Şimdi bizim burda internet kalitesi yüksek olunca ben görmüştüm eski resimleride Ama bu sekılde yapman ıyı olmus abi eline sağlık
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
hele şükür, fotolara bakabildik, eline sağlık
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
bu ne zengin bir motor grubudur yahu hayabusalar fazerlar hondaları saymıyorum bile
İkincilik kaybedenler içindir...
Burak,
Eline sağlık şimdi kolay açılabilir nitelikte.
Kimsenin bilgisayarına da bok atma. Sen yüklemeyi beceremedin. Milletin malını karalıyorsun.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
güzel paylaşım resimler için tşk.elerinize emeklerinize sağlık
kızı kolda fazerı yolda severim.
Sevgili arkadaşım,
Bizlerin gönlü gurubun motorlarından daha zengin. Ama gurubun yaş ortalaması 40' ın üzerinde olup, hepsi eski motor tutkunu olunca bu yaşlarda bindiğin makina bu seviyeye geliyor.
Benim ilk motorum mobiliyet, sonra Jawa, sonra Mz, sonra Regal Raptor, sonra Transalp, sonra VFR, sonra Hayabusa. Anlıyacağın her değiştirdiğin makinanın üzerine biraz birikim ekleyip tutkunu devam ettirince sonuç biraz geç olsada istenilene doğru oluyor.
Allah herkesin gönlüne göre versin.
---------- Post added at 15:14 ---------- Previous post was at 15:12 ----------
Sevgili Erhan,
Bu gezideki foto editörümüz 13 yaşındaki kızım olduğu için çok başarılı fotolar yok, haklısın. Bir daha ki gezilerimizde telafi ederiz inşallah.
İlginiz için sağolun.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
dostlar, kızmayın ama sanki adana MT de cc farkı oluşmuş ve gruplar farklı yerlere gezi düzenler olmuş/mu?
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Asla böyle bi şey yok ancak taktir edersinki tüm grup bir araya gelince oldukca kalabalık oluyoruz, Adana MT sitesinden takip edebileceğin gibi herzamanki gibi gezi proğramımızı yayınlıyoruz isteyen herzmana katılabilir katılmayan arkadaşlarımızada saygımız var
Bu arada senide aramızda görmekten mutlu oluruz, ne zaman katılabileceksin
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Çok katılımlı bir gezi olmuş ama saklamayayım yolda giden motosiklet görüntüsünden sonra biraz manzara olsa iyi olurdu.Sürekli aynı motosikletleri görmek ilgimi dağıttı.Güzel zaman geçirdiyseniz ne mutlu.
beyaz vfr ler çok güzel maşşallah.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
muhteşem olmuş ama,gelde eto yu arama editörüm benim,
sencerim bizde cc farkı olmaz bizde insanlık dostluk önemli,herkes her pazar geziye gidecek diye bir kaide yok.
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
ya abi sende cengiz abi misin yoksa sende mi bürütüs abi ya. Allam yarabbim wallahi kalabalık gruh yanlış yönlendirdi beni. Dandik çözünürlük yüklüyorlar fotoğrafları alamıyoruz dediler bende yuksek yukledim de milletin ne bilgisayarı ne interneti o kadar yuksek değilmiş. Yani insanlık benim fotoğraflarıma hazır değilmiş benim suçum yok abi gözünü sevim ya....
---------- Post added at 12:40 ---------- Previous post was at 12:38 ----------
al bir bürütüs daha....
---------- Post added at 12:42 ---------- Previous post was at 12:40 ----------
doğru söze ne diyecek ki...
---------- Post added at 12:44 ---------- Previous post was at 12:42 ----------
çok teşekkür ederim kardeş. Yalnız vfr lerin sadece bir tanesi beyaz diğeri bildiğin sıradan gri. yani ne bilim gri işte hakkında bir şey söylemekte zor bir esprisi veya anlatılacak bir şeyi yok. Hani beyaz için ''gelin gibi'' ''kuğu gibi'' vs vs gibi benzetmeler yapılabilir ama griye geldi mi iş. ööööleee işte gri deyip geçiyorsun...
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)