5 Şubat 2012 Sapanca gezisi fotoları
Reklamlar
-
Çok güzel bir gezi oldu, emeği geçen herkesin tekerine sağlık.
Reklamlar
-
O Varadero'nun sahibi bana özelden bi ulaşabilirmi rica etsem
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
yemek masasındaki resimler nerede.
UĞUR
4 Teker hatunumun istediği yere,2 Teker burnumun dikine gider
-
-
resimler bir harika elinize emeğinize sağlık ben eve geldim sofra hazırdı oturdum saate baktım tam 20:00 idi ama çok trafik vardı KGS yi dolduramayınca eski yoldan döndüm otobana giremedim bu arada o ekip otosune anlayamadım ???
-
Süper gezi olmuş maşallah en kötü gününüz böyle olur inşallah Kafiyeli oldu biraz ama olsun
-
ghostcorc adlı üyeden alıntı
resimler bir harika elinize emeğinize sağlık ben eve geldim sofra hazırdı oturdum saate baktım tam 20:00 idi ama çok trafik vardı KGS yi dolduramayınca eski yoldan döndüm otobana giremedim bu arada o ekip otosune anlayamadım ???
ahmet abi sert bi kasise girdi top case açıldı durduk. arkamızdan polisler geldi durdular bizde sizi arıyoduk dediler. meğer bugün yeterince motosikleti kontrol edememişler. bi sıkıntı yok ahmet abinin top case si dışında:(
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
-
bu gün toplam tam 341 Km yol yapmışım bide bana YBR esas 10bin kilometreden sonra açılıyor ve yakıt sarfiyatı düşüyor demişlerdi haklıymışlar motor 10 bine yaklaştıkça kuduruyo ibre dönüşte 120 den aşağıya düşmedi bende şaşırdım motor yavaş gidiyo diye kilometreye bakıyorum 120 civarı dolaşıyo inanamadım vallaha yol yetmedi 125 görmek için tam yaklaşıyorum trafik yavaşlıyo gaz kesiyorum
-
abi ayağına sağlık , beni kırmayıp geldin.. daha nice buluşmalara
---------- Post added at 20:58 ---------- Previous post was at 20:56 ----------
yasin_942 adlı üyeden alıntı
ahmet abi sert bi kasise girdi top case açıldı durduk. arkamızdan polisler geldi durdular bizde sizi arıyoduk dediler. meğer bugün yeterince motosikleti kontrol edememişler. bi sıkıntı yok ahmet abinin top case si dışında:(
polislere de açılan topcase den mt yapıştırmaları verseydiniz
-
bende dedim tüh ya bugüzel günün içine limonsıkmışlar ekipler ama sevindim sorun olmamasına karlarla ilgili henüz kimseden ses çıkmamış görmemezlikten geliyorlar
-
-
son resimde ceza mı yediniz kardeşler
-
bende dedim tüh ya bugüzel günün içine limonsıkmışlar ekipler ama sevindim sorun olmamasına karlarla ilgili henüz kimseden ses çıkmamış görmemezlikten geliyorlar
keşke kartepe ye çıksaydık sesleri duyuyorum ben şenol abi sen duyuyor musun?
YZFR 125 2011-2012 16.000 KM / SYM WOLF SB250Ni 2012-....
-
gnybrky adlı üyeden alıntı
son resimde ceza mı yediniz kardeşler
kesin apaçilik yapmışlardır.. kocaeli mt apaçi team
-
-
80-85 tl ben yaktım.Ama 7-8 kere 5.cı viteste hız scalasını doldurdum
-
uğuR1000 adlı üyeden alıntı
hiç aklıma gelmedi sonradan kartepe yapabiliceğiniz
makinada kalan karlı günün gezi resimleri farkında olmadan yüklendi diye düşündüm valla.
apaçiliği geri dönüşte 4 motor biz yaptık çamlıca gişelere kadar,f 650 gs kendini gösterdi racelere
birde sorum olacak ben toplamda evden eve 270 km yaptım o gaz açmaya 50 tl yaktım peki ya siz ne yaktınız??
abi sen 50 yaktıysan racingler 200 tl yakmıştır
-
Arkadaşlar o Shark S900 kimin acil bana ulaşşsıınn :D
-
yasin_942 adlı üyeden alıntı
keşke kartepe ye çıksaydık sesleri duyuyorum ben şenol abi sen duyuyor musun?
evet evet uzaktan uzaktan yankılı yankılı geliyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:19 ----------
hahaha ben dün 20 tl atmıştım bu günde kavacıktan 20 tl attım çeyrekten biraz fazla var şuan depoda ki 120 bastım yol boyu
-
evet evet uzaktan uzaktan yankılı yankılı geliyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:19 ----------
hahaha ben dün 20 tl atmıştım bu günde kavacıktan 20 tl attım çeyrekten biraz fazla var şuan depoda ki 120 bastım yol boyu
merhaba guzel gezi olmus ghostcorc kavacıkda neredesın ? goruyorum bı mavı esd ama o sen mısın ?
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)