Hatay-MT 28 Ocak Yanartaş & Altındakini Enduro Zanneden Delüler :)
Reklamlar
-
harika bir gezi, enfes bir doğa, eğlenceli bir parkur. bol çamur, dere geçişi herşey var orada olmak isterdim.
artık asfalt heyecan ve keyif vermez olunca asfalt motorlarıyla bu tarz yerler gezmeye başlamıştık, tabi bende chopperımla sizin gibi çok eğlenirdim, fakat chopperı satıp cross aldığımda eğlencem ve keyif almam 3katına çıktı. ilerde crossa geçmeniz dileğiyle, çamurunuz ve keyfiniz eksik olmasın.
Reklamlar
-
Teşekkürler, nası memnunmusunuz bari Str 250'den ?
-
cross veya enduro dışında o yollara hayatta giremezdim . helal olsun
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
-
kayasertac adlı üyeden alıntı
Teşekkürler, nası memnunmusunuz bari Str 250'den ?
gerçekten çok memnunum, ilk cross motorum skygo200 den sonra japona binmiş gibiyim
eğer cross arayışınız var ise fikir edinmek adına str başlığını takip edebilirsiniz http://www.motosiklet.net/forum/moto...eni-model.html benim gibi kulllanıcıların artı-ekisi yorumlarını bulacaksınız. bol çamurlu geziler dilerim
-
Vay be, çevrem japon da japon diye çok bastırıyor, bakalım XL 200 gibi bişeler bakınıyorum
-
arkadaşımdaki xl200 de şaşi, egzos-kuyruk kaynaklı, gösterge yok, yağ yakmaya başlamıştı piston sekman değişti vs. ama hala canavar gibi gidiyor
iyi motor ama tek sevmediğim özelliği çok alçak olması, ayak tabanlarım cross ta değilde chopper da oturuyormuşum gibi yere tam basıyor.
temizini bulursan ve maddi imkanın var ise tabikide japon derim.
-
Fotoğraflardaki diğer arkadaş, XT 600 için aklımı çeliyor ama bende bir korku var, hem çok güçlü hem de yüksek bi makina xt 600.
XL 200 ün alçak olması avantaj sayılabilir benim için...
-
xt600 ağırlığı, jant çapları vs. özellikleri açısından arazide rahat etme araziye girebilirliği açısından xt660 tan daha fazla diye düşünüyorum. fakat bana göre 600lük yerine 250-450cc lik daha küçük şasili ve daha hafif bir motor ile gezmek hoplayıp zıplamak keyifli olur. seçiminiz hayırlı olsun, önemli olan öyle yada böyle arazide olmak ve arazide rahat etmek daha fazla keyif almak
-
sizin motorlara alıcıda çıkmaz daha )
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(HZ.MEVLANA)
-
myhammer adlı üyeden alıntı
sizin motorlara alıcıda çıkmaz daha
)
Dönüşte yıkayıp, zinciri yağladınmı, 1000 km olmadan yağı değiştirdinmi pek bir şey olacağını zannetmiyorum ;)
35emre35 adlı üyeden alıntı
xt600 ağırlığı, jant çapları vs. özellikleri açısından arazide rahat etme araziye girebilirliği açısından xt660 tan daha fazla diye düşünüyorum. fakat bana göre 600lük yerine 250-450cc lik daha küçük şasili ve daha hafif bir motor ile gezmek hoplayıp zıplamak keyifli olur. seçiminiz hayırlı olsun, önemli olan öyle yada böyle arazide olmak ve arazide rahat etmek daha fazla keyif almak
Elime geçtiği zaman denemek en mantıklısı herhalde, teşekkürler yorumlarınız için
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)