Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

mt operasyonu ve piyanist_irfan :)

REKLAM ALANI
    Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    tüm mt dostlarını en içten dileklerimle selamlıyor hepinize saygılar sunuyorum

yaklaşık 15 gün önce yıllık iznimi kullanmak üzre izne çıktım lakin havaların aşırı soğuk ve yağışlı oluşundan sebep motorumla aslında çok kapsamlı ve geniş bölgeye yayılan bir mt dostları operasyonu yapacaktım lakin , havalar fırsat vermeyince mecburen yatışa geçtim ve iznimin 7 gününü yatarak geçirdim,

tabi bu arada fuar zamanını dört gözle beklemekteydimki mt dostlarımın tümünü burada yakalayacağım büyük bir fırsattı ,

aslında fuar heyecanı en çok buradan tanışıp yüz yüze göreceğim dostları görecek olduğıumun da heyecanı vardı ,

çarşamba akşamı motorumu hazırlayıp perşembeden yani fuar zamanından 2 gün önce istanbula geçip eşi dostu dolaşmaktıki perşembe sabahı 20 cm kar yağmış olması beni mecburen istanbula otobüsle gitmeye zorladı , aynı zamanda tüm dostları motorla ziyaret etme şansım sıfıra indi :(

şimdi izninizle hem resimlerimi paylaşacak hemde duygu ve düşüncülerimi dile getirmek istiyorum izninizle ,

yinede tüm olumsuzluklara rağmen fuarda bir çok arkadaşımı görmüş olmanın mutluluğu içerisindeyim tüm mt gönül dostlarına sağlık ve sıhhat diliyorum buyrun resimler.

ilk ziyaretimi cbr 1100xx sevgili tünal ağabeyimle yapıyorum , ve yanında siteye üye olmayan tünal ağabeyimin arkadaşı abdullah abi tünal abicim öncelikle senin arabaya bir navıgasyon şart o akşamdan sonra benim telefona acilen navıgasyon yukledim iş işten geçti ama her zaman lazım

her şey için ve misafir perverliğin için teşekkür ediyor ellerinden öpüyorum

tünal ağabeyim beni arabasıyla eve bırakıyor ve ertesi sabah yani cumartesi sabahı metro ile fuar alanına yakın sabah kahvaltısı toplantısına gitmek üzre yola çıkıyorum , en erken ben geldim derken birde ne göreyim

özer abim (speddy)- (nadrov-nadir )abim ve şenol abim muhabbeti koyulaştırmışlar özlemle kucaklaşıyor vuruyoruz muhabbetin gübeğine ve bu arada diğer arkadaşları bekliyoruz özer abi sen nası adamsın yauuu kahvaltı için teşekkür ediyorum kesene bereket

bu arada yine bir çok arkadaşla tanışma fırsatı bulduğum için mutluyum 8sarı dev-yucel dostuma selamlar

sevgili erhan erdil, ve alpertim-alper dostlarımla il defa yüz yüze görüşme fırsatı buldum , birdeha ne zaman görüşürüz allah kerim , alperle daha önceden defalarca telefonda konuşmuş olmama rağmen ortamın verdiği heyecandan kendini tanıyamadım ulen böyle maskaralıkmı olur ama hep jesse - cem in suçu

ayrıca erhan arkadaşımı daha yaşlı biri olarak tahmin ediyordum , lakin yanılmışım her ikisine de selam ediyorum , inşallah tekrar görüşmek nasib olur

özer abiyle fuar yolunu tutuyoruz ve resimler fuar alanındandan çekilmiş dostlarla devam ediyor

aslında bolca motosiklet resimleri çektim ne varki hepsini yüklemeye gerek görmüyorum bir hayli fazla var, ama ilgimi çeken bir kaç kareye yer vereceğim , haydi bakalım fuar alanına

aşağıda paylaştığım resimler genelde bana rehberlik edecek çalışmalarımda yol gösterecek hatta kopya çekebileceğim resimlerden ibaret, zaten ne bekliyorsunuzki

