mt operasyonu ve piyanist_irfan :)
Reklamlar
-
K o r @ y adlı üyeden alıntı
İrfan aga güzel zaman geçirmişsin..
O kahvaltıda bende olmak isterdim ama malesef yengen faktörü trafiği tıkadı..
Buradan tüm mt dostlarına selam olsun
abisi kılıkbık olduğunu bütün mt alemi duydu sen ne biçim adamsın yağmasanda gürle
---------- Post added at 21:48 ---------- Previous post was at 21:44 ----------
motoseyyah adlı üyeden alıntı
abi allah herkeze böyle sağlılık güzel evlat versin benden bu kadar gerisi size kalmış artık yaparmısın yapmazmısın orasını ben bilmem az daha büyüsün onuda gezilere getireceğim maskot olarak bağlayacağım sırtıma veya sırt çantasına koyacağım ben nereye oda oraya baba kız takılacağız
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Reklamlar
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Samet Ağır adlı üyeden alıntı
Ohooo ortalık sabah şekerleriyle dolmuş...töbe töbee.....
buraya oğlunun fotoğrafını koyupta babasını esgeçenlerin,balları şekerlensin işte ..
daha ne diyeyim...
ülem sen hiç akıllanmayacakmısın..seni ve forumu defalarca uyarmadıkmı??? okuman da mı yok kardeşim..
ben ettim siz etmeyin demedikmi....
valla kanka bile bile lades dedim ama pişman değülüm cbf yi test ettim daaaa tonaj testi
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
-
F54 adlı üyeden alıntı
abisi kılıkbık olduğunu bütün mt alemi duydu sen ne biçim adamsın yağmasanda gürle
---------- Post added at 21:48 ---------- Previous post was at 21:44 ----------
abi allah herkeze böyle sağlılık güzel evlat versin benden bu kadar gerisi size kalmış artık yaparmısın yapmazmısın orasını ben bilmem az daha büyüsün onuda gezilere getireceğim maskot olarak bağlayacağım sırtıma veya sırt çantasına koyacağım ben nereye oda oraya baba kız takılacağız
yaşlandın gözlerinde görmez oldu Fatihcim sana bir sayfa önce mesaj yazdım ama görmemişin...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
İrfan o CBF dahada iflah olmaz..
siteden olmayan ,tanıdık olmayan ve meziti tanımayan,onu artçı aldığını bilmeyen birine satmaya bak motürü...
tavsiyemdir...
gelsinde cevap hakkını kullansın kereta...
böyle gıyabında zevkli olmuyor aslında...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Samet Ağır adlı üyeden alıntı
İrfan o CBF dahada iflah olmaz..
siteden olmayan ,tanıdık olmayan ve meziti tanımayan,onu artçı aldığını bilmeyen birine satmaya bak motürü...
tavsiyemdir...
gelsinde cevap hakkını kullansın kereta...
böyle gıyabında zevkli olmuyor aslında...
birazdan düşer düşmezse biz iteriz zorla dedikodu yapmış olmayalım
-
mete_han adlı üyeden alıntı
saol mete amcası bana benzemese ne olur aynı babaannesi illa bizden birine benziyor yani
-
Kocaeli İl Temsilcisi
F54 adlı üyeden alıntı
saol mete amcası bana benzemese ne olur aynı babaannesi illa bizden birine benziyor yani
yüzü benzemese , huyu benzer ama illa armut dibine düşer
-
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
yüzü benzemese , huyu benzer ama illa armut dibine düşer
abi allah hayırlı evlat olmasını nasib etsin insana benzesin de bana benzemesede olur..
ama huyu da bana benzemesin benzerse bu dünyaya 2 fatih çok gelir
-
Kocaeli İl Temsilcisi
F54 adlı üyeden alıntı
abi allah hayırlı evlat olmasını nasib etsin insana benzesin de bana benzemesede olur..
ama huyu da bana benzemesin benzerse bu dünyaya 2 fatih çok gelir
amin amin fatihim allah analı babalı büyütsün şekerim havalar ısınsında yengenle mıncıklamaya geleceğiz
-
İYİ GEL ABİ BEKLERİZ...
ama yengemi tükkana bırakırız malum benim hanım patron oluyor pazartesi günü ona göre haberleşiriz gelirsin abi
-
F54 adlı üyeden alıntı
yebereci olmasında ilerde yavrucak babasıyla aynı kaderi yaşamasın....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
-
F54 adlı üyeden alıntı
biz taşra çocuğuyuz mete abi istanbul çocuğu değil
allah kaderini güzel eylesin
patron çocuğu oluyor daha ötesi var mı ganga... veliaht...
-
-
İrfancığım iyi bir gezi yapmış dostlarla yüzyüze görüşüp hasret gidermiş ve yeni arkadaşlar edinmişsindir umarım . ne mutlu seni hele bu geziye hava muhalefet etmeyipte motorla gitmiş olsaydın zannedersem tadından yenmezdiherşey gönlünce olsun hoşçakal
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Ahmet N. adlı üyeden alıntı
Harbidenmi ganga beni göremedinmi fuarda
ciddimisin sen
ganga ne içtin ne yediysen banada tarifini ver bende alıcam ondan unutmam gereken çok şey varda
ulen king yelek alırken görmedinmi beni mt nin standında telden aradım yeride sen tarif ettin...hay allam yaaaaa
Kim benmi tarif ettim yeri ? ) ohomm vuhummm
Tamam yauu sey oldu ramlar bir anda isinma yapti kanka af buyur anlik hafiza kaybi oldu))
Sahi yaa gorustuk tabi ulen tiriger degisim zamani gelmis benim )/
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:27 ----------
motokurt adlı üyeden alıntı
İrfancığım iyi bir gezi yapmış dostlarla yüzyüze görüşüp hasret gidermiş ve yeni arkadaşlar edinmişsindir umarım . ne mutlu seni hele bu geziye hava muhalefet etmeyipte motorla gitmiş olsaydın zannedersem tadından yenmezdi
herşey gönlünce olsun hoşçakal
tesekkur ederim erhan abicim dostlarla gorusmek guzeldi hakkaten cumlemizin basina insallah.
saygilar sunarim tekerine tas degmesin
-
Selamlar irfan abi güzel gezi yapmışsın biara istanbuldan az daha ilerlede ağırlıyayım toprağımı tekirdağda
-
kanka alacağın olsun benden bahsetmemissin..
ben denizliden asker ocağından sizler ve fuar için gelmiştim....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
mete_han adlı üyeden alıntı
patron çocuğu oluyor daha ötesi var mı ganga...
veliaht...
aga anonim şirketi kurmuyoruz sadece bi tükkan yani ahım şahım bi iş değil ama keşke askerden önce fabrikayı kapatıp gitmeseydim askere dönüşte bekçilik yapmazdım kendi fabrikamda patron olurdum bundan daha iyi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)