Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
Şenol abi senden ayrıldıktan 1 km sonra tümseğe girdim topcasenin kilit kırılıp çanta sertçe açılınca yasin geriye doğru gitti yürüyerek bişey düştümü acab diye.Tam o anda polisler geldi,bide evraklarınız tammı diye sordular,tam olmasa salacaklarmış
Bize dedikleri,kontrol defterine 2 motor kayıt etmeleri gerekiyormuş,garibanlar başka motorcuyada denk gelememişler,bizde gelin biz yardımcı olalım bizi yazın deftere dedik
Teşekkür edip ayrıldılar anlıcan....
ben dün 20 tl benzin almıştım 5 gün daha işe gidip gelirim,yasin biz kaç km yaptık ben tam olarak bilmiyorum.170-180 km varmıdır acaba.malum kartepeye çıktık indik.Fotolar bu kadarmıydı daha fazla olması lazım yoksa en güzellerini kendinemi saklıyorsun
Arkadasımı ailesiyle çekmiştim senden ricam onları faceboktan bana atabilirimisin bi ara..bende arkadasıma faceboktan yollarım diye söz vermiştim
bu arkadaşta bizim yiğit namı değer piyanistygıt hevesini alamadı garibim shadowdan hayallere daldı kendi kendine
onur bu kızlar da bir keramet var tosunum hayabusaları es geçip xx e kitlendiklerine göre ulen yılbır yılbır shadowa bakmadılar , olm arap kızlarında seytan tüyü var biliyolar ağızlarının tadını
eeeee bize bakmayacaklarya elbette kardeşime bakacaklar
münir kardeşim bi adama varedoro bu kadarmı yakışır daha sen mu motürü değiştirme kardeşim ...
yığıdım aslanım sanırım senin için iyi bir başlangıç oldu hadi bakalım hayırlısı kanka koyu bi mt fanatiği daha aramızda artık ne dersin ?
evet arkadaşlar bendeki tüm resimler bunlar fakat ne ilginçtirki kendimi çekmek aklıma gelmedi ama olsun yauuu orda olmak herşeye bedeldi, bilen zaten bizi biliyor motürle çekilsek ne çekilmesek ne
yalnız mt de gözümü açtığım anda etrafımda göremediğim simaları gerçekten gözüm aradı bu gün ,mesela (motoseyyah- serdar ağabeyimizi, siyah atmaca-yüce ağabeyimizi,arjantinli- tamer abimizi, gerçekten görmek isterdim ama izne çıkınca yeke yek hepsinin ifadesini almak farz oldu bana artık ):
neyse çokta uzatmadan,
oldukça keyifli bir gündü şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk, kaza keder haberi duymadığım için hepimiz adına sevindim
biz karamürsel ekibi olarak sağ sağlim evimize vardık , bu arada uzun zamandır tanışmayı isdediğim üstadlarla tanışmış olmak beni memnun etti,
hepinize kucak dolusu sevgiler sunuyorum, her zamanki gibi yine keyifji bir gündü ,
birlikte gaz basan, aynı duyguyu paylaşan ve vesile olan tüm gönül dostlarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum hepinizi gıdığınızdan öpüyorum
MT İYİDİR.... HER EVE LAZIM
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
İlhan abi sen ibrahim ustaya uyma bana uy al bi gs 2004 veya üzeri.çok yönlü kullan.her motora,her yola uyar.
UĞUR 4 Teker hatunumun istediği yere,2 Teker burnumun dikine gider
aman ha yanlışlıkla benide çekersin
bu kadarda ayrımcılık olmaz ki kardeşimm
zaten aldığım lehim makinasıda lehimi eritmiyor..
ayrıca seninde ellerine kollarına yüreğine sağlık agacım.. poğaçalar yine süperdi..
piyanistim, photoshop um
çok güzel kareler
içimin yağları eridi
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
Onur un resme bayıldım
Onur sendeki bu kerametin sebebi nedir kardeşim tüyo versene
valla kasıtlı yapmadım klarnetim , vokalim, kopilim durumun akışına göre davrandık işte yoksa bizde art niyet olmaz sen bilirsin onu
ama illa istersen arşivden çıkarıvereyim kardeşimin resimlerini başka geziden yüklesem yerin tutarmı
---------- Post added at 21:58 ---------- Previous post was at 21:54 ----------
emrah ne oldu gözüm ? bu gün arazilerdeydin aslında sabah işten çıkınca bir kaç ufak sorunla karşılaştık ve biraz geç çıktık yola belki arar dedim senin için , sonra müsait olursan zaten arayacağını düşündüm hatta seni aldığım ışıklardan geçerken baka baka geçtim sora yardırdık münirle
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
abi haklısın kısmet işte motorsuz öksüz kaldım gurbet ellerde
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)