uleeeenn Satış Pazarlama Müd.lüğünden sonra Topcase gibi küçük şeylere takma beni yoksa senin için çok fena olur heee.. valla klayvem çok fenaadır kalemim çok güçlüdürhele sıfatlarda,zamirlerde,tamlamalarda üzerime yoktur Şuana kadar hep takipçi oldum beni öznel ve özgün olmaya zorlama istersen Korayım kayış atarım
Bende biliyorum muhabbeti,espiriyi,şakayı,cıvayı...yapacaksın tabi kardeşim yoksa gezisi,ybrsi,cbfsi muhabbet tıkanıyor,asıl tiyatro bu küçük cilveleşmelerde dönüyor sen bana bakma ben takılıyorum sana kızdığım falan yok,sen devam et sorun yoktur yani
Vay be neler kaçırmışız resimlerden çok güzel geçtiği belli. İinşallah birdahaki gezide birlikte olmak dileğiyle tüm motorcu dostlarıma selam olsun
tekerlerinize sağlık güzel insanlar,
iş durumu müsait olmadıgından katılamadım bende yoksa çok niyetliydim degerli dostlarla bir hafta sonu geçirmeye.
kısmet bir sonraki geziye artık.
İrfan'ım yine döktürmüşsün tahinli poçaları ellerine sağlık
Özer abi eline sağlık,bu videolardan bi belgeselmi yapsak Kemiktayfa yollarda diye
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
kanka ben de onu köfte ci sandım ama malesef cbf miş
---------- Post added at 20:26 ---------- Previous post was at 20:23 ----------
abi aslında koray ın üzerine de oynarız ama adamla dalga geçilecek bi durum yok var aslında ama onuda herkez fark etmez adam daha 25inde kel kalmış ama farkında değil
---------- Post added at 20:29 ---------- Previous post was at 20:26 ----------
abi her zaman anlata anlata bitiremiyorsun yok benim motor böyle yok benim motor şöyle birde övme şu motoru mübarek sanki transalp yani o kadar met ediyorsun ki bizde arada sırada takılıyoruz yani ne yapalım ama motorun allahı var kaç numara yağ koysan yakıyor yani
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Heç scoter yok gurupta
olmamış bu gezi eksik kalmış )) Tekrarlanmalı
manetlerinize sağlık süpersiniz
Bizde amatör bi video çektik görüntü kalitesi çok iyi olmasada belli oluyor İrfan abimde 0.59 sn. çok şekil çıkmış maşallah abi Scooter olmaz olurmu bitane gri burgmanımız vardı çok güzel bi gezi oldu emeğinize sağlık video burda iyi akşamlar sevgili mt
http://www.dailymotion.com/video/xof...akarya-da_news
Agacım voltamız.. Hazır hep olmamız...
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)