hocam bu fotoğrafları paylaştığınız için çok teşekkür ederim.
Herkesin yürüdüğü yollarda yürümeyenlerin evrenidir dağlar. (Alıntı)
Çok teşekkürler Behçet. Beğenmen beni sevindirdi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:50 ----------
Elbette gidilir. O tarihte geceler biraz soğuk olur tahminim, ama gidilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:52 ----------
Sorma, şu sıcak günlerde ben de ara ara raporu açıyorum. Gece nasıl donma tehlikesi geçirdiğimizi hatırlayıp serinliyorum.
Teşekkürler mesaj için.
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:55 ----------
Lastikleri kar lastiği olsun, elbette gelebilirsin Barkar.
Mesaj için teşekkürler.
(Laf baba lafmış ama...)
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:57 ----------
Beğenmene sevindim arkadaşım.
Mesaj için teşekkürler.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
Burada çok gezi yazısı okudum ama hepsi genelde deniz kum güneş çiçek böcek temalıydı , bu çok farklı bir şey olmuş gerçekten emeğinize tekerinize sağlık büyük iş başarmışsınız , outdoor budur diyorum !!
şu ana kadar gördüğüm en güzel geziydi okurken kimi zaman güldüm kimi zaman acıdım.kimi zaman hüzünlendim.ama yazının hepsinde size özendim.süper gezi olmuş
Harika bir gezi olmuş tekerlerinize ve bu soğukta bu planı yapabilen yüreklerinize sağlık .
Ne YaPaRsAn YaP , DiKKATLi oL !
sana ve Adil Berk Oğuz'a, Erhan Özal'a, Bahadır Candemir'e, Nurettin Özcan'a, Ünal Güler'e, Ümit Kaplan'a, Fuat Bahadır'a ve Savaş Yıldır'a bende teşekkür ediyorum emeğinize sağlık kazasız belasız bir şey yazmaya gerek yok zaten okuyan görür zaten harika
Güven Abi ,
Harika bir organizasyon yapmışsınız İmrenerek izledim
Tebrik ederim
Baştan sona zevkle ve merakla okudum.Bol resim ve güzel anlatım için teşekkürler.
Çok güzel bir gezi olmuş.Bu kadar kafa dengi bir ekip oluşunuz kayda değer doğrusu.
Muhabbetiniz daim olsun.Hareketli resimlerde çok güzeldi.Paylaşım için teşekkürler
https://www.youtube.com/channel/UCsQMNz8EBD5jqoRCOlr-72Q
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)