abicim elllerine sağlık vallahi forumda senin gibi abilerle dolu sizin gibi olmak istiyorum vallahi sizleri görünce mutlu oluyorum güzel yolculuk olmuş
abicim elllerine sağlık vallahi forumda senin gibi abilerle dolu sizin gibi olmak istiyorum vallahi sizleri görünce mutlu oluyorum güzel yolculuk olmuş
Sağ ol sevgili genç kardeşim İnşallah sen ilerde bizden çok çok daha uzun ve güzel geziler yaparsın bende sizlerin yaşındayken hayel ediyordum şimdi emekliye ayrıldıktan sonra elim ayağım tutarken hayellerimi gerçekleştiriyorum. Allah nasip ederse önümüzdeki sene çok daha uzun bir gezi hayal ediyorum yaa nasip.! herşey gönlünce olsun hoşçakal
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
Çok güzel bir gezi olmuş. Tebrik ederim. Çok keyif alarak okudum. Bizlerle paylaştığımız için ayrıca teşekkürler.
Maşallah diyelim nazarımız değmesin Bende Ybr125 ile artçı ile böyle uzun mesafeler katetmeyi düşünüyorum.Allah nasip ederde alabilrsek motoru.
Abiciğim öncelikleki; motorun 10 numara bir makina onu belirteyim..motorunuzun yakıtından,konforundan memnunsanız,ihtiyaçlarınıza cevap veriyorsa ve onunla yol almaktan keyif alıyor ve mutlu oluyorsanız gerçekten sorun yok demektir...
yaahu seni öyle süklüm püklüm ss makina üzerinde uzun yolda görünce ciğerim sızladı .İşin aslı yaş ilerledikçe eklemler esnekliğini kemikler direncini kaybediyor ya,hani o açıdan oturuş pozisyonu yol konforu rahat olan bir motor sana çok iyi gider diye düşünmüştüm
Sende haklısın benzine zam üstüne zam derken aylık bir ailenin mutfak masrafı kadar benzine bütçe ayırmak gerekiyor,buda bizim gibi işçi,emekli,memuru çok zorluyor...
Uploaded with ImageShack.us
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
Erhan hocam gezi çok güzel olmuş emeğine sağlık ve devamını diliyorum gezilerinin hocam sana birşey sorcam o yan çantalar hakkında bilgi verirmisin markası nedir ve nasıl sabitledin yol boyunca sorun yaşattımı sana bende yan çanta almayı düşünüyorumda tavsiyelerine ihtiyacım var teşekkuler hocamm
sevgi eylem gerektirir.. ee ne duruyorsunn bass gazaa...
Tahir bey bende Gümüşhaneliyim çocukluğumda birazda gençliğimde işimiz gereği sık sık bende Erzuruma giderdim tabii yıllar oldu benimde Erzurumu görmeyeli Allah nasip eder se gezimde Erzurum fotoğraflarına daha çok yer vermeye çalışırım ilginiz için teşekkürler hoşça kalın
. .
---------- Post added at 17:17 ---------- Previous post was at 17:10 ----------
İlgin için teşekkürler. İnternette yan çanta yazıp girersen çok değişik markalar olduğunu görürsün valla benimkinin markasını hatırlamıyorum motomaxtan aldıydım demirlere gelecek olursak CBR250 R kullanıcıları bilgi paylaşımı topiğinde yapılışını ve fotoğrafları koydum ordan yararlanabilirsin hoşçakal.
iki tekerle maceracı. mükemmel bir gezi raporu.teşekkür ederim.
Ride it like you stole it!
motokurt hastan oldum.Harikasın daha fazla fotoğraf görmek istiyoruz.Bizimle bu fotoğrafları ve anıları paylaştığın için teşekkür ederiz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:24 ----------
Birde aklıma takıldı sormak istiyorum.Forumda önceden yazdıysanızda özür dilerim.Motorun arkasına yaptığınız aparat,çanta ve yan çantaları nereden aldınız, kaça mal oldu.
yeni fotoğraflarda çok güzel.sadece sizin fotoğraflara bakan cbr 250 fanatiği olur.Teşekkürler iyi akşamalar
Sevgili Erhan Abi,daha öncede sormuştum ama vaktiniz olmadı herhalde.
1-Kullandığınız Arka çanta kaçLt marka ve fiyat.
2-yan çantalar yine aynı kaç lt marka ve fiyat.
3-Uzun yola çıkarken hangi ekstra şeyleri aldınız.Örn: sırtlık dizlik vs.
Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Sevgili bookmark , Avatarına güzel bir fotoğrafını ,Oturduğun şehri , kullandığın motoru ,istersen benimki gibi isminide yazarsan daha iyi olur diye düşünüyorum . Hangi arkadaşla konuşuyoruz? nerde ikamet ediyor? bakarsın bulunduğu şehre ayağımız düşer uğrar rahatsız ederiz diye düşünüyorum. Şimdiii gelelim konumuza !
Yan çantalarda topkasede şu anda moto max ta indirimde imiş internetten baktım fiatlarıyla yazıyorum.
1-Yan çanta ( DIFIGLOBE XL) Fiatı : 179.91 TL
2-Topkase ( SHAD SH 40lt ) Fiyatı : 239.91 TL
Ben topkase ve yan çantalar için demir yaptırmıştım onla ilgili detaylı fotoğrafları Honda CBR 250 R kullanıcları bilgi paylaşımı topiğine geçen hafta koymuştum ordan yararlanabilirsin
3-Korumalı ceketimi ve pantalonumu giydim sıcak olursa kot la dizlikleri kullanırın diye dizlikleride aldıydım ama uzun yolda korumalı pantalonda montta şart yani dizlikleri hiç kullanmadım devamlı motosiklet elbiselerini giydim . Sana diyeceğim gideceğin yola kalacağın güne göre elbiselerini al , Lastik tamir tüpünü muhakkak al kendi ihtiyaçlarını kendin belirle motora her binişte acele etme ceplerinin fermuarlarını kontrol et , benim önerim ( özellikle mümkün olduğu kadar az eşya almaya bak)çadır filan alacakmısın? yolculuk ne kadar sürecek artık sen karar verirsin Umarım yardımcı olabilmişimdir hoşçakal herşey gönlünce olsun sevgili kardeşim.
Not: Anlaşılan uzun bir tur düşünütyorsun ,nerde oturuyorsun? nerye seyehati düşünüyorsun? ve ne zaman? bu soruların cevabını bilsek belki bir organizasyon yapardık)
Sevgili Erhan Abi paylaşım ve bilgiler için çok teşekkür ederim.Ben Van da oturuyorum,ankaralıyım. Burada memurluk yapıyorum.Allah kısmet ederse yaza sizinde sayenizde cbr 250 alacağım.İnşallah izin zamanı denk gelirse sizin gibi tecrübeli abilerimizle yola çıkmak bizim için onur olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:36 ----------
fotoğraflar o kadar güzel ve motor da size o kadar yakışmış ki,daha öncede söylediğim gibi insanın hemen motor alası geliyo.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)