Motosiklet.Net'in 3 Prensi Adana - Yılankale - Ceyhan Gezisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ellerinize, deklanşörünüze sağlık.
-
güzel gezi, paylaşım için teşekkürler
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
-
Buna da geLemedim,buna da geLemedim,buna da geLemedim...
Born To Be wild,Live to Ride...
-
Sen daha gelme. Karpuzlar nasıl büyüdü mü?
-
Çok ani karar verdik birazda geç çıktık yola,ninja canın telefonu olsaydı onuda alacaktık yanımıza neyse birdahaki sefere inşallah.
janti sıkma canını gelme, zaten geleceğin zamanda biz seni ekecez aha buraya yazıyom.____________ bak yazdım herkeş şahit
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
Arkadaslar olmuyor ama cok ayip ediyorsunuz ben burda ( Berlin ) gurbet ellerinde kici donarken siz orda benim sicacik memleketimde dolaniyorsunuz, bana garezinizmi var arkadaslar beni catlatmayami niyetlisiniz
Honda the Best
CBR 1100 XX
-
Güzel bir günde güzel bir gezi yapmissiniz resimlerinizde cok güzel. Sizlerle olmayi cok isterdim, orda yaz gibi bir havanin oldugunu biliyorum, Berlin hala karli ve soguk motoru yaz sezonuna hazirlamak icin halen hazirligini yapamadim soguk yüzünden. Insallah burdada hava düzelirde benim hasretimde sona erer
Honda the Best
CBR 1100 XX
-
berliner, inşallah kardeşim. Havalar ısınsında sende kavuş motoruna.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
Yaw berlier gel geleceksen artık bi an önce tanışalım yüzyüze
-
ohhh ii gezi olmus bi dahıkı sefere ben de katılacam benı untmayın
ok?
hade bakım oumuzdekı gezıde gorusmek uzere
-
Süper Moderatör (BBRR)
Bu yılan kaleye giden bir yol yokmu siz o yüzdenmi gitmediniz ben her Osmaniye ye giderken otobanda bu yılankaleye mutlaka gidecem derim bir türlü nasip olmadı .....
MoToR kardeşim afilli poz vermiş bu arada....
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
Madem konuyu açtın anlatayım Ben dedimki şimdiki kullanılan osmaniye yolundan gidelim yılankaleye çıkalım. MoToR abimiz dediki eski yoldan gidelim güzel bir gezi olur. Eh tabii bizde ok dedik, dedik ama oraya vardığımızda meğersem o yoldan kaleye gidilmiyomuşşşşş Yani anlaşılacağı üzere haftaya kaldı.
-
nasip olursa muhakka o yılankaleye çıkmak isterim.BMW de ayrı bir güzel çıkmış fotolarda.içim gitti valla.
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
-
OHHHHHH OHHHHHHHHHHHHHHHH
kardesler siz iyi alistiniz ha basip gitmeye yavas bunun hesabini sorarlar mutlaka sizeeeeee
ALLAH FREN TAKIMLARINIZA ZEVAL VERMESIN
ZEytUN KiSS
-
Honda the Best
CBR 1100 XX
-
Yaw bende biliyom yolu ama ne yaparsın emir büyük yerden
-
-
Süper Moderatör (BBRR)
Fuut yani şimdi sen kılavuzu MoToR olanın yolu yılankaleye çıkmazmı diyon ayıp ayıp duymasın sora başına iş alırsın .....
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
Fuut yani şimdi sen kılavuzu MoToR olanın yolu yılankaleye çıkmazmı diyon ayıp ayıp duymasın sora başına iş alırsın .....
Adana Motor Haberleri: Son dakika
Fuut MoToR tarafından ayağına sıkılan 16 kurşunla yaralandı. Özellikle sol ayağına sıkması bir daha vitesli motora binememesini planladığını düşündürüyor. Doktorlar Fuut'un bundan sonra sadece scooter kullanabileceğini söylüyorlar. MoToR mahkemece haklı bulunarak yaşça büyük professyonel bir motorcuya bulaşılmaması yasasının 16. maddesine dayanılarak suçsuz bulunmuştur. Fuut hastanede kudurmaktadır. Son gelişmelerle aranıza olcaz.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler