Teşekkürler hemşehrim Carlos.
Güzel mesajına çok teşekkürler kardeşim.
Beğenmen beni mutlu etti.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:18 ----------
Övgülerine teşekkürler Ömer. Sağol.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:20 ----------
Yeni çıktı fırından bunlar. El yakıyor baylar bayanlar...
Bahadır'ım, ellerine sağlık. Teşekkürler. (Videoları da bekleyeceğiz.)
Bahadır Candemir'in anlatımı ve fotograflarıyla Aladağlar Kış Kampımız..:
Herşey sıtkı abilerde otururken ümit’İn bizlere birkaç foto göstermesiyle başladı. Etkilenmemek elde değildi, gözümün önünden gitmeyen fotolardan birinde suzuki vitara’nın yanında yükselen 3-4 metrelik kar duvarı bizleri mest etmişti. Karar verildi hemen oracıkta; “TEZ ALADAĞ’LARA GİDİLE””
Tarih yaklaştıkça heyecan artıyordu, ümit’in verdiği bilgilere göre hava sıcaklığı gece neredeyse -20 dereceleri buluyormuş, kimse birbirine belli etmemeye çalışsa da “yusf yusf” lar eşliğinde eksiklikler tamamlandı (sağlam bir tulum, cep sobaları, sucuk, kanyak, hellim peyniri vs...)
sabahı zor edip yola koyulduk, topboğazından fuat; iskenderun’dan da ümit ve savaş’la buluşunca ekibin hatay kısmı tamamlanmış oldu.
Adana’da biraz oyalanıp sabah kahvaltısı sonrası yahyalı’ya doğru harekete geçtik
Yahyalı’ya vardığımızda aladağ ekibi tamamlanmış oldu. Buluştuğumuz kahvede (st 17:00 suları) içimizi ısıttıktan sonra
-bu saatte gidebilir miyiz? (yusf)
-geç olmadı mı? (yusf yusf)
-sabaha mı bıraksak, gündüz gözüyle çıkarız abi!...
-ya geldik işte, planda bu gece dağda kamp atmak yok muydu, kalkın gidiyoruz!!! (hiheyyyyytttt)
-gideriz değil mi??? (yusf yusf)
-haydin ... hobaaa...
Derken bi celallenmeler, toparlanmalar, kalabalığın ilgisi üzerimizde, çıktık gidiyoruz.... (tabii bu arada güneş battı batacak, hava kararıyor). Yol ayrımına varıldığında derin bir sessizlik oluyor, yaklaşık 20 km karlar ve buzlar üzerinden gidilecek...
o kahve önündeki cevval ekip sus pus
maden ocağından gelen pickuptaki ekip bize “manyak mısınız” gibisinden bakarak birazdan buzlanmanın başlayacağını söyleyince macerayı ertesi güne bırakmaya karar verip ,az önce “allah allah” nidalarıyla ayrıldığımız kahvenin önünden geçerken kafalarımız yerde, kimseyle göz teması kurmadan kalacak pansiyon aramaya başladık.
Ertesi gün....
Aynı yol ayrımındayız, ekip toparlanıyor...
Gidiyoruz...
Daha ileri gitmekten vazgeçip, kamp yeri için güzel bir yayla yerini gözümüze kestirip yerleşme işlerine başladık... sonrasında keyiffff...
Derken karanlık bastırdı, gökyüzü tek tük bulutlar dışında tertemiz açık...
Kafalar güzel olmaya başladı sanki
Boğmaydı, rakıydı, viskiydi derken melekler gibi uyuduk, sabahın ışıkları ile uyandık attık kendimizi dışarıya, mis gibi bir güne...
Sabah içtimasını vermek üzere hakim tepeye doğru tırmanışa geçtik...
Kamp yerimiz tepeden...
Oksijen azlığı etkisi...
Toparlanma ve dönüş...
Fotolar biraz gecikti kusura bakmayın....
“karda yaptığım ilk kamp” olmasının dışında, bunu çok keyifli ve uyumlu bir ekiple yapmış olmak, bu geziyi anlatamayacağım kadar değerli kıldı benim için.
Hepinize çok çok teşekkür ederim.
Yeni plan programlarda görüşmek üzere...
Not: benden kurtulmadınız daha, yakında, ansızın birkaç video ile gelebilirim...
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
sıtkı agabey yine çok güzel bir geziye imza atmışsınız gezi yaptığınız arkadaşlarla dostluğunuz baki kalması dileğiyle kalın sağlıcakla
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Sıtkı Başkanım emeğinize yüreğinize sağlık,valla okurken üşüdüm. Şahsınızda tüm ekibi tebrik ederim,gerçek bir SURVIVOR olmuş,
Doktorun TKC'ler iyi iş çıkarmış görünüyor.
Selamlar.
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
Hahaha videoya gerek yok gifler yeterli bence=)
Ayrıca gece çekimlerini kim yaptı? Harika olmuşlar
abi ikinci kez bakıyorum ve itiraf ediyor çok kıskandım.ağzımın suları nasıl aktı...karlar,virajlar,börekler....çok güzel olmuş...
BİZİ BİLEN BİLİR,BİLMEYEN KENDİSİ GİBİ BİLİR
tek dostum yalnızlığım
hiç ellerin taşı bana değmez, illa dostun gülü yaralar beni!!!
Süper bir gezi olduğu kesin ellerinize sağlık, gif ler çok hoş olmuş ne kadar keyif aldığınız gözlerinizden anlaşılıyor keyifli bol güzel güneşli yada karlı kamplar dilerim
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
Yüzlerce rapor okudum bu sitede! En çok bu geziye imrendim! Siz yaşayanlar da unutmayacaksınız haliyle, bu Aladag kampı raporu efsane olacak! Kaç gezgin böyle bir gezi-kamp yapmak isteyecek? Böyle bir ekibi bulmak bile çok çok büyük bir iş! Tahmin ediyorum bu Aladağlar Kampını gelenekselleştireceksiniz! Hepinizi kutluyorum!
Sizin yaşadıklarınızı bilgisayar başında ben yaşadım süperötesi bir gezi olmuş bu gezi gercekten cesaret isteyen bir gezi olmuş sizi cesaretinizden dolayı tebrik ediyorum ve başka geziler bekliyorum tekeriniz düz bassın...
13 Kasımda bir aladaglar düşünüyoruz ama bu resimlerden sonra tırstık biraz sanki :D acaba o tarihte durum nasil olur :D Sıtkı abi ordan cıkıp Antakya ya gelcez :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
hocam bu ne biçim bir şey ya çok gezi yayınlayan arkadaşlar oldu ama sizin geziniz müthiş,olağanüstü,süper,harika,muhteşem....... olmuş
HAYATI TESPİH YAPTIM KAH ÇEKİYORUUUM KAH SALLIYORUUUM......
Kelimeler kifayetsiz kalır ne söylesek boş Mükemmel bir gezi
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)