Motosiklet.net Prenslerinin Ani Gezisi
Reklamlar
-
Değerli arkadaşlarım dostlarım,kankalarım bu gün öylesine miskin miskin evde oturuyorduk kuzenle,tlf çaldı baktım makine abiiii hava güzel nereye gidelim, ekibi topla yaparız bişeyler dedim.Fuutu aramış saat 12:00 beyefendi yataktan zorla kalkıyor neyse uzatmıyayım,ekibi topladık makine YILANKALE dedi iyi dedim baraj yolundan çark ettim göl turu yapalım dedim biraz suratlar ekşidi ama yine benim dediğim oldu eee nede olsa en yaşlıları benim 5 motor çıktık yola
genelde manzara resmi çektim motorları zaten herzaman görüyürsunuz.Birde çektiğim resimler motor üzerinde hareket halinde iken çekiyorum biraz flu olabilir
tekne evler göl de bunlardan bayağı vardı fakar belediye bşk.görüntü kirliliği yaratıyor diye çoğunu kaldırttı.
köprüden geçiş bu arada geçtiğimiz köprü türkiyenin en uzun köprüsü uzunluğunu tam olarak bilmiyorum ama bazan motor yarışları burda yapılıyor
köprünün bitiminde Yeşil Vadi adında bir cafe manzarası güzel e burdada çay içmezsek olmaz manzaraya karşı ayıp olur
fuut ne zaman makineyi alsam abi beni tek çek sanki bana çok karizmatik ya ille tek çıkacak abicim adamın saç sorunu var hem kel hemde fodul ille bebi çek al çektim de ne oldu
bu manzarayı gören fuut kendisini croscu zannetti bıraktı bayır aşağı motırını arkasından kuzen cros motoru ile, eee vasox dururmu oda indi peşlerinden
aşağı
makine ve ben sitenin akıllılarındanız,biz ekibi dehşetle seyrediyoruz kim düşecek gibisinden
dağlarına bahar gelmiş memleketimin,ama çöp poşeti manzarayı bozmuş
kuzen tek parça çıktı uzaktan görünen vasox galiba.....
evet evet ta kendisi vasox bu çok keyif aldığı bellki 32 dişi motordan önce gidiyor...
kebdisini croscu zanneden bir motorcu daha
yollar çok güzel virajlı ama malesef çok dar ve tehlikeli
manzara gerçekten hoş bazan kendi kendime diyorum iyiki ADANA da doğmuşun ve adanalıyım,şimdi ankarada yada istanbulda olsam nerde böyle gezecektik
manzara için yorum yapmıyorum yorumu sizlere bırakıyorum eğer yolu düşen olurda adanaya gelen olursa buraları görmeden gitmesin derim
resimlerin çoğunu yollamıyorum hepsi göl ve doğa manzarası olduğu için
köprü üstü muhabbeti yaptık soldan sağa vasox,motor,makine,kuzenim ve fuut
başımın üstünden resim çekiyorum çok yetenekli bir fotocuyum övünmek gibi olmasın kolay değil hareket halindesin hem önü kontrol hemde resim çek bana altın portakal mandalin yada altın muz ödülü vermeleri lazım dimi ama
ulem dedim herkeşi çektim niye kendi kendimi çekmiyeyim dedim ve çektim dönüş toplamna yerini ben çekmedim onu fuut kamerasına kayıt etti meşhur mekanımız NARGİLE CAFE ,bu günlükde bu kadarmış haftaya başka bir aktivasyon başka bir gezi de buluşmak ümidi ile hoşçakalın motorize kalın dostlarım
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Reklamlar
-
Motor kardesim anladigim kadariyla sizin aranizda en yasli kimse onun düdügü ötüyor. Araniza katilirsam yandin cünkü yasim 46 yani sana 5 fark atiyorum geziniz güzel olmus ben sizleri burda kiskanarak takip ediyorum burda (Berlin ) 2 günden beri durmaksizin kar yagiyor, burda bu sene buraya yaz gelmeyecek galiba
Honda the Best
CBR 1100 XX
-
Berliner abim benim, sen gel yeterki senin borun ötsün şakka şakka yok be abi öyle bir kuruntum yok, yarınki gezi için motorda benzin kalsın dedik malum ay sonu su yakmıyor meret,birde geçen hafta gittik ceyhana onun için gerek görmedim, dostlarım adana ile ilgili güzellikleri görsün istedim, sağlıcakla kal
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
-
Bence de abi atalım mangalı arkaya
Gezi de güzel resimlerde...
-
Cross, chooper :D her bi türden motor var masallah . Paylasım icin tesekkürler. Güzel bir gezi olmuş
Hayata Vizö'RR'deN Bakmak AyrıcalıktıR...
0 Rh (-)
-
gardaş değiş artık tarzını bak doğa ne kadar güzel. elinize sağlık
-
Sizleri canı gönülden tebrik ediyorum.. Sade bir günü mükemmel değerlendirmişsiniz..
-
Mersin İl Temsilcisi
okurken çok eğlendim ve içimden "neredeeen nereye" dedim...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
12 Aralık 2009, 12:10
motor abim ne güzel gezi yapmışsın )
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
12 Aralık 2009, 12:26
paylaşım için saolun arkadaşlar
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
12 Aralık 2009, 13:17
arkadaşlar 3 sene önceki gezi bu emınım arkadaşlar daha nıce gezıler yapmışlardır
-
14 Aralık 2009, 00:19
seri motorcu nerden buldun tarihi geçmiş resimleri,yinede teşekkürler eskiye gittim birden
-
14 Aralık 2009, 00:24
Resimler için teşekkürler..... Güzel bir gün geçirmişsiniz....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
14 Aralık 2009, 00:27
Eski bir gezi ama yinede bir tebrik edeyim dedim hazır bakmışken
-
14 Aralık 2009, 02:02
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler