içimden ılık bir nehir kabardı, çığları eritti...
tekeriniz düz bassın, hamok'a selamlar
( bu arada TKC nedir)
içimden ılık bir nehir kabardı, çığları eritti...
tekeriniz düz bassın, hamok'a selamlar
( bu arada TKC nedir)
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Sıtkı başkanım, otobanda gitmekten doğayı unutmuşuz ancak memleketimi görmekte bir o kadar güzeldi Paylaşım için teşekkürler
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Çok güzel bi gezi olmuş. Fotoğrafları yükleme emeğiniz de göz ardı edilemez. Tebrik ederim. Sizin gibi abilerimizin böyle geziler yapması bizi de heveslendiriyor. Selamlar.
Güzel mesajına teşekkürler Turan.
Allah kalbine göre versin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:05 ----------
Güzel mesaj için ben teşekkür ederim Hakan.
Motosiklet, birleştiriciliğiyle gerçekten çok güzel.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:07 ----------
Mesajına teşekkürler Mustafa.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
Olmuyo böyle ama yaaa,biz burada karla buzla uğraşırken siz oralarda kamp yapıyorsunuz,valla izlerken iç geçirmekten karnıma ağrılar girdi.)
Sayın Sıtkı bey,söylenecek laf yok
harika bir paylasim, tesekkurler. Bir de helal olsun tabi, bu kadar fotograf cekebilmek ekstra bir emek. hele ki yol esnasinda. sahi onu soracam, surus esnasinda cekilen resimlerde makinayi boynunuzda asili tutuyorsunuz sanirim...
Son zamanlarda gördüğüm en bol katılımlı ve fotolu güzel bir gezi olmuş tebrik ederim, darısı istanbulda yaşayan bizlere diyelim.
Bişey yazmayacağım işte. Berbat bir gezi olmuş Kaka kötü.
(Çok fena kıskanmışım yahu)
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
Teşekkür ederim Sinka.
Teşekkürler Suvari.
Sanırım biz Antakya'ya girerken sen çıkıyordun. Gördüm ve kornayı duydum. Ben de korna çaldım. Dediğin gibi birbirimizi geç gördüğümüz için duramadık. Aslında daha geride durup arkadaşlarla vedalaşmıştık. Keşke o zaman denk gelseymişiz.
Sağlık olsun. Tekrar gelirsen tanışmak isterim.
hocam gezi mükemmel, anlatım mükemmel, herşey mükemmel.. tekerinize sağlık
ümit abi ile trabzonda tanışmıştık. eğer görürseniz sürmenede hep beraber pide yediğimizi söylersiniz hatırlar.. siyah hoysung vardı o zaman bende...
kalın sağlıcakla..
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
Güzel kamptı Erol Dayı. Tebriğine ve beğenine teşekkürler.
Detayları vererek ve yorumlayarak yayınlanan rapor haliyle zorluyor biraz. 3-4 saat demeyelim de yaklaşık bir günü alıyor.
Ama paylaşım adına yorulmaya değdiğini söyleyebilirim.
Kamp alanımıza giren çıkan arkadaşların sayısı 30-35 kişi gibiydi. Gece soğuktan dolayı çadırlarında yatamayanlar oldu. Gündüz öğle gibi dönmemizin sebebi buydu. Üşüyen arkadaşlar bir an önce dönmek istediler.
Çadıra botla girilmez elbette. Ama ne var ki çıkardığımız botlarımızı çadırda uygun yerlere koyma durumu sözkonusuydu. Dışarıda kalan herşey donuyordu çünkü.
Mesaj için teşekkürler Anamurspor.
Beğenmene sevindim Erhan. Teşekkürler.
Çok keskin bir soğuk vardı gerçekten.
Magna kamp alanının olduğu yere kadar geldi. Yavaş gidilince oluyor. Lakin son inişten indirmedik Magna'yı. Yukarıda kaldı.
Beğenmenize sevindim TR100 Aynen tahmin ettiğiniz gibi. Yaş 51 Dolayısıyla çocukluğumuz Teksas-Tommiks'le geçti. Ateş suyu oradan geliyor.
TKC, Continental Lastik Firması'nın zorlu arazi koşulları için ürettiği dişli Enduro lastik modeli. DL 650'de oldukça iyi sonuç verdi.
Umarım birgün bir kamp programında çadırlarımızı yanyana kurmak nasip olur.
Katkılarından dolayı ben sana teşekkür ederim Sertaç'ım.
Beğeniniz, övgüleriniz ve güzel mesajınız için çok teşekkürler Ghostcorc.
Hamok'tan da sana selam olsun Sencer. Mesaj için teşekkürler.
Yukarıda belirttiğim gibi TKC, Continental Lastik Firması'nın zorlu arazi koşulları için ürettiği dişli Enduro lastik modeli.
Raporum bu bağlamda işe yaramasına sevindim Muzaffer.
Ne varsa doğal ortamda, dağlarda var.
Aynen öyle Mustafa.
Beğenmene ve gönlünde bir ışık yaktığıma sevindim Bayram. Teşekkür ederim.
Çok teşekkürler İlhan.
Bahar ayları yakınımızda. Az daha sabır...
Harika...!
Çevreye olan saygınız duyarlılığınız beni en mest eden kısımdı(olması gerektiği gibi), zaten endurocu ve kampingçi için aksi düşünülemezdi.
Bunun dışında, bu kadar kişiyle ve devamlı misafir trafiğinle bir arada kamp yapmak gerçekten hamokun iyi insanlardan oluştuğunun göstergesi.
Tebrikler.
mütiş 10 numara olmş
Diğer konuları da görüp okuyup, uzun uzadıya bir şeyler yazmayı planlarken, her yeni konuda ağzım biraz daha açık kalıyor, biraz daha imrenme ve hayranlıkla seyrediyorum fotoğrafları...
Oraları dolaşırken kafamdan bir an olsun çıkmayan buraların tadı motosikletle çıkar düşünceleri adeta hayata geçiyor gezilerinizde...
Bitmeden artan bir keyif ve heyecanla bunların devamını ve bir gün oralarda aranızda olabilmeyi dilerim...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)