mubarek limuzin gibi konforlu
hep aklımdadır kısmetse emekli olunca almayı düşündügüm motosiklet.
---------- Post added at 00:44 ---------- Previous post was at 00:23 ----------
ilk artçı olarak bindigim ve motosikleti sevmeme neden olan (1978 vespa px 200 )motosiklet'in kardeşi
kawasaki firması sağolsun motosiklet yerine velespit getirmiş,az yakar çok kaçar yakıt derdi yok
Görüntü budur ! RRR 1
benden bukadar gerisi diger arkadaşlardan
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
2012 FUARI HATIRASI:
Birde ne göreyim arkadaşın birine '' nur '' inmiş
Yanılmışız inen "nur" değil reflektörlü yeleği imiş meğerse
Sağdan sola; motoseyyah-spedy2-esirci-mutu-final cut-aytaç
Derken Erhan Erdil,sevgili "admin"imizi unutmuşuz,sağdan ikinci..
standında bir süre oturduk arkadaşlarla tekrar görüşmekten mutluluk duydum.
Bu arada İzmir grubundan arkadaşlarla da yüz yüze tanışma ve sohbet etme imkanı bulduk.Zaten her sene fuarda aşağı yukarı aynı şeyleri görüyoruz,fakat bana kalırsa fuarın en iyi yanlarından biri orada arkadaslarla yüz yüze görüşmek oluyor.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
Seyyah aga İstanbula gelmişin paşam bir habar vir yav... bizim tekkeye uğramadın...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ben de bugün birkaç fotoğraf çektim http://www.facebook.com/media/set/?s...3&l=b4ca52971a
hata..........
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
inşallah yakında benim olacak makine.
Uploaded with ImageShack.us
belki buda olabilir.
Gelsin kekler , börekler... Erol abi börek için çoook teşekkür ederiz. keki getiren arkadasın ismini unuttum çok özür dilerim. ama kek süperdi ellerinize sağlık.
fuarı beğenmeyen İrfan , ben daha iyisini yapardım 1 dedi ve çekti gitti
Çok dertliyim arkadaş
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
görkemcim fuarı beğenmedim derken benim amacım tüm dostları bir arada yakalayacağım kocaman bir fırsattı , ve herşey buradaki hava muhalefeti dışında çok güzeldi lakin bence fuar en çok sana güzeldi çünki bir motosiklet almaya niyetlisin ve ben en güzelinin , en kalitelisinin ve en pahalısının senin olmasını istiyorum
şayet bir gün harcarken gözümü kırpmayacağım, beğendiğim morosikleti görüp,ben bunu istiyorum dediğim gün fuar bana emin ol güzel gelecek , ama bol bol resim şektim çok başım ağrıyor fırsat buluınca paylaşacağım şekerim , ayrıca evde sakin kafayla incelemek üzre bir çanta katalog aldım ,
fuar alanında tabiri caizse başım ağrıdı aptal gibi oldum
eeeee biz köylü çocuğuyuz şekerim alışık değiliz böyle kalabalık ortamlara
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Ben teşekkür ederim.
---------- Post added at 15:27 ---------- Previous post was at 15:25 ----------
İnşallah en kısa zamanda...
---------- Post added at 15:30 ---------- Previous post was at 15:27 ----------
Kısmet yarınaymış...
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
Bir fuar daha geçti.
MT standında görevli olarak çalışan SSE (Evrim), Raphae1 (Görkem), site yöneticileri Ergin, Alper ve Jess (Cem), yeleklerin bedava üyelere
dağıtılmasını sağlayan Halis abiye, bizlere baklava börek kek çiğköfte getiren standımız ziyaret eden bizlere yardımcı olan eski yeni tüm üyelerimize teşekkürler.
Bizler için yorucu bir o kadar da eğlenceli bir fuar oldu, üyelerimiz ile sohbet edip vakit geçirmek fuarın en güzel kısmıydı. Seneye tekrar görüşmek üzere.
Gaziantep MT'den gelen baklavalar 10sn de tükendi
bak bu baklava olayından haberimiz olmadı..
olsaydı tekrar gelirdik yahu...
afiyet şeker olsun...
yelekler çok güzel olmuş...
Halis abi ve emeği geçen herkese teşekkürler...
ayrıca benim için çok ama çoook önemli...
Takendy (Oğuz) ve eşine sonsuz teşekkürler...
berbat bir havada oğlumla beni yollarda çile çekmeye mahkum etmediler.evden eve getirip götürdüler.....Allah razı olsun....
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)