CBR 250 R ile Trabzon dan - İzmir e dönüş (1850 km) motokurt un deklanşöründen
Reklamlar
-
26 Kasım 2012, 01:59
Sevgili ESAD Temmuz 2012 de yapmış olduğum İzmir-Gürcistan Gezisinde benim ekürüm İZMOK tan sevgili Ali kaptan dı Onun motor Pan eoru pan dı zannedersem 1200 cc lik bir mototdu yaklaşık 4000 km yol gidip geldik motor uyumunda ne ben ne Ali sorun yaşadı benim içinde Ali içinde çok zevkli bir yolculuk oldu Yolu buldukça 160 km yede çoktığım oldu ama ortalama 100 le gittik radar çok vardı yollarda ( Görseller de motokurt yazıp tıklayınca benim gürcistan gezi fotolarıda görebilirsiniz şimdilik hoşçakalın
ESAD adlı üyeden alıntı
motokurt abi,Honda değil ama,başka bir marka 250 lik racing almayı düşünüyorum.Senin gibi,uzun yola çıksam dayanırmı,bilmiyorum.Çoğunlukla şehir içi kullanacağım ama,ara sırada dışarılara kaçmak isteyeceğim kesin.Motor için 140 150 arası rahat rahat stabil gider deniyor,ne dersin.250 lik motor uzun yolda dayanıyormu ve yanında 600 lük felan motor olursa ona ayak uydurabilirmiyiz.Saygılar,hayırlı yolculuklar.
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
Reklamlar
-
16 Aralık 2012, 16:48
Teşekkür ederim.Bakalım,fuarı bekliyorum,yeni modeller nasıl gelecek.Ondan sonra bahara doğru nasipse düşünüyorum.
MOTOSİKLET AZGIN DUYGULARI GÖSTERME VE İNSANLARI RAHATSIZ ETME VASITASI DEĞİLDİR.
-
Bu yıl zannedersem 28 şubatta istanbuldaki fuara bende geleceğim
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
-
erhan abi merhabalar.. cbr 250 r kaç km ye dayandı.. doğrusu merak ettim..
-
K o r @ y adlı üyeden alıntı
erhan abi merhabalar.. cbr 250 r kaç km ye dayandı.. doğrusu merak ettim..
koraycığım ben düzde 160 km yi gördüm
-
-
Erhan Abi merhaba, ben de yeni aldığım 600 f le böyle güzel geziler için baharı bekliyorum. Konya'da yaşıyorum ve aslen Beyşehirliyim
Mevlana tamam da Eşrefoğlu'nu da ziyaret etmişsin, çoğu kişi bilmez o camiyi.
Huzurun başkenti Konya'dan etkilenmiş gibisin abi
Sadece viraj için yola çıkan arkadaşlar birçok güzelliği görmeden eve dönüyorlar. Bu taraflara yine gelirsen tanışmak isterim.
Kazasız güzel günlere. Saygılar.
-
Çok güzel bir gezi olmuş. Paylaşım için teşekkürler...
-
Hocam, tebrikler. süper gezi, harika. vallahi imrendim
-
Sevgili erays daha iyi ve uzun bir gezi inşallah sizde yaparsınız herşey gönlünüzce olsun hoşçakalın
erays adlı üyeden alıntı
Hocam, tebrikler. süper gezi, harika. vallahi imrendim
-
kabataşlı adlı üyeden alıntı
Tabi yaa 160 km yi görmüş
) Bende mondial 100 km de160 km yi görüyordum.
Kilometre saatine bakınca en yüksek hız 160 km yazıyor. siz bakınca görmüyormusunuz ben görüyorum
Motokurtta öyle görmüştür sanırım
Hocam güldürdün beni
Motosikletle İzmir civarlarından geçerken siz ve Motokurt'la tanışmak isterim
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
01 Şubat 2013, 01:04
Uploaded with ImageShack.us
-
10 Şubat 2013, 22:42
-
02/03/2013 cumartesi günü yani yarın ıstanbulda fuardayım bu sitede görüştüğüm arkadaşlarla karşılaşıp tanışmak dileğiyle
-
baba büyüksün allah kaza bela vermesin sevgili hemşom hemde öz hemşom :D
-
Teşekkürler gaziemirdeysen görüşelim hemşerim
Angelmarker adlı üyeden alıntı
baba büyüksün allah kaza bela vermesin sevgili hemşom
hemde öz hemşom :D
-
Size bakınca , resmen gençleşiyor insan , bende Karabağlar danım , bir kaç şeyi merak ettim bağışlayın lütfen ! , enerji dolu bir insansınız , gençlikte de varmıydı bu sevda ? mesleğinizi de merak ettim ! , bu geziyi gerçekleştirip , fotoğraflıyarak , siteye sunumlu olarak upload etmek , bizim yaşımızda olan çok az insanın yapabileceği bir etkinlik , bunu yani bu paylaşımı yapmak nereden aklınıza geldi ? emeğiniz ve bu güzel paylaşımınız için teşekürler .
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
-
Mesleğim , şu an emekliyim Ak Galvaniz AŞ kurucu ve ortaklarındanım ,Gençliğimdede motor sevdam vardı ama yıllarca ara verdim emekli olunca tekrar başladım Bu ilk uzun gezimdi ,bundan sonra bir izmir gürcistan geziside yaptım onun müzikli vide osunu ( youtube tan " motokurt un objektifinden kareler" yazarsan izlersin ve yorumlarını beklerim Allah nasip ederse bu senede daha uzun soluklu bir gezi yapacağım hoşçakal
Benli adlı üyeden alıntı
Size bakınca , resmen gençleşiyor insan , bende Karabağlar danım , bir kaç şeyi merak ettim bağışlayın lütfen ! , enerji dolu bir insansınız , gençlikte de varmıydı bu sevda ? mesleğinizi de merak ettim ! , bu geziyi gerçekleştirip , fotoğraflıyarak , siteye sunumlu olarak upload etmek , bizim yaşımızda olan çok az insanın yapabileceği bir etkinlik , bunu yani bu paylaşımı yapmak nereden aklınıza geldi ? emeğiniz ve bu güzel paylaşımınız için teşekürler .
-
Sevgili arkadaşlar [B] [U]YouTube[[/U]/B] ( MOTOKURT'UN OBJEKTİFİNDEN KARELER ) Yazıp Tıklarsanız , İZMİR -GÜRCİSTAN yol güzergah fotoğraflarını Müzik eşliğinde Video olarak izliyebilirsiniz . Şimdiden iyi seyirler ( yorum yazmayı unutmayın ) hoşçakalın herşey gönlünüzce olsun..
-
25 Nisan 2013, 02:36
küçük harflerle " motokut'un objektifinden kareler '
motokurt adlı üyeden alıntı
Sevgili arkadaşlar [B] [U
]YouTube[[/U]/B] ( MOTOKURT'UN OBJEKTİFİNDEN KARELER ) Yazıp Tıklarsanız ,
İZMİR -GÜRCİSTAN yol güzergah fotoğraflarını Müzik eşliğinde Video olarak izliyebilirsiniz . Şimdiden iyi seyirler ( yorum yazmayı unutmayın ) hoşçakalın herşey gönlünüzce olsun..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)