motosikletlerden ziyade işime yarayacak şeyleri resimlemeyi yeğledim tabi çok beğendiğim motosikletlerede yer verdim ve en çok hoşuma gidenler genelde ktm croslar ve bir sürü çeşit motosiklet bir kaç kere ekliyorum

ktm nin bu modeline hasta oldum lakin fiyatını görünce birden bire tuhaflaştım , hemen oradan uzaklaştım

yahuu arkadaş taklit edin dediysek bu kadarda olmazki bilader

bu motoru bülent ersoy görse kesin alır ama üzerindeki tozu çamuru nasıl siler onu bilemem

ve fuar resimlerinden sonra gezime devam ediyorum oradan yine pazar sabahı hattat hasanın zeytinburnu, olivyumdaki mekanına geçiyorum

hasan arkadaşımız oldukça ağırbaşlı, efendi ve işinin erbabı severek yapan bir arkadaşımız , yaptığı, ürettiği eserleri görünce insanın şaşırmaması elde değil

eeeee at binenin kılıç kuşananın, hasanla aslında b,r çok ortak noktamız var karakter olarak aynı dili konuştuğumuz kanısına varmam çok geç olmadı,

başarılarının devamını diliyor misafir perverliği için kendisine teşekkür ediyorum , sağolasın hasancım her şey çok güzeldi , yengen hediyeni çok beğendi onu söylemeliyim

eline koluna sağlık

sevgili hasanın yanından ayrıldıktan sonra pazar sabahı tekrar mecburen fuar alanına kısa süreliğine dönüyorum , buradan pıyanıst yığıt nıclı arkadaşımızın yeleğini almayı unutmuştum 1 saatliğine içeri girip yiğidin ve metehandronun yeleklerini alıp , metehanla görüşmek üzre yola koyuluyorum ,

bu arada sevgili jesse-cem kankama teşekkür ederim bilet için

ve metehanla buluşuyoruz beni ortaköye güzel manzarası olan köprünün altına götürüyor ulen mete köprü altlarında ne işimiz var

mete dedimmiydi ahanda makara başladı demektir haydi resimlere

mete bu sana ben öyle diyorum ,metedir ne yapsa yeridir her zamanki gibi içten,samimi,sıcak, her zamanki gibi misafir perver ve her zamanki gibi ayuu

ve başımın şiddetli ağrımasından sebep gezmeye pek tadım kalmadığını gören mete beni inine yani evine götürüyor

ve oradan vaktin gelmesiyle birlikte sağolsun beni en yakın otobüs durağına kadar uğurluyor , be bilader arabayla bırakacam diye pijamalarla yola çıkıyorsun sora mötüm dondu diye şikayet ediyorsun , hava zaten ayaz birde senle uğraşmayalım

o bedeni taşımaya benim cüssem yetmez kanka kusura kalma

kankam her şey için çok teşekkür ederim ziyade olsun, kumru şahaneydi taaaa ertesi sabah ancak yemek yedim sağol varol

ve bir gün evde kaldıktan sonra güneşinde yüzünü göstermesiyle zaten motorla gezememiş olan ben yalovaya motoseyyah- serdar abi ve mezitin ziyaretine gidiyorum

bu arada sevgili serdar ağabeyim sevdiğim , saydığım ,tavır ve davranışlarıyla, görmüş geçirmiş, varı yoğu bilen ağır başlı bir ağabeyimdir ,aslında reklam olarak algılanmasını istemem lakin serdar ağabeyimin termal gökçederede bayağı kapsamlı , şifalı termal suyundan faydalanabileceğimiz bir oteli var ,

bunu neden söylediğimi aşağıda yükleyeceğim resimlerden anlayacağınızı umuyorum , ve şifa, deva arayan dostlarımızada duyurmaktır maksadım , her şey için teşekkür ederim serdar ağabeyim değerli zamanını bizlere ayırdığın ve zaman ayırdığın için

serdar abimizin yanından ayrıldıktan sonra meziti yalova verkeze bırakıyor ertesi sabah, güneşide görünce sapancaya doğru gaz açıyorum

