Istanbul ömerli Atv Gezisi
Reklamlar
-
Motosiklet.net gezileri başladı... Bugün 7 motosiklet 1 araba ATV yapmaya Ömerli'ye gittik. Ben turdan dönenlerin hallerini görünce ve güneş battıktan sonra hava soğuduğundan son anda vazgeçtim. Yanınızda ekstra elbise, çorap falan götürmeniz gerekiyor. Her ne kadar tam elbise de verseler çok da temiz kalamıyorsunuz. Sonra da üzerinizde tulumlarla basınçlı su ile temizleniyorsunuz. Haftasonu hava çok güzel olduğundan bu tür yerler çok kalabalık oluyor, o yüzden karnımızı çok iyi doyuramadık. Köfte ekmek yemek istedik, ekmek bitti, ekmek geldi bir baktık koskoca ekmeğin arasına ufacık 4 tane köfte koymuşlar. Yani anlayacağınız yemek konusunda çok memnun kalamadık. Çok güzel fotoğraflar çektik. Eren siteye koyar, siz de görürsünüz. Gezilere herkesi bekleriz...
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Reklamlar
-
bir dahaki ömerli atv gezisini siteden haber verirseniz vakti ayarlayabilirsek babamla katılmak istiyoruz
-
G-Strider adlı üyeden alıntı
bir dahaki ömerli atv gezisini siteden haber verirseniz vakti ayarlayabilirsek babamla katılmak istiyoruz
Arkadaşlar zaten öncü olarak gitti. Yani bir nevi kendilerini feda ettiler, hani çeşnicibaşı gibi....
Amaç buraya toplu bir gezi düzenlemek. Skull gelsin de o bize datayları anlatır.
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
Bu yaz çok güzel organizasyonlar planlıyoruz. Hepsini forumdan sizlere de duyuracağız merak etmeyin.
-
Geliriz yauw!
-
Mehmet, olm bişi demiyorum. Gezi işini daha planlı yapalım dedik. Ön hazırlık için check ediyorsanız bunu gezi olarak koymayın yahu. Elimizdeki hazırlanmış gezi planı kataloglarına ekleme yapar sonraki buluşmalarımızda üyelere dağıtırız. Bak böyle fırlamalıklar yapacaksan yeminlen 1000rr'ının kafa grenajını ısırarak koparır 1500 YTL masrafa sokarım seni
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
-
@cenkmenderes
Mehmet, olm bişi demiyorum. Gezi işini daha planlı yapalım dedik. Ön hazırlık için check ediyorsanız bunu gezi olarak koymayın yahu. Elimizdeki hazırlanmış gezi planı kataloglarına ekleme yapar sonraki buluşmalarımızda üyelere dağıtırız. Bak böyle fırlamalıklar yapacaksan yeminlen 1000rr'ının kafa grenajını ısırarak koparır 1500 YTL masrafa sokarım seni
Yaw abicim ön hazırlık gezileri bunlar, hava sıcaklığı nasıldır yanınıza ne almalısınız, yemek yenecek uygun yerler neresidir, v.s... gibi sorulara cevap bulmak için yola çıkılmış ufak bir gezi sadece. Merak etmeyin bu yaz bol bol gezeceğiz
-
bakalım bu hafta sonuna ince bir gezi patlayabilir ona göre kimseye söz vermeyin elleri görelim deyince anlayın
-
atv resimleride olsaydı keşke
-
RAPTOR666 adlı üyeden alıntı
atv resimleride olsaydı keşke
Var var merak etmeyin hepsinni fotoğrafları mevcut fakat bilgisayarımda sorun olduğu için dün akşam koyamadım bu akşam hepsi sitede olacak ;)
macerayıda fotoğralarla beraber anlatırım.
-
sabırsızlıkla bekliyoruz
-
-
-
Siz hele birde videoları görün
-
Gezi gerçekten çok eğlenceliydi, atv sürmek gerçekten çok eğlenceliymiş (bu kadarını ummuyordum) . Hava karardıktan sonra çıkmak bence olaya ayrı bir heyecan kattı. Bence yedek kıyafete falan hiç gerek yok, verdikleri kıyafetler içinize hiçbişey geçirmiyo. Yemek gerçekten zayıf kaldı o ortam için ama biz geç saatte gittik ondandır. videolarıda bekliyorum.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
-
amaninnn ağzımın suları aktı
şahane walla...
-
08 Aralık 2009, 20:19
ömerli nin facebook sayfası açıldı!!!
BU SAYFADAN ÖMERLİDEKİ YOLLARIN DURUMLARINI ÖĞRENEBİLİRSİNİZ!!!!!
http://www.facebook.com/group.php?v=...7470416&ref=ts
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler