Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Aladağlar Kış Kampı

REKLAM ALANI
    scuderia06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tenere 700 ,Yamaha Wr250 R 2013
    tebrik ederim büyük motoru olup asfalt dısına cıkmaya cesaret edemıyen bir suru insan varken sizleri daglarda görmek güzel bu arada Ünal hocama selamlarımı sevgilerimi iletin enerji deposudur kendisi bide artık lastiklerini değişssin Hannibal erman deyin toroslardan o anlar )
    Instagram: gezgin_endurocu
    https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
    https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Daelim / History 125cc
    Eline sağlık Sıtkı abi....

Erman, hep birlikte düzenlediğimiz bu organizasyon da iki Hannibal parmağı var ) Lastikler inatla daha gider gider diyor Selamını iletiriz, hoşça kal...
    Öğrenmenin En Güzel Yanı ; Bilgileri Paylaşmaktır !..
    [b]Motor; Ayağını yerden kesen en iyi arkadaştır!..[/b]
    TekiL`ay` ~\ Ümit KAPLAN \ [b] O Rh(+)[/b]

arca94 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer
    Diğer gezilerinizi hep takip ettim, bunları da okudukça.. Her okuyuşta ağzımın suyu akıyor ne yalan söyleyeyim..

Üstadım bi önerim olacak.. Siz bütün bu gezileri bi blog, site ya da herhangi bi sanal ortamda toplamayı hiç düşündünüz mü?
    MT 'de tamam da fotoğraf linklerinde bi sorun çıktığında filan her şey bi anda kaybolacak..
    x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
    Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
    -arcadiril.blogspot.com-

furkanmg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 600f
    gece kapanmakta olan gözlerimi fal taşı gibi açan ve heyecanlandıran bi gezi olmuş
    hakkaten kaçyüz km yolculuk üzerine bide karla cebelleşmek..
    helal olsun sizlere hele hele istanbula geri dönen arkadaş çok şaşırttı gerçi 1200 gs çokta zorlanmamıştır yayla gibi

elinize emeğinize tekerinize ve klavyenize sağlık :D

Ra_Messu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Valla hocalar, 6 yaşımdan beri hayalini kurduğum şeyleri yapmışsınız. Gecenin bu vakti salyam aktı, dimağım durdu, aklım gitti. Yalnız kendi hayalimi gerçek etmek ve başkalarına da faydalı olmak adına gezi ile ilgili teknik detay alabilir miyiz? Gıda işini nasıl hallettiniz, yani gaz ocağı mı idi o yemek bişirdiğiniz ocak, çanta hazırlanmasını nasıl yaptınız(içerik?) Motosikletlere o soğuklar için herhangi bir hazırlık gerekti mi? O buz deryasının ortasına çadır içinde mat harici ısıtıcı vs ne kullandınız, bu gibi şeyler.

Cevaplarsanız müteşekkir olurum.

Ha bir de, suratlar fena olmuş yav=)

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    motosikletlerinizle , gezilebilecek, yapılabilecek, etkinlik ve aktivitelerin en son noktası olduğu düşüncesindeyim , lakin af buyurun bence hepinizin triger kayışı sıyırmış , mantıken bakıldığında , bu yakıştırmayı mecazen bir çok insandan duymuş olmalısınız taktirle ve zevkle , imrene imrene , belgesel tadında izledim ,

ne diyelim allah sağlığınıza, zeval vermesinde daha nice nice, içten, samimi, zevkli aktivitelere imza atasınız

şapka çıkartıyorum ve bir çok insana motosiklet aşkını ve gezgincilik ruhunu aşılıyorsunuz , emeği geçen ,tüm gönül dostlarına selam olsun ,

elinize, emeğinize gönlünüze, tekerinize sağlık .
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

courser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    güven abi yine mükemmel gezi mükemmel anlatım saol varol

biglebowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ustad bir ara gozumu kapatiyodum gozumun onune karlar icinde yan ayakliga yaslanmis bir motosiklet geliyordu. o derece yani! 1 saat falan surdu heralde resimlerin ve videolarin tamamina bakmam. Bir de hazirlayana sormak lazim tabi. emek emek goz nuru valla. tum bu guzellikleri bizimle paylasan sevgili Sltkl bey ve arkadaslari; yureginize saglik.... bu ekibin dostlugu ve paylasimi da ayrica takdir edilesi birsey. herkese nasip olmaz boyle uyum. bu gibi gezilerde bir kisi ariza cikarsa grubun tamamini etkiler. Kafalarin uymasi da onemli yani...

