İZMİR REGAL-RAPTOR GEZİSİ fotoğraflı
-
güzel gezi olmuş işte hava iyi olunca insanın kanı kıpır kıpır ediyor,ama koca izmirde katılım bu kadarmı 7 kişi mi walla pes doğrusu tekrarını bekliyoruz birde hepsinin rehal olması olayı bitirmiş,birer deri yelek arkasında kırmızı yazı deri pantolon ve kırmızı bere ne yakışır sizin gruba beaaa,siyah regalı aranıza almayın yada motorunu boyatsın takımı bozuyor
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Reklamlar
-
resimler çok güzel motorlar da manzaraya renk katıyor.
-
Aynı modelden olunca görüntü de bir başka oluyor
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
-
Muhteşem Raptor'cular
Sevgili Onur kardeşim merakla beklediğim fotoları nihayet gördüm ne diyeceğimi bilemiyorum çok güzeller yaaa...Motorların sadece RR olması olayı koparıyor.Ben Bodrum temsilcisi olarak burada tek başımayım haftaya bi tur da buraya düzenleyin de Bodrum'lular Raptor görsünler kucak dolusu sevgiler sunuyorum...imza: Bodrum'lu yalnız RR'cu
-
Ağzım sulanarak baktım fotoğraflara
-
güzel bir gezi olmuş. resimler de çok güzel. kazasız belasız nice gezilere...
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
ulan evli barklı adamı bile baştan çıkardınız ha... sizinle geldiğim için çok memnunum, fotoğraflar da sizde çok güzelsiniz ,darısı başka gezilere inşallah.. kazadan beladan uzak kalmak dileğiyle
-
resimler çok güzel. kazasız belasız nice gezilere...
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
cok güzel bir gezi olmuş Onur benim durumumu malüm biliyorsun bundan sonraki gezilerde aranızda olacağım.
Organizasyon için sağol
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
-
izmir hareketlendi ellerinize motorunuza sağlık foto makinenizede yanlız bir iki küçük hata var yanlış anlamaz ukalalık demezseniz arkadaşlarımda uyarmış aslında ileride daha iyi ve dikkatli olacaktır yollarda karşılaşmak dileğiyle
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
güzel bir gezi olmuş ,tebrik ederim,gezilerde görüşmek üzere
-
harika
arkadaşlar hersey dilediyiniz gibi olsun...allah fren takımlarınıza zaval vermesin
UZAKLARDA BİR GÜNEŞ DOGUYOR.
-
demonicdreams adlı üyeden alıntı
biz istanbul tayfasına da dudak yalamak kalıyor artık. ama siz duruuun. elbet düzelecek havalar. GWS ve KALDERA önderliğinde neler yapıcaz neler. Kimbilir.. belki orta nokta çanakkalede buluşabiliriz bile.
hiç merak etme arkadaşım uzayacağız hep birlikte,şu ehliyetlerinizi bir alın hele bakalım neler olacak kimbilir....
-
-
Süper Moderatör (BBRR)
belli bir markaya ait çok güz el bir gezi olmuş ....harley raptorson...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
tebrik ediyorum sizi
kaçlira bu raptorlar
-
Güzel bir gezi olmuş. Paylaşımlarınız için teşekkürler.
Bir gün görüşmek üzere sevgi ve saygılar.
-
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
-
güzelolmuş arkadaşlar darısı ankarakı motorcu kardeşlerime havalar yavaş yavaş ısınıyor bizde bu havaları değerlendiririz inşallah izmire selam.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler