Herşey mükemmel görünüyor.Katılamadığım için çok üzüldüm.Tanışmayı çok istediğim kişiler de bu gezideydi.İnşallah gene böylegüzel bir organizasyonda tanışırız.
Herşey mükemmel görünüyor.Katılamadığım için çok üzüldüm.Tanışmayı çok istediğim kişiler de bu gezideydi.İnşallah gene böylegüzel bir organizasyonda tanışırız.
İrfancim teşşekkür ederim kardeşim, Münir ile irtibata geçtik
Yahu bu arada, Allah nazardan saklasın Tünal abide nasıl bir cüsse var.
Yemin ediyorum adama sağlam bi vursa ikinciye gerek kalmaz
http://img396.yukle.tc/images/764P2050021.JPG
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Fotolardan anlaşılan, güzel ve neşeli bir gezi olmuş..
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
Gerçekten imrendim
Bu arada cbr 250 nin sesi nasıldı
bana çok gürültülü geldi nedenini anlamadım benim motorum ses çıkarmayacak arkadaş vallaha o büyük motordakilere de hayret ettim nasıl dayanıyorlar o sese bitanesi önüme düştü kaçacak delik aradım bu gün. evet gözlerim yanıyoo biber gibi ben kaçar herkeze ii geceler yarın görüşmek üzere ...
Uploaded with ImageShack.us
bunun de orda olması gerekirdi
oh oh kemik tayfa toplanmış gine yollar size gurban olsun
En sonunda yükleyebildim,iyi seyirler.
o zaman karadeniz boyu atla gel, XAhmeti de alıp cakalaz
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:43 ----------
evet toplar İrfan abide :DD ben de çalışıyordum zaten neti de pek takip edemiyorum şu sıra o yüzden haberim de yoktu motor da hazır değildi havalar ısınınana kadar hazır edebilsem bari de sonraki gezileri kaçırmasak
başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...
Kocaman yürek anca o cüssede taşınırYahu bu arada, Allah nazardan saklasın Tünal abide nasıl bir cüsse var. :silent:
Yemin ediyorum adama sağlam bi vursa ikinciye gerek kalmaz :santa:
[URL=http://www.yukle.tc adlı üyeden alıntı
vay arkadaş dertlendirdiniz beni yahu :(
benim çiko'nun morali bozuk olmasaydı bende gelecektim ama en kısa zamanda moralini düzeltip ilk gezi de bende aranızda olacam inşallah
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
Çok güzel olmuş yine, hepinizin tekerine sağlık arkadaşlar.
Bende gelmek istiyordum fakat misafirlerim çoktu bu haftasonu.
Şu tribünlere çıkıyorsunuz da bir meksika çekmiyorsunuz
Samet sabah gişeler giderken yanımdan geçen sendin sanırım 600RR'la.
Korna çaldım arkandan. Bende o vakitte annemleri almaya gidiyordum dudullu'ya.
"Cahillerle tartışmaya girmeyin çünkü ben hiç yenemedim!"
İmam-ı Gazâli Hazretleri (k.s)
Gerçekten çok güzel bi gezi oldu. Katılan herkesin tekerine sağlık. Yakın zamanda yenisinin olmasını umut ediyoruz. Bu arada kocaeli sakarya tayfasından gelen arkadaşları tanımak çok güzeldi.
Gerçi bizim chopperler bir çok arkadaşımızın canavarlarının yanında sönük kaldı ama on numaraydı herşey.
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)