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    ne geziymiş yahu, ne zaman açsam başıma bir iş geliyor bilgisayarın başında duramıyorum...
    ama bir gün mutlaka okuyacam bu raporu ( inşaallah )
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Motosikleti
    YAMAHA NMAX 155
    coooooooooooooookkkkkkkkkkkk feciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Ra_Messu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben hala hevesle teknik bilgi ve detay bekliyorum, çok heycanlıyım.

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    bir solukta,imrenerek,üşüyerek okudum.elinize emeğinize sağlık.çok keyifli bir macera olmuş,ehh motorculuğun ruhunda var.teşekkürler dostlar.eline sağlık sıtkı ağabey.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

Hocam müthiş bir gezi.Kesinlikle soluksuz izledim.Bu arada birbirinizi çekerken arkadaşların elinde makineler gördüm.Onların çektiği pozları da görmek isteriz.
    Bir de şu termos-ocak karışımı alete hasta oldum.Tekerinize,bileğinize,paylaşımınıza sağlık.Toplamda kaç km yol aldık hocam?

fz6_fazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125 esd
    http://i770.photobucket.com/albums/x...6348Medium.jpg
    2008 de nıgde camardında askerdım ilçede nufus 3090 4 sene sonra nufus artmıs, 2007 agustos ayında geldıgımde,
    ilçede motosiklet tamırcısı yoktu, 2008 bahar mevsımıne dogru Adanalı murat abı gelmıstı, carsı ıznıne cıktıgımda
    tamırcının yanına gıderdım, dukkanın yag kokusu benı cezb ederdı, usta bakım yaparken ızlerdım vaktın ne zaman
    gectıgını anlayamazdım, murat usatya rıca ettım, 08 plakalı 350 jawayı ıstedım sagolsun verdı.
    benzın almak ıcın, sızın mola verdıgınız yere geldın. Pompacı bana dedıkı bu motosıklet kımın dedı, benım dedım,
    pompacı pek ınanmadı benzını alıp hemen cıktım, ıcımde korku vardı, ehlıyetım, kaskım yoktu en kotusude askerde
    arac kullanmak yasaktı ama herseyı goze almıstım, karakolun onunden 3, 4 sefer gectım. 8 aydır motosıklet kullanmamıstım
    Ehlıyetsız ve Kasksız motosıklet kullandıgım ıcın uzgunum
    Eskıler aklıma geldı, ekım ayında bıle demırkazık dagı cok soguktu
    YAMAHA

Guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Crf 250 L
    Alıntı Ra_Messu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben hala hevesle teknik bilgi ve detay bekliyorum, çok heycanlıyım.
    En kısa zamanda gerekli bilgileri vereceğim.
    EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.

muzaffer1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Sıtkı hocam, herkes sizleri imrenerek takip etmekte. Kimisi zamansızlıktın, kimisi parasızlıktın, kimisde imkansızlıklarından bu tür organizasyonları yapamaktadır, ama herşeyden önemlisi orgnizasyondur. Eğerki organizasyon yoksa diğerleri olsada boş. Onun için yapmış olduğun organizasyon için tebrik eder, senin gezi raporlarını bize örnek teşkil etsin diye dikkatlice izlemekteyim. Teşekkürler....
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

isg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Lifan xplore 200 CROS
    HAMOK sizi bir kez daha tebrik ediyorum. Sizlerin cesareti tüm motorcu kardeşlerimize ders niteliğinde bence. Hava soğuk olmuş yağmurlu olmuş anladımki sizin için fark etmez. Böyle güzel bir geziyi ayağımıza getirdiğiniz için teşekkürler.
    DÖRT TEKER BEDENİMİ İKİ TEKER RUHUMU TAŞIR...!!!

Sadık1453 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İmrenerek ve iç geçirerek hiç bir detayı kaçırmamak için nerde ne yazı var hangi resimde detay var diyerek tek tek baktım bir saat. Eliniz, ayağınıza, emeğinize, tekerinize sağlık.
    2 yıla yakındır toplu sürüşlere bile katılamadığımdan şu anda baktığım bu organizasyona bir çocuğun hayal kahramanını seyrettiği gibi baktım. Umarım heyecanınız, dostluklarınız ve maceracı ruhunuz hiç ölmez. Umarım bir gün bu resimlere dahil olurum

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
    Ra_Messu bunu beğendi.
    GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
    HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...

Motosikleti
    Crf 250 L
    Alıntı Sadık1453 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İmrenerek ve iç geçirerek hiç bir detayı kaçırmamak için nerde ne yazı var hangi resimde detay var diyerek tek tek baktım bir saat. Eliniz, ayağınıza, emeğinize, tekerinize sağlık.
    2 yıla yakındır toplu sürüşlere bile katılamadığımdan şu anda baktığım bu organizasyona bir çocuğun hayal kahramanını seyrettiği gibi baktım. Umarım heyecanınız, dostluklarınız ve maceracı ruhunuz hiç ölmez. Umarım bir gün bu resimlere dahil olurum

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
    Teşekkür ederim Sadık'çım. Beğenmen beni sevindirdi.
    Umarım düşündüğünü yapar, bu keyifi tadarsın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:51 ----------

Alıntı isg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    HAMOK sizi bir kez daha tebrik ediyorum. Sizlerin cesareti tüm motorcu kardeşlerimize ders niteliğinde bence. Hava soğuk olmuş yağmurlu olmuş anladımki sizin için fark etmez. Böyle güzel bir geziyi ayağımıza getirdiğiniz için teşekkürler.
    Güzel düşüncelere, anlamlı mesaja ve tebriğe teşekkürler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:53 ----------

Alıntı muzaffer1968 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sıtkı hocam, herkes sizleri imrenerek takip etmekte. Kimisi zamansızlıktın, kimisi parasızlıktın, kimisde imkansızlıklarından bu tür organizasyonları yapamaktadır, ama herşeyden önemlisi orgnizasyondur. Eğerki organizasyon yoksa diğerleri olsada boş. Onun için yapmış olduğun organizasyon için tebrik eder, senin gezi raporlarını bize örnek teşkil etsin diye dikkatlice izlemekteyim. Teşekkürler....
    Sağolasın Muzaffer'cim. Güzelliklerin paylaşımı için elimden geleni yapıyorum. Bu arada beğenilmek ve yaptıklarımın taktiri beni onurlandırdı. Teşekkür ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:55 ----------

Alıntı fz6_fazer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2008 de nıgde camardında askerdım ilçede nufus 3090 4 sene sonra nufus artmıs, 2007 agustos ayında geldıgımde,
    ilçede motosiklet tamırcısı yoktu, 2008 bahar mevsımıne dogru Adanalı murat abı gelmıstı, carsı ıznıne cıktıgımda
    tamırcının yanına gıderdım, dukkanın yag kokusu benı cezb ederdı, usta bakım yaparken ızlerdım vaktın ne zaman
    gectıgını anlayamazdım, murat usatya rıca ettım, 08 plakalı 350 jawayı ıstedım sagolsun verdı.
    benzın almak ıcın, sızın mola verdıgınız yere geldın. Pompacı bana dedıkı bu motosıklet kımın dedı, benım dedım,
    pompacı pek ınanmadı benzını alıp hemen cıktım, ıcımde korku vardı, ehlıyetım, kaskım yoktu en kotusude askerde
    arac kullanmak yasaktı ama herseyı goze almıstım, karakolun onunden 3, 4 sefer gectım. 8 aydır motosıklet kullanmamıstım
    Ehlıyetsız ve Kasksız motosıklet kullandıgım ıcın uzgunum
    Eskıler aklıma geldı, ekım ayında bıle demırkazık dagı cok soguktu
    Çamardı küçük ve şirin bir yer. İlk defa uğradım. Oldukça soğuktu gerçekten.
    Murat Usta'nın Çamardı'na gelmesi senin için iyi olmuş. Bir nebze de olsa motosiklet keyifini yaşamanı sağlamış.
    Yağ ve egzost kokusu alışkanlık yapıyor sanırım. Ben, günümün en az yarısını motosiklet tamircisi arkadaşlarımın yanında geçiriyorum hala.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:00 ----------

