Ben orda olduğum halde baklavaları göremedim :D 10 sn ye de bittiğine göre kesın bı yere gitmişimdir. Saolsun Cem kardesım bı dene bıle ayırmamıs.
Ben orda olduğum halde baklavaları göremedim :D 10 sn ye de bittiğine göre kesın bı yere gitmişimdir. Saolsun Cem kardesım bı dene bıle ayırmamıs.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
[QUOTE=Erhan Erdil;2599198]Bir fuar daha geçti.
MT standında görevli olarak çalışan SSE (Evrim), Raphae1 (Görkem), site yöneticileri Ergin, Alper ve Jess (Cem), yeleklerin bedava üyelere
dağıtılmasını sağlayan Halis abiye, bizlere baklava börek kek çiğköfte getiren standımız ziyaret eden bizlere yardımcı olan eski yeni tüm üyelerimize teşekkürler.
Bizler için yorucu bir o kadar da eğlenceli bir fuar oldu, üyelerimiz ile sohbet edip vakit geçirmek fuarın en güzel kısmıydı. Seneye tekrar görüşmek üzere.
Gaziantep MT'den gelen baklavalar 10sn de tükendi
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...08015846_n.jpg[/QUOTE
afiyet olsun hani bize baklava..
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
fuarın dışında işeri girereken benim arkadaş ve kuzen cbf 1000 üzerinde anahtar bulmuş almışlar içeriye danışmaya teslim etmişler,
aramızda mı acaba bu cbf 1000 kullanıcısı...
2 sene öncede ben cbf 150 üzerinde bulmuştum anahtar.
98 Beygir.....
Vay arkadaş bi fuara gelemedik baklavalar börekler havada uçuşmuş (nöbet )
Bu seneki fuar sönük geçsede fotoğraflardan görüldügü kadarıyla mt standı baya renkliymiş. Emegi geçen arkadaşlara tşk.
tekkeyi bekleyen çorbayı içer eray uluyazı alıntı yaptım emme olmadı lafım sanadır
cumartesi su böreği vardı standta sağolsun getirenin eline ayağına sağlık ,ziyade olsun bizim nasibimizde börek varmış
eeeeeee bu işlerin böreğide var küreğide tepside böreği görünce fok balıkları gibin atladım tepsinin üzerine teşekkür ederim...
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
ahhh be bekirim sağol şekerim eksik olma fuar telaşından olsa gerek pazar günü arkadaşın yeleğini almak üzre tekrar geri geldim fuara çünki bana önceden söylemişti ve unuttum cumartesi almayı onun için tekrar döndüm, fakat hava fenaydı dışarıda kask yok bir şey yok
hem sonra istnbula geleceğiz ve sahipsiz kalacağız aklın kesiyormu bilader eve arabayla bırakalım diyen dostlardan allah razı olsun başta (spedyy) özer abim olmak üzre , hepsinden ve senden allah razı olsun
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
amin cümlemizden abim...
gelip geleceğime pişman olmuş bir birey olarak fuar merkezinden nasıl kaçtığımı bilemedim..
giderken görmeyeyim diye aynaya bile bakmadım o dereceydim(:
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)