maşşallahhh abilerime... ..... süpersiniz..
birer 200 cc civarı cross alsanız pek rahat edeceksinizz.. ...
maşşallahhh abilerime... ..... süpersiniz..
birer 200 cc civarı cross alsanız pek rahat edeceksinizz.. ...
) Süpersiniz aranızda olmaktan onur duyarım
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
Motokurt Şubat sonu,mart başı gibi,Gökovaya bir gece kalmalı performans sürüşüne ne dersin
Tekerinize sağlık,güzel fotolar için teşekkürler.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Canı gönülden tebrik ediyorum siz büyüklerimi.Benimde bu tarz gezilerim vardı(ocak 2011 de spil ve mart a karagöl) şimdilik ara verdim diyelim.Aşırı soğuk dışında çok zevklidir.Sevgi ve saygılarımla.
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
kabataşlı sipil için hazır ol
Kabataşlı yarına hazır ol sipile gidiyoruz
abi helal olsun mükemmel bi gezi ben ödemişteyim dibimde iken hiç kışın motorla gitmedim. he gerçi yanıma yoldaş olsa giderdim muhakkak o yrı konu :D
35 ZUS 73
Süper süper Bir kara bakiyorum bir de lastiklerinize göl dışında yolda buzlanma varmıydı ? Bozdağ kışın ayrı bi güzel oluyor.
Kabataşlı ,Ege yeli hazır olun kar düşer düşmez bir bozdağ yapalım
kabataşlı neredesin
Allah nazar dan korusun...İkiniz de koç gibisiniz.Nice gezilere inşallah...
cok guzel gezı olmus saglıklı uzun gezıler dılerım
Vallahi takdir ediyorum sizleri kendimden utandim (:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)