Alıntı immortalboss adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam müthiş bir gezi.Kesinlikle soluksuz izledim.Bu arada birbirinizi çekerken arkadaşların elinde makineler gördüm.Onların çektiği pozları da görmek isteriz.
    Bir de şu termos-ocak karışımı alete hasta oldum.Tekerinize,bileğinize,paylaşımınıza sağlık.Toplamda kaç km yol aldık hocam?
    Güzel mesaja teşekkürler Fatih.

Toplamda 1000 km. yol yaptık.
    Arkadaşların fotografları elime geçtiğinde burada paylaşırım.
    Ocak, dediğin gibi oldukça kullanışlı. Arkadaşlarımızdan Kayseri Akut Lideri Nurettin Özcan'ın ocağıydı. Sanırım benzinli bir ocak. Lakin özelliklerinden dolayı oldukça kullanışlı ve hızlı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:04 ----------

Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bir solukta,imrenerek,üşüyerek okudum.elinize emeğinize sağlık.çok keyifli bir macera olmuş,ehh motorculuğun ruhunda var.teşekkürler dostlar.eline sağlık sıtkı ağabey.
    Mesajın için ben teşekkür ederim Bora'cım.
    Umarım birlikte yapmak ta kısmet olur.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:06 ----------

Alıntı burdurlu1985 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    coooooooooooooookkkkkkkkkkkk feciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    Teşekkürler Mesut.

Motosikleti
    Crf 250 L
    Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne geziymiş yahu, ne zaman açsam başıma bir iş geliyor bilgisayarın başında duramıyorum...
    ama bir gün mutlaka okuyacam bu raporu ( inşaallah )
    Okumanı tavsiye ederim Sencer'cim.
    Bu arada sana da geçmiş olsun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 05:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:52 ----------

Alıntı biglebowski adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ustad bir ara gozumu kapatiyodum gozumun onune karlar icinde yan ayakliga yaslanmis bir motosiklet geliyordu. o derece yani! 1 saat falan surdu heralde resimlerin ve videolarin tamamina bakmam. Bir de hazirlayana sormak lazim tabi. emek emek goz nuru valla. tum bu guzellikleri bizimle paylasan sevgili Sltkl bey ve arkadaslari; yureginize saglik.... bu ekibin dostlugu ve paylasimi da ayrica takdir edilesi birsey. herkese nasip olmaz boyle uyum. bu gibi gezilerde bir kisi ariza cikarsa grubun tamamini etkiler. Kafalarin uymasi da onemli yani...
    Güzel mesaj için teşekkürler Emir.
    Güzellikleri paylaşmayı seviyorum. Evet, 1500 fotograf, 32 video arasından güzel olanları seçmek, editleyip resize etmek ve fotograf sitesine yükletip siteye taşımak ve yorumlamak meşakkatli olsa da sizlerle paylaşınca tüm yorgunluğu unutuyorum.

Kafaların uyuşması kısmı işin püf noktası zaten. Dediğin gibi bir kişi arıza çıkarsa tüm grubun tadı kaçar. Bu konuda şanslıyız yani.

