abi on numara gezi olmuş helal olsun bu güzel yerleri bize gösterdiğin için bu arada 60 plakalı abicime saygılar turhaldan selamlar abi
abi on numara gezi olmuş helal olsun bu güzel yerleri bize gösterdiğin için bu arada 60 plakalı abicime saygılar turhaldan selamlar abi
Harika bir gezi olmuş.
Herşeyi ile mükemmel,
Paylaşım için teşekkürler,
Nice keyifli geziler diliyorum.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
bu gezi raporunu gördüğümden beri okumak için geniş bir an kolluyordum ve sonunda yüzümdeki herzamanki doyumsuz tebessümle bitirdim.
tekerinize sağlık sıtkı başkanım, kazasız sürüşler dilerim...
tüm hataya selamlar
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Çok teşekkür ederim arkadaşlar.
Beğenmenize çoook sevindim.
Kış Kampları serimiz devam edecek.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
dostluk beraberlik adına iyi bir kamp olmuş emeğinize sağlık
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Gerçekten güzeldi Turan.
Teşekkürler mesaj için.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:29 ----------
Teşekkürler Erol Dayı.
çok güzel bir gezi izmir ile hava karşılaştırıldıgında süper görünüyor ,buralarda şuan böyle bir kamp adamın donarak ölmesine sebeb olur :D ,paylaşım için teşekkürler
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
sıktı abi güzel gezi olmuş her ne kadar benim kaldığım yerlere gitmemişsenizde oralarında fotolarının geleceğini düşünüyorum ve kısmet olursa reyhanlı tarafına bir gezi de ben yapmak istiyorum bakalım kısmet . tekrardan paylaşım için teşekkür ederim.
dostça...
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
bu soguk kis gununde insanin icini isitan dostluk dolu bi gezi olmus, ama biralar haric
Bende Bağımlısıyım,ama uyuşdurucu değil , Motor.....
1 YIL kadar reyhanlı da kaldım. askerde oradaydım.
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Diğer gezileriniz gibi bu gezinizde tek kelimeyle harika Bu soğu kış günlerinde içimizi ısıttınız
Yüreginize ve tekerinize sağlık
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
herşey mükemmel olmuş. özellikle gece, soğuk, yağmur altında karnın tok sırtın pek çadırda uyumak gibisi yoktur.sayenizde gözlerimiz ruhlarımız şenlendi teşekkürler
Süper bir kamp olmuş. Gözlerimiz bayram etti. Kamp alanını da derleyip toplamanız takdire şayan Tebrikler..
Harikasınız . Manzalaralarda muhteşem , keyif zaten en üst seviye
Ne YaPaRsAn YaP , DiKKATLi oL !
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)