yine siteye uzun zamandır üyesi olan ve sapancada öğretmenlik yapan sevgili bozkurt74-ibrahim abimi okulda baskına uğratıyorum çok şaşırıyor ve seviniyor , teneffüs arası bir iki lafladıktan sonra malum dersten alıkoymamak için biraz sohbetten sonra çayımızıda yudumladıktan sonra sevgili yiğidin yanına doğru yol alıyorum

yiğidin daha önceden cbf si vardı ve nıhayet hayallerinin motoruna kavuştu güle güle kullan şekerim

sapancada bana shadowa tatma fırsatı veren yiğidime teşekkür ederim , ilk başlarda tereddüt ettim fakat hiçte öyle göründüğü gibi değilmiş torku, süspansiyonlarına ve sürüş rahatlığına, hatta selesinin rahatlığına hasta oldum olacaksa benim motorum ileride şahadow olmalı

ve son durak olarak vaktiminde dolmasından sebep yiğidin işyerinde akşam 10 a kadar takıldıktan sonra dönüş yoluna geçiyorum ve izinde bitti bu gece iş var

yorum yazan , tüm gönül dostlarına teşekkür ediyor hepinizi sevgiyle selamlıyorum kalın sağlıcakla
    sedarsad, motoseyyah, apranax77 ve 3 diğerleri bunu beğendiler..
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Abi sen nasıl bir adamsın ne zaman gittin ne zaman geldin.Tatil yattım dedin.Türkiye turu yapmışsın haberimiz yok.Yediğin içtiğin senin olsun,fotolar harika abi.İnşallah bir gün görüşürüz.Mete abinin yemek yerkenki fotoğrafını çok beğendim.
    piyanist_irf bunu beğendi.

[Turan] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Maşallah İstanbul çıkartması gibi olmuş elinize sağlık

crayzboyone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hain mete abi. İrfan abi mete abilerin kapıdan çıkıyorsun caddeye doğru dümdüz bakıyorsun orda da ben oturuyorum haber bile vermemiş Gerçi pazar evde yoktum ama İnşallah bidahaki gelişin de bol bol görüşme zamanımız olur

v max - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zx636r ninja
    abi sanki beraber gezdik
    kalite kareler
    piyanist_irf ve eray_uluyazı bunu beğendiler.
    ''KARANLIĞA IŞIK TUT''

speedy2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW 1150GS ADV
    Sen baskasin bunu biliyorsun

Bozkurt74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 model kara YBR
    Sevgili İrfan kardeşim.Gerçekten benim için çok tatlı bir sürpriz oldu.
    Sizler gibi dostları yanımızda görmek bizim için gururdur.
    Güzel ziyaretin için teşekkür ederim.Beni sevindirdin.
    En kısa zamanda tekrar görüşmek dileklerimle,hoşça kal.

sercan2667 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '''14 Crypton&''05 TDM 900''22 GSX-S 1000
    bir metehandro gördüm sankii )
    2020 'Tracer 900 İcon Blue

Motosikleti
    Hayat[H]onda
    Gecenin bir yarısı uyurken yorganın altından irfan çıkarsa şaşırmam bukadar şeyi gördükten sonra
    Ulen şeker çuvalıne ara gittin metoya,ordan zıpladın serdar abimizle mezitin yanına hadi tam burda bitti derken sapanca sahillerinde çıkıyorsun ortaya kara batak gibi

Maşşallah diyorum,Allah nazardan sakınsın sendeki bu insan sevgisini yaşama sevincini...
    piyanist_irf, motoseyyah ve furkanmg bunu beğendiler.

motoseyyah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 500
    İrfan Ortaköy'e takılmışsın,Metehandro seni orada alemlere akıtmadıda polisevinde çorba mı ısmarladı yuh ona
    Şaka bir yana izninin yarısında ancak fırsat bulsan da dolu dolu geçirmişsin.
    Ben de motoru büyüteyim mi başıma iş mi alırım diye danışacak adam arıyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:32 ----------