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:57 ----------

Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motosikletlerinizle , gezilebilecek, yapılabilecek, etkinlik ve aktivitelerin en son noktası olduğu düşüncesindeyim , lakin af buyurun bence hepinizin triger kayışı sıyırmış , mantıken bakıldığında , bu yakıştırmayı mecazen bir çok insandan duymuş olmalısınız taktirle ve zevkle , imrene imrene , belgesel tadında izledim ,

ne diyelim allah sağlığınıza, zeval vermesinde daha nice nice, içten, samimi, zevkli aktivitelere imza atasınız

şapka çıkartıyorum ve bir çok insana motosiklet aşkını ve gezgincilik ruhunu aşılıyorsunuz , emeği geçen ,tüm gönül dostlarına selam olsun ,

elinize, emeğinize gönlünüze, tekerinize sağlık .
    Aynen dediğin gibi İrfan'cım. Kayış sıyırmadığında böylesine bir etkinliğe imza atılamıyor.
    Güzel mesajına, beğenine ve iyi dileklerine çok teşekkürler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:04 ----------

Alıntı Ra_Messu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla hocalar, 6 yaşımdan beri hayalini kurduğum şeyleri yapmışsınız. Gecenin bu vakti salyam aktı, dimağım durdu, aklım gitti. Yalnız kendi hayalimi gerçek etmek ve başkalarına da faydalı olmak adına gezi ile ilgili teknik detay alabilir miyiz? Gıda işini nasıl hallettiniz, yani gaz ocağı mı idi o yemek bişirdiğiniz ocak, çanta hazırlanmasını nasıl yaptınız(içerik?) Motosikletlere o soğuklar için herhangi bir hazırlık gerekti mi? O buz deryasının ortasına çadır içinde mat harici ısıtıcı vs ne kullandınız, bu gibi şeyler.

Cevaplarsanız müteşekkir olurum.

Ha bir de, suratlar fena olmuş yav=)
    Dediğin gibi suratlar hemen değişti Messu. Kar kötü yakıyor. Güneşten daha fena valla. Bir hafta oldu ama benim hala yüzümdeki deriler soyuluyor. Güneş kremi kullanan arkadaşlar olmuştu ama onlarda da yanma ve soyulma oldu.

Hayal ettiğin geziyi umarım sen de kısa zaman içinde yaparsın.

Yiyecek işini ''herkes kendi yiyeceğini getirsin'' şeklinde çözdük. Böyle olunca herkese eşit yiyecek yükü düşmüş oluyor. Kamplarda genelde uyguladığımız yöntem budur. Tüketirken ise, herkes yiyeceklerini ortaya koyunca isteyen canının istediğini yiyebiliyor. Ayrımız gayrımız yok yani.
    Kullandığımız ocaklar outdoor mağazalarda satılan ocaklardır. Bu ocaklar genelde yaktıkları yakıt dolayısıyla rüzgarda, yüksek irtifada kolaylıkla çalışabilen ocaklar. Grupta iki adet ocak vardı. Biri benzinli, diğeri propan ocaktı. Kamp yaptığımız yer 2.000 mt. irtifaya sahipti. Burada gayet iyi çalıştılar.

Enjeksiyonlu motosikletlere herhangi bir ayar değişikliğine gerek kalmadı. Ama benim kullandığım KMX karbüratörlü olduğu için ve o irtifada yoğunlaşan oksijeni rahat alamadığı için sönme yapmaya başladı. Bu durumda hava ayarını biraz daha açmak gerekiyor. Açtım, sönmez oldu.

Çadırın içine matımızın yanında uyku tulumlarımız vardı. Çoğumuzda çift uyku tulumu vardı. Tek kullanan arkadaşların uyku tulumu ise -25 konfor ısısına sahip kaz tüyü ya da benzeri tulumlardı. Aksi halde çok üşüyebiliyorsunuz. Çünkü çadırın içi de buz tutuyor. Uyku tulumunun yanında ısınmak için, tanesini 4,5 tl.ye aldığımız japon malı cep sobalarını kullandık. (Çok iş görmeyen daha ucuz cep sobaları piyasada mevcut) Çok faydası oldu. Üzerimizde 4-5 kat giysi vardı. Çok katlı giysi, tek kat kalın giysiden daha başarılı. Cep sobalarını ise vücuda yakın katlardan birine yapıştırıp vücudun ısıyı hissetmesini sağlamak gerekiyor.

