abi koca başlık yaptık dereağzı dedik sakarya mt dedik neyse sende yavaştan takıla takıla öğrenirsin keşke sendeki resimleri bana bülütüt ile yollasaydın bende buraya yüklerdim ama iş işten geçti artık veya gündüz ilhami fabrikadan yükleme yapar
abi koca başlık yaptık dereağzı dedik sakarya mt dedik neyse sende yavaştan takıla takıla öğrenirsin keşke sendeki resimleri bana bülütüt ile yollasaydın bende buraya yüklerdim ama iş işten geçti artık veya gündüz ilhami fabrikadan yükleme yapar
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
güzel gezi olmuş katılamamak şimdi daha çok koydu bana :/ ama şu gribi üstümden bi atayımda sonra görün siz beni
81VATAN__54MEKÂN
hadi bakalım bekliyoruz iyileş sen gezi her daim olur hava açık olsun yeter yani..
güzel gezi olmuş
semaverde kıyak olmuş
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
Drift Samsam akşam geldim motorumu hemen yıkattım oradan maça gittik, hakem sağolsun 0 0 berabere kaldık, forza GS
Evet beyler taylotlar içildi mi ?
Üşüyen varsa eğer şu benim takım yağmurluktan alsın bence. Ev daha soğuk motorun üstünden.
bu fatih nerede yahu..
geldi iki foto attı ondan sonra kayboldu.. bebek ağlıyo heralde, ona bakmaya gitti
Beyler bayanlar,
Facebook ta Sakarya Motorsiklet.net açılmıştır. Canlandıralım
abi bu kılıbık işte sana 50 kere dedim ama sakalımız yok ki dinlemiyorsun beni neyse koray baksın işine umarım kısa zaman da düğün yaparda kurtuluruz bu kılıbıktan hatta düğün masraflarını biz karşılayalım biran önce evlensin yani...
---------- Post added at 01:20 ---------- Previous post was at 01:18 ----------
şamil im harbiden diriftçisin senin üstüne dirift yapan görmedim inanki
konvoy başı ol.. ama sende 4 lü yok..en kısa zamanda bağlayalım sana
Şamil iyi düşünmüş aslında facebook hemen hemen çoğu insan da var, sakarya çevresinden bir kaç arkadaş kazandırabilir aramıza. Ve etkinlik v.s daha hızlı bir şekilde arkadaştan arkadaşa aktarılabilir, deneyelim derim.
Evet motosiklet daha hoş
benim facebook enerjicimrisi@msn.com ekleyin arkadaşlar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)