Karda kışta motosikletle gezmek bir başka valla hele o soğukta mola yerinde içilen çay bambaşka oluyor. Birde yalnız olmadığımı görmek sevindirdi beni tebrikler değerli abiler.
Karda kışta motosikletle gezmek bir başka valla hele o soğukta mola yerinde içilen çay bambaşka oluyor. Birde yalnız olmadığımı görmek sevindirdi beni tebrikler değerli abiler.
resimler harika süper ötesi.ben buz var diye 10 km lik işe gidemiyorum korkuma ama siz gezi yapmışsınız helal olsun ne denir ki baska..
güzel gezi olmuş...venom montunuzun modeli nedir ve soğuk havadaki performansı nasıldı?
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
abi montun markası neydi ..yanlış anlasıldı sanırım ???
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
motor deil abi mont sogugu nekadar hissettiriyo..
Ümit biraz gırgır geçer gibi oldu ama kusura bakma . Dört saat bilgisayarın başında fotoğraf seçmek ve yüklemek için kalınca gözler görmüyor uyduruyor , idrakda zayıfladı anlaşılan ne yapacaksın , nekadar genç ayaklarına yatsakta ihtiyar olduğumuz böyle durumlarda meydana çıkıyor Mont a gelecek olursak modelini filan bimiyorum venom marka bir mont soğuga karşı muhafazsından memnunum kısacası korumalı güzel , işlevini hakkıyla gören bir mont herşey gönlünce olsun hoşçakal.......
Kabataşlı abime demiştim sana bi cross lazim diye. İkinize de lazım birer cross artık
Sucukta isteriz ayrıca, şişmesin biyerlerimiz
Legends may sLeep.. But they never diE..!
tebrik ederim harika bir gezi gerçekten.umarım bizde böyle bir emeklilik geçirebilriz
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Erhan hocam tebrik ediyorum ve çılgınlıklarınızın devamını diliyorum, hörmet ediyorum, ellerinizden öpüyorum ve saygılarımı sunuyorum
Valla büyük cesaret hele bi resim var aşağı doğru rampa ve viraj ın olduğu resim, fizik kurallarına göre, ivmelenme, moment, lastiklerin tutunma direnci vs.... bunları alt üst etmiş durumdasınız. Mazallah o motorun orda doğal olarak düşmesi gerekirdi... Harbi tebrikler :D
Not: Trabzona gelmenizi dört gözle bekliyoruz.. Alper, siz ve ben kapışacaz...
Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
Tebrikler bu havada gayet zor ama bir yandan da zevkli bir gezinti olmuş...
Aslında buz olmasa, yeni yağmış kalın kar tabakasında sürmek çok zevkli oluyor.İstediği kadar kalın olsun.Motorun altının kara sürterek çıkardığı ses, tekerlerin çamurlukların komple kar ile kaplanması bana çok zevk vermişti.Yokuş yoksa dikkatli kullanıldığında ne patinaj çekiyor ne frende teker kitleniyor.Tabi 10 km hızın üstüne çıkamıyorsun.Ama yazın sürdüğümden çok daha fazla zevk alıyorum...
Hoca hoca yine döktürmüşsün,gençlerin ağzı kulaklarında..
Eh öyle olması gerek,usta-çırak ilişkisi bu. Biz yapalım ki onlarda cesaretlensin ki anne ve babalara,
bak adamlar neler yapıyor,siz beni engellemeye çalışıyorsunuz desinler.
Bu bahar yada yaza inşallah tanışmak nasip olur, sizlerle sürmek çoook eğlenceli olacak.Hissediyorum bunu..
Evet Erdem kardeşim çok haklısın,bizim tarzımız herhalde bu tür geziler,kısa, günübirlik.Uzun yola da gidiyorduk ancak,uzun yolculuklara bu benzin fiyatlarıyla sanırım tek motosiklette iki kişi olarak gidebileceğiz,ekonomi şart oldu.Sucuk ekmekte herhangi bir kısıtlama yok,kısmet olurda tanışırsak sucuk ekmek size sözümüz olsun
Helal size gençler.:D
Allah sağlığınızı,dostluğunuzu ve gezilerinizi daim etsin İnşallah,
TEKERİNİZE SAĞLIK
inanın gezmiş kadar oldum sayenizde.
kazasız sürüşler dilerim
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)