Valla bravo abicim, zaten kalender bir arkadaş
olduğun yüzünden belli, bir de dostlarınla buluşunca
değme keyfine. Kazasız sürüşler dilerim..
Valla bravo abicim, zaten kalender bir arkadaş
olduğun yüzünden belli, bir de dostlarınla buluşunca
değme keyfine. Kazasız sürüşler dilerim..
Deniz, güneş, martı çığlığı ve yosun kokusu yoksa yaşam da yoktur...
allah sağlık versin selçuk inşallah daha çok gelir gideriz nasip kardeşim sevgiler
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:03 ----------
seni üzgün görmek istemiyorum yüzün her daim gülsün abim, ellerinden öperim
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:05 ----------
ben öyle süprizleri severim arada ibrahim abi , bunlara alışman gerek bu arada söylediğim gibi motoru müsait zamanda getir ne yapabiliriz bir bakalım elektirik sorununu kafana takma , senin motora keskin bir dua okumak lazım ,
nefesim kuvvetlidir , okuyup üflemek lazım ellerinden öperim
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:08 ----------
sağolasın kankam seni göremedim fuar alanında işi bırakamadınmı yoksa koray bile gelin hanımla ordaydı , gözüm aramadı desem yalan olur valla
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:10 ----------
olsun be serdar abi niyet önemli abi kalpler gönüller bir olsun aynı havayı solumak ,hoş sohbet şahane yemek işin bahane güzel gündü başımın ağrıması dışında
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:12 ----------
eyvallah ekrem dostum çok sevindim diyoruz ya bu iş gönül işi parayla pulla bazı şeyleri yaşayamazsınız , işte böyle iyi niyet ve kaliteli dostları burada görmek buraya olan tutkumu 2 kat daha arttırıyor , sağol allah razı olsun inşallah bir gün güneye yolum düşerse görüşmek nasib olur ,
eksik olma
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:16 ----------
duygu düşüncelerin için teşekkür ederim furkancım önemli değil gözüm ,gönüller bir olsun sıkıntı yok sen iyi olda gerisi teferruat
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:18 ----------
sağolasın görkemcim inşallah ulen shadowda hakkaten içime sindi lakin bu ara fazla tork bozar beni , aslında tamda yeni motor düşünme arefesinde sanada iyi dider şekerim istersen bir kez daha düşün , gerçiiii senin tarzını biliyoruz emme hani olurya şeytan girer kanına
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:21 ----------
yani helal olsun be şekerim yaaa taam taaam anladım her defasında başıma kak sen bidaha olmaz için rahat olsun cem ide tanıdık geriye sana benzetecek kimse kalmadı
valla alper iyi tosladım , en iyisi sesimizi çıkarmayalım kalabalıkta mezu karışsın gitsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:24 ----------
valla şekerim haklısın aslında kafamı kırsan haklısında sapanca gölünün tam sana ters kısmındaydım , yiğitle işlerimiz vardı biraz yoksa yiğeni sevmeye gelecek , yeminle böle diyeceğini tahmin ettim
bu arada yiğenin şu resmini değiştir artık ulen çocuk yaşına girecek aynı pozları paylaşıyon eşkiya agucuk agucuk gelcem olm gelcem yiğeni sevmeyede yengen havaları bekliyor maşallah ısır len benim yerime bircik şunu
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:27 ----------
sağolasın bora abim gönüller bir olsun , adanaya sevgi ve selamlarımı yolluyorum abim , görüşürüz inşallah
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
İrfan , fuar girişinde farklı yerlere yönelince özellikle ayrılmak istediğinizi düşündük , yoksa tüm gün beraber gezmeyi planlamıştık ,
öğrendiğim kadarıyla Özer abi de Havaalanına çıktı ve ardından başka problemlerde geldi , erken ayrıldık tam anlamıyla görüşemedik ,
Bu yaz sık sık geziler düzenlesek hatta şu kamp işini bir planlasakta muhabbetin dibine vursak ...