Alıntı Ahmet N. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gecenin bir yarısı uyurken yorganın altından irfan çıkarsa şaşırmam bukadar şeyi gördükten sonra
    Ulen şeker çuvalıne ara gittin metoya,ordan zıpladın serdar abimizle mezitin yanına hadi tam burda bitti derken sapanca sahillerinde çıkıyorsun ortaya kara batak gibi

Maşşallah diyorum,Allah nazardan sakınsın sendeki bu insan sevgisini yaşama sevincini...
    furkanmg, piyanist_irf ve eray_uluyazı bunu beğendiler.
    '' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    Alıntı immortalboss adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi sen nasıl bir adamsın ne zaman gittin ne zaman geldin.Tatil yattım dedin.Türkiye turu yapmışsın haberimiz yok.Yediğin içtiğin senin olsun,fotolar harika abi.İnşallah bir gün görüşürüz.Mete abinin yemek yerkenki fotoğrafını çok beğendim.
    aslında kafamda ortalama 1000 km lik bir dostlar kervanı vardı , lakin havaların karlama yapması bütün planımı bozdu , gönül dostlarının çoğuyla ancak fuarda görüşebildik ve istanbulda motorsuzluğun zorlukları her zaman olduğu gibi bir kez daha içim yana yana hissettim ,

ama sağlık sıhhat olsun allah sağlık ömür verirse seneye inşallah

şu an işe gidiyorum inşallah yarın sabah tüm gönül dostlarını cevaplayacağım cümleten hayırlı geceler
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    tvs apache rtr150 gri (2011)
    bir gün yolunuz düşerde muğla / marmaris bölgesine de gelecek olur iseniz elimizden gelen misafirperverliği gösteririz irfan hocam. ilk fırsatta bu tarafada bekleriz.

furkanmg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 600f
    Yine bir irfan klasiği keyifli anlatım,belgeler fotolar eşliğinde renkli bir konu :D
    Mtnin En renkli adamısın METEHANLA birlikte:D Her zaman yüzün gülsün ...
    Kahvaltıda selam bile veremedım yanarım yanarımda ona yanarım

Raphae1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Er6-F-Cbf 1000+YBR 125, gts250-cbf150-600rr-mt07
    İrfanım shadowda yakışmış hani. darısı başına kardeşim.
    ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...

Super Moderator Alper_tim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KIA SPORTAGE
    irfanım iyi güzel gezmişin yine görüşürüz de demişin de
    ben izmite felan yanına gelsem ya tanımazsan diye korkuyorum artık
    piyanist_irf ve eray_uluyazı bunu beğendiler.
    motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    sen dua et te kar yağmış yoksa senin motor a yağ yetişremezdin o 1000 km gezide

abi ayağına sağlık gene bekleriz demek isterdim ama benim yanıma uğramadın bu fıstığı görmeye gelecektin hani
    BEYLER LÜTFEN RESMİ GÖREN MAŞALLAH DESİN

mata, ghostcorc, motoseyyah ve 4 diğerleri bunu beğendiler..
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    vay vay,irfan kardeşimizin objektifinden bizde dostları,abileri ve kardeşlerimizi görme fırsatı bulduk.buradan hepinize selamlar,sağolasın irfan kardeş.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    maşallah...

hem irafan'a, hem MT'ye hem de bebişimize bunu üçünüz paylaşsanız yeter ama

metehana ayrıca MAAŞALLAH ( adam kumru yerken gözü dönmüş yahu, canını iyi kurtarmışsın irfanım )
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

gezilerin muhabbetin sevencenliğin hiç yok olmasın

Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sevgili erhan erdil, ve alpertim-alper dostlarımla il defa yüz yüze görüşme fırsatı buldum , birdeha ne zaman görüşürüz allah kerim , alperle daha önceden defalarca telefonda konuşmuş olmama rağmen ortamın verdiği heyecandan kendini tanıyamadım ulen böyle maskaralıkmı olur ama hep jesse - cem in suçu

ayrıca erhan arkadaşımı daha yaşlı biri olarak tahmin ediyordum , lakin yanılmışım her ikisine de selam ediyorum , inşallah tekrar görüşmek nasib olur
    Abicim tanıştığımıza çok memnun oldum, en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere.

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)