Çantalarımızda ilk önce (1000 km. yol yaptığımız için)motosiklete gerekli ekipmanı koyduk. Özellikle lastik tamir aparatı, (benim motosiklet iç lastikli) lastik tamir köpüğü, (arkadaşlara lazım olabilir düşüncesiyle tubeless lastikler için) uyku tulumu, portatif sandalye, çok amaçlı çakı (çok işe yarıyor. Özellikle çatal kaşıklı olan model) çadır, portatif kürek, aydınlatma aracı (özellikle kafa lambası, pratik olduğu için) ıslanmalara karşı başta çorap olmak üzere yedek giysi, enerji verici çikolata şekerleme bisküvi tarzı gıda maddeleri,(yolda iyi oluyor. Durup sık sık tükettik) böylesine karlı bir ortam için koyu camlı gözlük (kısa sürede etrafı göremez oluyorsunuz. Hele güneş çıkarsa) gibi ekipmanlar vardı yanımızda.

Böyle bir gezi düşünen arkadaşlar için umarım bir nebze olsun faydası olmuştur yazdıklarımın. Aklıma geldikçe eklerim. Ya da sorabilirsin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:38 ----------

Alıntı furkanmg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gece kapanmakta olan gözlerimi fal taşı gibi açan ve heyecanlandıran bi gezi olmuş
    hakkaten kaçyüz km yolculuk üzerine bide karla cebelleşmek..
    helal olsun sizlere hele hele istanbula geri dönen arkadaş çok şaşırttı gerçi 1200 gs çokta zorlanmamıştır yayla gibi

elinize emeğinize tekerinize ve klavyenize sağlık :D
    Teşekkürler sevgili Furkan. Raporumun uykunu kaçıracak kadar güzel olduğunu vurgulaman beni sevindirdi. Bu arada uykundan ettiğim için özür dilerim.
    Güzel oldu gerçekten.

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:46 ----------

Alıntı arca94 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Diğer gezilerinizi hep takip ettim, bunları da okudukça.. Her okuyuşta ağzımın suyu akıyor ne yalan söyleyeyim..

Üstadım bi önerim olacak.. Siz bütün bu gezileri bi blog, site ya da herhangi bi sanal ortamda toplamayı hiç düşündünüz mü?
    MT 'de tamam da fotoğraf linklerinde bi sorun çıktığında filan her şey bi anda kaybolacak..
    Teşekkürler Arca.
    Aslında bir sitemiz var. Ayrıca fotografların orijinallerini herzaman saklarım. Sadece fotograflar ve videolara ait b.sayarımda 2 tb. harddisk mevcut. Ayrıca yükleme yaptığım fotograf sitesinin ücretli üyesiyim. Veri tabanında fotograflarım hep kalıyor. Elbette ki digital ortamda neyin ne olacağı belli olmuyor ama sanırım aldığım gerekli önlemler yeterli.

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:50 ----------

Alıntı TekiLay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eline sağlık Sıtkı abi....

Erman, hep birlikte düzenlediğimiz bu organizasyon da iki Hannibal parmağı var ) Lastikler inatla daha gider gider diyor Selamını iletiriz, hoşça kal...
    Ümit'çim, sendeki fotografları ve videoları bekliyoruz. Elini çabuk tut. Çatlatma bizi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:53 ----------

Alıntı scuderia06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tebrik ederim büyük motoru olup asfalt dısına cıkmaya cesaret edemıyen bir suru insan varken sizleri daglarda görmek güzel bu arada Ünal hocama selamlarımı sevgilerimi iletin enerji deposudur kendisi bide artık lastiklerini değişssin Hannibal erman deyin toroslardan o anlar )
    Tebriğinize teşekkür ederim.
    Ünal Hocam iyi arkadaşımdır. Sohbetimizde sizden bahsetmişti. Selamınızı ileteceğim. Ümit'in dediği gibi lastikleri değişmeye henüz niyeti yok.

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:55 ----------

Alıntı bakkalgazi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gezi süper ...
    Vallahi ben oturuduğum yerde üşüdüm ve yoruldum fazla kaptırdım sanırım kendimi , gidip sıcak bir çay içiyim
    Mesaj için teşekkürler Bakkalgazi.
    Raporumda yaşadıklarımızı hissettirebildiysem ne mutlu bana.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)