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
26 . fotodaki Sarbi mi? :D çok benziyor valla. Bu arada bei araba ile alıp fuara getiren Oguz(takendy)a ve eşine tekrar teşekkür ederim.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
maşallah Allah sizlere bağışlasın hayırlı bi evlat olsun vatana millete, hatırşinas bi kadir kıymet bilen bi birey olur inşallah
irfan abi sen konu kaynasın gitsin diyosun ama ben bu konu üzerine 10 sene malzeme çıkartırım
şaka bi yana gerçekten çok farklı bi insansın adamsın, adamın dibisin hatta mağma tabakasısın seni sevmeyen ölsün irfan abi
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
İrfan aga güzel zaman geçirmişsin..
O kahvaltıda bende olmak isterdim ama malesef yengen faktörü trafiği tıkadı..
Buradan tüm mt dostlarına selam olsun
sağolasın üstadım sizlerin güzelliğ ne diyelim mt fart yaratır narlıcaya selam ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:27 ----------
oooooo hadikapım gelmiş ekürüm nerdesin sen bilader nasııı iş adamı olunca giremez oldun demi buraya ? işler nasıl koray nası geçiyo olm hayat ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:29 ----------
aynen oğuzcum valla yazı sabırsızlıkla beklemekteyiz hele şu yaz bi gelsin kanka sen çadırları hazırla ufaktan bu yaz bomba olacak yengeye selam söyle hürmetler
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:31 ----------
aynen serdar abi lafı ağzımdan almışsın , ulen bu f54 adamını asmak lazım nasılda teşfik ediyoır adamı töğbe töğbee
gene bekleriz şekerim...
serdar abiyede ayrıca tekraradan teşekkürler...hoş sohbet için...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
sağol kanka yalnız bir ara termal yolunda bir araç kornayla karışık gece sellektör yapıp duruyordu , garibim farlarımın ayarsız olduğunu düşündü sanırım , zaten kısalar yanıyordu
nerden bilsin arkamda mezit var, kısa hüzmeli farlar yolun kenarındaki dev çınar ağaçlarının tepesini aydınlatıyordu karşıdan gelen sürücüler hal hatır sormamış olsalar bariii
nereye bakıyor bu adamlar...
ulen Kıng Gobra İrfan sağolasın bu nazik ziyaretin için...yalnız İstanbulu Karamürsel sandın galiba bi uctan uca 5 dakkada dolanacağın...biraz metrobüslerde sürtmen iyi oldu Karamürselin kıymetini bilirsin artık...
Fatih yegenime maşallah diyim ama sana pek benzemiyor gangam yav...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
irfan abi baya gezmişin maşallah nazar değmesin artık bu yaz kocaeli mt olarak yol yaparız
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
yavvv kanka allah aşkına bana metro dime beynime kan fışkırıyor tansiyonum şey oluyor
karamürseli aramak ne kelime kurban olayım kurban o nası bir bus tur len hamsi gibin geldim aha burası son durak dediler ohhhh dedim , herkes akraba birbiriyle allah istanbulda yaşayıp metrobüs ve toplu taşıma araçlarıyla işine güçüne gidenlere yardım etsin zor zanaat aga bidaha , büyük konuşmayayımda tövbe
motosiklet gibisi yok valla helede istanbulda,
eğer motorun varsa en torpilli kıyak adam sensin
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:00 ----------
aynen katılıyorum nihatçım tabiki bu yaz ne olacağı hiç belli değil bana öyle geliyorku , kocaeli istanbul, sakarya ,bursa birbirine karışır bu yaz hakkaten bomba olacak hele şu yazı bir getirelim hep beraber sağlıcakla
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
aynen şükürler olsun ulen ne metro bar ne metrobüs bi otobüsümüz var onuda yılda bir kez kar yağarsa istanbula gelmek için kullanıyoruz çok şükür
bu arada bayağı zamandır yani uzun yıllardır toplu taşıma araçlarına binmemiştim , burada münübüsü bile kullanmam lakin ürkek kedilere döndüm her an her şeyi bekle
cüzdanı montumun iç cebine koydum ne olmaz ne olmaz cızmasınlar kestaneyi
Ohooo ortalık sabah şekerleriyle dolmuş...töbe töbee.....
buraya oğlunun fotoğrafını koyupta babasını esgeçenlerin,balları şekerlensin işte ..daha ne diyeyim...
ülem sen hiç akıllanmayacakmısın..seni ve forumu defalarca uyarmadıkmı??? okuman da mı yok kardeşim..
ben ettim siz etmeyin demedikmi....
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)