Merhaba sevgili dostlar bu gezimizin asıl amacı Fırat Ağabey ile tanışmak ve Şirinceyi daha kapsamlı bir şekilde dolaşmak.Aslında İzmir'de oturuyoruz ama çevremizdeki güzelliklerin farkında değiliz.Elimizden geldiğince dolaşmaya yeni yerler keşfetmeye çalışıyoruz.Başlıyoruz.
Canavar yol için hazır
Çıkış kilometrem
Semtimize elveda diyor ve yola koyuluyoruz.
Welcome to İzmir
Yollarda olmanın keyfi paha biçilemez
Önce üstümüze kırdı sonra havalı kornası ile bir resital yaptı sonrada selam verdi ilginç
Yolun zemini çok düzgün şansımıza havada açık
Kısa bir yol tarifi
Endurocbf
Köy yollarından dolaşa dolaşa gidiyoruz Selçuk'a doğru.
Ahmetbeyli'ye yani o güzel virajların olduğu kasabaya giriş yapıyoruz.Mutlaka aranızda bilen vardır.
Selçuk'a giriş yaptığımız belli oluyor değil mi ? Bu güzel eserlerden .
Kahvaltımızıda yaptık keyifler gıcır.
Cbf'te dinlendi yeteri kadar.Ve Fırat Ağabey ile buluşmak üzere atlıyoruz motora.
Bi gülmeyi becerebilsem güzel olacakmış Fırat Ağabey ile hatıra fotoğrafları
motoru özlemiş gibi gördüm sanki :|
Plaka tamam ama Ayakkabı olmamış -1 not aldık fakat ayağıma göre bot yok malum 50 numara olunca :heyo:
Son Fotoğrafımızı çektiriyor ve ayrılıyoruz.Bize zaman ayırdığın için teşekkürler tekrar Fırat Başkan
Şirince yoluna giriyoruz ve dakika 1 gol 1 yurdum insanı
Eşşiz manzaralar...
Buda şirince köyünden bir kaç manzara .
Dönüş vakti geldi.Viraj viraj viraj
Yurdum insanı 2 ( Niyetimiz kimseyle dalga geçmek değil fakat neden kask yok dediğimizde ise salak mıyım yahuuu neden takayım diyordu :kizgin: )
Çok zor durumda kalmadıkça otobana karşıyız.
Dönüş yolu güzeldi gerçekten.
Semtimize dönüyoruz sağ salim
Geldim şirkete ama patron benden daha önce gelmiş anlaşılan :o
Km sayacına bakıyorum ve 199km.
Gezimizi burada noktalıyoruz.Emeği geçen Fırat Ağabeye , artçım olan Güven ' e ve okuyan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.Yavaş yavaş açılıyoruz sonumuz hayır olsun Saygılarımla.