Arkadaşlar,
Harikasınız, imrenmemek elde değil. Suat kardeşimin sucuklarla olan resim karesi günü özetliyor.
Sonraki gezide katılabilmek dileği ile.
Arkadaşlar,
Harikasınız, imrenmemek elde değil. Suat kardeşimin sucuklarla olan resim karesi günü özetliyor.
Sonraki gezide katılabilmek dileği ile.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Yine bizi hasetimizden çatlatan güzel bir gezi yapmışsınız.
Ayağınıza sağlık.
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
Keyifli bir gezi oldu katılımcı arkadaşlara teşekkür ederim başka mt ler kıskanmayın ne olur gelin beraber gezelim güzel olur
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
gezilerimize gelen,gelemeyip de gönülden katılan herkesi bekleriz.güzel yorumlar için herkese teşekkürler dostlar.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
[QUOTE=adanalı;2577395]Bu hafta da havanın güzel olmasını fırsat bilip,Çarşamba toplantısında kararlaştırdığımız,HATAY gezimizi gerçekleştirdik.12 motor ve 14 kişilik bu gezide,aslında amaç motora binmek ve yolda olmaktı.ama gitmişken tabiiki oraya has tadları tatmadan gelmek de olmazdı.her zamanki gibi İSKENDERUN-BELEN-KICI da bildiğiniz motorları savuran sert rüzgar vardı.ama bu şartlar bile gezimizi olumsuz etkilemedi.çok keyifli,bol kahkahalı bir gezi oldu.katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.buyrun resimler
Güzel bir gezi olmuş! yüreğinize sağlık.. Bende katılmak için teşebbüste bulundum ama sanırım biraz erken gelmişim, iptal edildiğini sanarak geri döndüm. :(
güzel bir gezi oldu katılan emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler.
gelemeyen arkadaşlarımında gelmesini çok isterdim, inşallah birdaki sefere.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
emeginize sağlık tatlı çok güzelmiş afiyet olsun yarasın
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
tebrik ederim arkadaşlar güzel gezi yapmışsınız
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
vay dostlarım,herzamanki gibi yine çok keyifli bir geziye imza atmışsınız.tebrikler.
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
Dostların toplanması,birlikte yol yapması,yenilip içilmesi ve bol bol muhabbet,e bide tüm bunların kanıtlanıp yayınlanması teşekkürler Bora bey,emeği geçen herkese bu güzellikler için teşekkürler.
Sevgili bora cığım vallahi güzel bir gezi yapmışsınız ; Tepsideki köfte benzeri yemekte ,hatay'a özgü bir yemek olsa gerek. Maşallah herkezin zevkten , neşeden ağzı kulaklarına varıyor. En kötü gününüz böyle olması dileğiyle sizlerin diğer gezi fotoğraflarınızı izlemekten zevk duyacağız nice gezi fotolarında buluşmak üzere herşey gönlünüzce olsun tekeriniz daima düz bassın hoşçakalın MT adana
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
iyi gezişsiniz arap tavasında iyi vurmuşsunuz hani afiyet olsun tekeriniz düz bassın
değerli yorumlarınız için çok teşekkürler.evet,önemli olan dostlarla bir arada olmak,yolda olmak,güzel bir gün geçirmekti.
Sevgili Başkanım konuya biraz geç dahil oldum ama önemli olan sizlerle birlikte olmaktı.Çok güzel bir gün geçirdik.Seninle her gezi güzel sen hem Adananın hemde gönlümüzün başkanısın umarım en kısa zamanda yine güzel geziler yaparız.
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
Her şeyden güzel kagıt kebabı yavaş ye sülüman bogazında kalacak
Bora Abi içimizi ısıttın vallahi..
Buralar soğuk abi, motor ağlıyor
Tebrik ediyorum güzel kareler ve toplaşma olmuş.. Ağzınızın tadınıda biliyorsunuz, gözümden kaçmadı..
Adanaya selam olsun ...
bizlerden de sizlere selam olsun dostlar, kardeşler.yorumlar için teşekkürler.
tam benlik gezi...et ve datlu...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
çok özledim be memleketimi
10 numara gezi abiler tatlı larda ayrı güzel ...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)