abi iyi cesaret ama gercekten degmıs
Haftasonu 2 saat kadar full korumalı olarak turladım. Kar sadece yolun kenarlarında vardı. Buz yolda yoktu ama benim muhtelif yerlerim buz tuttu. Şimdi sizin fotoğrafları görünce hakikaten ne yaptığınızı idrak ettim. Sizleri tebrik etmeden geçemedim. Muhabbetinizin daim olsun...
Esirci güzel dileklerin için teşekkürler
---------- Post added at 22:31 ---------- Previous post was at 22:25 ----------
Sevgili İnancalio yorumların ve İyi dileklerin için çok teşekkür ediyoruz . Başka gezilerde buluşmak üzere hoşçakalın herşey gönlünüzce olsun Kabataşlı motokurt
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
abilerim karagöle bu havada çıkmaya ben cesaret edemem :D geçen sene bir kez karagöle son baharda çıkmıştım ,onda bile rüzgardan ağzımız gözümüz birbirine karışmıştı,koca gölün donacağını hiç sanmazdım demekki gerçekten soğuk,fotoların hepsi süper çıkmış ama o havada üşümemek için ne yaptınız çok merak ediyorum
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
Uploaded with ImageShack.us
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
vallahi muhteşem gezi olmuş karlar altında hele hele o yollarda motosıklet kullanmak gercekten ustalık ister bu aralar gezmek lazım motosıkletın üzerınden de inmıyoruz ki hiç iş icabı gezmeye vakıt bulamıyoruz acıkcası imrendim vallahi ALLAH ömrünüzü uzun etsın kazasız keyifli sürüşler dilerım
Üstad kar ve buz üzerinde bir gezi ciddi bir tecrübe ve cesaret isteyen bir iş. Tebrik ederim. Kazasız belasız. Ama final sahnesi tek kelime ile muhteşem. Mangalda sucukları görünce ciddi anlamda canım çekti. Afiyet olsun.
Yeni gezinizi dört gözle bekliyor olacağım.
harikasınız abi paylaşım için teşekkürler süper bi günmüş
abi oncelikle cook gecmis olsun umarim sende bisey yoktur. Siz herzamanki gibi harikasiniz walla helal olsun kendimden utandim bir an ben cesaret edip hava soguk diye cikamazken siz karda buzda gezi yapiyorsunuz. Utandim
>>>CBR250R<<<
ya çok kötüsünüz ya olmazki yani .....yapılırda , bu kadarda yapılmazki abilerim hele mangal başı muhabbeti o havada hiçte sarmaz yani , artı yanında bide çay var berbattt
sucuklar kasap sucuğu değilmi ? hiç sevmem
gördümde sizler kadar kötüsünü görmedim valla ne diyeyim artık elinize tekerinize sağlık allah sağlık sıhhat versin daha nice muhabbet ve gezilere...
şaka bi yana örnek bir etkinlik olmuş bazı güneşli hava motürcüsü arkadaşlara kapak olsun
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Tüm MT dostların temennilerine candan teşekkür ederim,hepinize kazasız belasız güzel sürüşler diliyorum
Askon , Ertanos ,A Tolme , Alpi 16 , Suhasonısık , Piyanist irf , ve isimlerini yazamadığım sevgili genç arkadaşlar, öncelikle güzel yorumlarınızın bizi çok memnun ettiğini belirterek teşekkür ederiz. Arkadaşlar, o kadar güzel yorumlar yaptınız ki , Kabataşlı havaya girdi...! Her gün telefonla beni arıyor bir şey söyleyecek söyleyemiyor , var dilinin altında bir bakla çıkaramıyor . Bu yorumlardan sonra adam yerinde duracak gibi değil. Yarın telefon açıpda " motokurt, hadi spil dağının tepesine çıkıp çadır kuralım ;" yok olmadı " kışın ılgaz dağları çok harika olur, ılgazlara gidelim; " derse hiç şaşmam Neyapalım , kadim dost mecbur uyacağız ... İnşallah okadarda havaya girmemiştir
maasallah valla gercekten buyuk cesaret. ben daha yagmurda cıkamam derken sızı buz-karın ustunde gormek dehset verıcı :D
*gecmıs olsun.allah buyuk kazalardan saklasın.
Sevgili Motokurt,bu kadar kar kış yeter diyorum,hevesini bahara sakla,bize katılmak isteyen arkadaşlar olursa bir grup sürüşü yaparsak çok güzel olur,herkese selamlar
Bu karda soğukta dışarı çıkıp hele hele öyle bir yere gitmek cesaret ister. Nice delikanlılar var ki buna cesaret edemez. Ne hırs var sizde de. Ama güzellll
Girerken Yalvarmadık ki, Çıkarken İcazet Alalım.
merhaba üstadlar bende izmirde üniversite öğrencisiyim bolca izmirde herhava şartında motoruma binen birisi olarak sizlerle tanışmak gezilerinize katılmak isterim saygılar selamlar.
cesaretinizden dolayı sizi kutluyorum. güzel gezi olmuş .
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
güzel fotolar güzel mekanlar.. emeğinize sağlık..
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)