İZMİR REGAL-RAPTOR GEZİSİ fotoğraflı
Reklamlar
-
Arkadaşlar gerçektende çok zevkli ve keyifli bi gezi oldu katılan herkese teşekkürler güzel bir gün geçirdik ama onurunda dedigi gibi biz bu grupla daha çoookkkk geziler düzenleriz ve bu gezilerde bol katıımlı geziler olacagından kimse şüphe duymasın, ama bu haftaki gezi planımız suya düştü sanırım çünkü hava gök gürültülü saganak yagışlı olcakmış neyse herşeyin hayırlısı diyelim
Reklamlar
-
Baylar güzel iş çıkarmışsınız.Umarım izmir tayfası ile karışır ve yeni oluşumlara devam edersiniz.Buradan izlemesi çok güzel.kıskanıyormuyuz desem hayır kıskanmıyoruz.Çünkü aynı duyguları bizde burada hep yaşıyoruz.Darısı bir araya gelemeyip toplanamayıp gezemeyenlere diyorum.
MT Motorize07 Antalya Grubu
-
beni almadan gittiniz yaa helal olsun size.resimlere bakarken bile içim titredi.ilk gezi NE ZAMAN KARDEŞİMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=24135&highlight=salih[/url]
-
Selam arkadaşlar çok başarılı olmuş geziniz kutlarım!
Bende bir regalciyim ve gezi organizasyonlarını destekliyorum.
İstanbuldaki regalciler tarafından düzenlenecek gezilerden haberdar olmayı ümitederim.
Saygılar Selamlar
-
güzel gezinizi ve güzel resimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler..
ben regal raptorlar ı ilk kez gördüm ... çok şık ve alımlı motorlarmış... bunlar ne malı acaba ?
-
Resimlerinize imrenerek baktım kutlarım dostum sizi diğer gezilerde görüşmek üzere
İzmir gezilerini buradan mı takip edeceğiz ?
-
harikasınız arkadaşlar, fotolardan bile keyif aldım. yüreğinize sağlık.
buluşmak dileğiyle, sevgilerimizle
-
KOZO adlı üyeden alıntı
Resimlerinize imrenerek baktım kutlarım dostum sizi diğer gezilerde görüşmek üzere
İzmir gezilerini buradan mı takip edeceğiz ?
sevgili kozo gezi ve toplantılarımıza bekleriz, çanakkale geçilmez gezisi için katılabilirsin, sevgilerimizle.
-
yaaa gercekten cok güzel.. benimde canim cektii...
ama daha motorum yok
insallah Nisan basinda alcam. e Rodaydan cikmasi 15-20 gün sürse... bu tarihten sonra her hafta sonu sizinleyim....
Ama ben Keeway SuperLigth 150 alcam.. Beni kabul edersiniz dimi araniza?
-
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
-
demonicdreams adlı üyeden alıntı
....herhangi bir sorun yaşamadan, tadı damakta mükemmel bir gezi yaptığınız belli oluyor... biz istanbul tayfasına da dudak yalamak kalıyor artık. ama siz duruuun. elbet düzelecek havalar....
Fuar sonrası için... YOL BİZİ ÇAĞIRIYOR istanbul tayfası!...
Sukida ve İzmirli RR'cular: gerçekten imrenilecek bir birliktelik ve enfes bir gezi olmuş.
Devamlı olmasını dileyerek darısı başımıza.. diyorum.
-
Bu forum çok güzel olmuş gerçekten
Arkadaşlar havalar yakında düzelmeye başlıyor gördüğüm kadarıyla bu forumda baya bir regalraptorcu var. Ben diyorumki bir organizasyon yapalım ve bir gezi düzenleyelim.Bizler istanbuldan bir grup toparlayıp bir gün tayin edip gezimizi buradan organize edip yola çıkıpta izmir grubuyla çanakkalede buluşmak harika olur. Zaten çanakkaledede bir ayağımız var arkadaşımızda bize orada öncülük edeceğini söylüyor bundan daha alası neolabilirki diyorum.
Ben destek veriyorum böyle bir gezi olayına hemfikir olan diğer arkadaşlarımızada burdan duyurmuş olalım.
Saygılar Selamlar.
-
MACGYVER adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar havalar yakında düzelmeye başlıyor gördüğüm kadarıyla bu forumda baya bir regalraptorcu var. Ben diyorumki bir organizasyon yapalım ve bir gezi düzenleyelim.Bizler istanbuldan bir grup toparlayıp bir gün tayin edip gezimizi buradan organize edip yola çıkıpta izmir grubuyla çanakkalede buluşmak harika olur. Zaten çanakkaledede bir ayağımız var arkadaşımızda bize orada öncülük edeceğini söylüyor bundan daha alası neolabilirki diyorum.
Ben destek veriyorum böyle bir gezi olayına hemfikir olan diğer arkadaşlarımızada burdan duyurmuş olalım.
Saygılar Selamlar.
Valla çok ii bi fikir benim için bi mahsuru yok hatta aklımızdan bile geçmişti ben izmiri toplarım problem olmaz arkadaşlarla görüşüp tam bi ğün belirleriz çanakkaledede öncümüz var oh mis olur valla
[COLOR="Blue"][/COLOR]GEVREK - BOYOZ - DOMAT - KUMRU - KORDON - TAM35 - BÖRÜLCE - ÇİĞDEM - SAAT KULESİ - MİDYE DOLMA- KEMERALTI - İZMİRRRRRRRRRRRLİ OLMAK AYRICALIKTIR [COLOR="blue"][/COLOR] :bounce:
-
tebrikler arkadaşlar güzel bir gezi olmuş hepinizle tanışmak ve gezilerde buluşmak dileğiyle selamlar saygılar
-
-
Dünyanin 9 . Harikasi
TEK KELİMEYLE HARİKA ARKADAŞLARA CANI GÖNÜLDEN SEKLAMLAR SAYGILAR BALIKESİRDEN KATILIYORUM KOŞTURMADIĞIM BANKA KALMADI BİR TÜRLÜ KREDİ ALAMIYORUM GECELARİ RÜYALARIMA GİRİYOR RAPTORUM.AMA AZ KALDI PARAMIN TAMAMLANMASINA. MOTOSİKLET NETE TEŞEKKÜR EDERİM BENİ RAPTORCULARLA BULUŞMAMA VESİLE OLDUĞU İÇİN
-
Ben kendimi belli ediyorum sevgili yanar17 ;).
Tabi başka arkadaşlarıda görmeği umutediyoruz.
Saygılar.
-
MACGYVER adlı üyeden alıntı
Ben kendimi belli ediyorum sevgili yanar17 ;).
Tabi başka arkadaşlarıda görmeği umutediyoruz.
Saygılar.
Yamam MACGYVER listenin başına seni yazdım.
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
-
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
yanar17 kardeş biz çanakkaledeydik
vereceğim link te resimlerimiz var bakabilirsin buradan
http://www.motosiklet.net/forum/show...t=8925&page=15
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler