Ben bunu onun yanına bırakmammm
Eyvahhhhhhhh isler karistii durun arkadaslar yaaa yaza oraya gelip sizinle dolanacam daha hemen bir birinizi vurup ortaligi karistirmayinFuut adlı üyeden alıntı
Honda the Best
CBR 1100 XX
Abi mermi bitti yedek şarjörü olan varmı bu fuutun akıllanacağı yok,16 kurşunda diğer bacağına sıkim de bundan sonraki hayatını ATV ile sürdürsün de aklı başına belki gelir.Baktım hala akıllanmıyor yapacak bişey yok fişini çekerim of olur
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
guzel gezi olmus,motoru aliim gelecem oralara,zaten burnumda tutuyo adana kebabı.
gelirken ararım adanayı.seviyorum ben sizin memleketi.cukurova,toroslar.bambaska.
yaa obmv nasıl bı motor öyle kaç model ama hala dag gibi duruyo
hay yavrum adananın ovasına gurban olurum...tekteker bunlar...sevgiler..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
selam motorsikler.net ailesi. öncelikle ceyhanlıyım. ceyhanın ve yılan kalenin resimlerini internette göreceğim aklıma gelmezdi doğrusu. bunun için yeğenime teşekkür etmeliyim. çünkü bir ödev sayesinde bu siteyi tanıdım ve çok mutluyum. ayrıca ceyhanı, yılan kaleyi sitenizin karelerine dahil ettiğiniz için ve bilgiler verdiğiniz için bir ceyhanlı olarak teşekkür ediyorum. bi motor alınca görüşmek dileğiyle sağlam kalın ve taviz vermeyin yeah!!!
ayrıca hasan İNAN bey ben ER BİLGİSAYAR'ın eski elemanı halil BULCA. sizin müdür olduğunuz sıralarda sizden çok şey öğrenmiştim. o zaman fırsat olmamıştı. şimdi internet üzerinden teşekkür ediyorum
eski yoldan da güzel fakat eski adana yolu biraz bakımsız olduğu için dikkat etmek lazım taş ocaklarından gelip giden kamyonlar yolu çok bozdular.
bir ara azıtıp yılan kalenin dibindeki bir tepeyi eritip yol için mıcır yapacaklardı.
eski yol scooter ile gidecek olan kişiler için güzel bir güzergah olabilir trafik fazla olmadığı için.
Merhaba
Evet Halil seni hatırladım. Umarım iyisindir. Uzun zaman oldu. Adana'mızı gezmek bana büyük keyf veriyor. Özellikle geçmiş tarihini incelemek bir başka güzel. Adana kalelerini ve ören yerlerinin tümünü gezmeyi planlıyorum. Sizlerlede bunları paylaşıcam inşallah.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Makine modumuz sanırım motorsuz bu geziye katılım gerçekleştirmiş..Hayırdır...
AKIN FİDAN
Merhaba
Ben geziye katıldım sanırım yazının eski olduğuna dikkat etmediniz. O zaman Kanuni Tiger 250 kullanıyordum.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
way bea hasan abiden yine güzel bi organizadyon...çook güzel bi gezi olmuştur eminim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)