kesinlikle mükemmel...
kesinlikle mükemmel...
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Teşekürler...
Kesinlikle tavsiye ederim,her mevsimde başka güzel oluyor...
Teşekürler...
Rotanız doğaya doğru ise kesinlikle enduro....
Hepimizin yolu açık olsun.Çok teşekürler...
Sevgili Fat kesinlikle tavsiye ederim...
Sevgilerimle...
Teşekürler Ramazancım...
Sevgilerimle...
Yorumunuza teşekürler....
Her gezi kendi içinde özel ve anlamlıdır.Gönlünüzdeki rotalara erişmeniz dileğiyle...
Sevgilerimle....
Çok teşekür ederim....
En kısa zamanda inşallah...Selamlarımla...
Hemde yaşamanın ta kendisi...
Güzel yorumunuza çok teşekürler...
---------- Post added at 02:59 ---------- Previous post was at 02:57 ----------
Çok teşekürler...
imrenerek baktım tüm fotoğraflara gercekten tebrik ederim nazar değmesin mizlerede böyle dogayla kucaklaşmak nasip olsun inşallah insan bu sehir karmaşaşasından sıkılıyor herzaman derim hayat anadoluda diye .... saygılar sevgiler
GÜN OLUR devran döner..
Süper Bi gezi Olmuş tekeriniz düz bassın...
aslına bakarsanız ben bu geziye tam 4 kez baktım,bu 5. bakışım, bu geziye her bakışta birşeyin eksik olduğunu düşündüm,ben UĞUR beyin böyle güzel bir gezisine teşekkür etmemişsim , bu güzel görsel ziyafet için size çok teşekkür ederim!,sanmayınki sadece bu gezinizi okudum, o MEHMET ERCAN VE SİZİN (yüksek irtifa toroslar) gezisi ve MEHMET ERCAN beyin (yüreğinin götürdüğü yeregit) gezileri benim bu güne kadar gördüğüm engüzel gezilerdi.sizleri sadece sanal ekrandan tanıyor olsamda,bir gün sizlerle tanışmayı umut ediyorum.ALLAH sizlere ve bütün motorcu kardeşlerime kaza bela göstermesin, saygılar sayın arkadaşım...
abi ne yaptınız yaa fotoğraflara bakmaktan başım döndü valla
şaka bir tarafa süper bir gezi yapmışsınız o dağları ormanları,köyleri kendim gezmiş kadar oldum
geziniz kadar verdiğiniz sosyal mesaj da güzeldi hani ^^tarla süren çiftçi fotoğrafında yazdığınız yazı^^
tekeriniz düz bassın
müthiş gezi, müthiş görseller elinize ayağınıza sağlık
böyle bir gezi için yanınıza tam olarak neler aldınız peki? özellikle çadır vb için?
Arkadaşlar şuan bu konudaki fotoların hiç birini göremiyorum Cromeden de,explorerdanda,androiddende baktım yok yerinde bir kare ve içinde Look Who's popular diye başlayan bir yazı,acaba siteden fotolarmı kalktı yoksa benim bilgisayarımdanmı?
Çok güzel bir gezi olmuş. Fotoğraflara baktıkça dağların kokusu geliyor sanki. Çok canım çekti yaaa.
Çok güzel bir gezi ve kamp tebrikler.
Cok guzel bir gezi paylasimda bulundugunuz icinde tesekkur ederiz..emeginize saglik.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)