Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

cbr 125 ile mersin-erdemli dağları gezisi-fotoğraflarla

REKLAM ALANI
    gcc_ondr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 2006-gara ilan
    merhaba arkadaşlar,
    biraz gecikmiş olsakta bende bizim gezi resimlerimizi foruma koymak istedim, geziyi 25 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirdik,yani bir hafta önce falan. Mersinde elimin altında uzun süreli internet kullanabilme imkanım olmadığı için fotoları anca bugün foruma koyabiliyorum.
    O günkü saz arkadaşım forumdan sevgili hemşerim Psikopatghostrider yani Kerim'di. Lazkopatta gelecekti ama gelmedi neyse. O gün kerime bizim elleri gezdirmeyi planlamıştım, güya saat 10 da buluşacaktık ama kerimcim ancak 11:30 da gelebildi. Zaten geç oldu diyerekten bastık gaza, ver elini kayacı vadisi. Maalesef o gün ben hala bir motor sahibi olmadığım ve motorda ayarlayamadığım için tüm yükü çekmek kerim arkadaşımızın cbr 125 e kaldı. ama helal olsun kerataya, iyi iş çıkardı şimdi kısa kısa bilgiler vererek fotoları koyuyorum, umarım beğenirsiniz...

Erdemli'den yukarıya çıkarken erdemli manzarasını arkamıza alıp bi kaç foto çekelim dedik, psikopatghostrider yani kerim arkadaşımız

sade bir erdemli manzarası

yine aynı manzarada kerim ve ben, gerçi makine biraz kaymış ön taraftan çok almış ama idare edin artık

13-14 km yukarıya gittikten sonra kayacı vadisine doğru dönüyoruz ve bu seferde aşağıya doğru inmeye başlıyoruz. kerim arkasında sulucin manzarasıyla

aynı noktada ben

yine aynı noktada farklı bir açıyla kerim, görüntüde vadinin diğer yakası

ve nihayet kayacı vadisindeyiz, kerim derenin üstündeki köprülerden birisinin üzerindeyken

bizde farklılık yapmayalım sucuk yiyelim dedik, kerim sucukları soyup pişirecek küçüklüğe getirmeye çalışırken

kerim yiyeceklerle uğraşırken bende boş durmayayım bi kaç foto alayım dedim

sanmayınki kerim yiyeceklerle uğraştı ben boş durdum, pişirme kısmıda bana aitti. kısmetki ateşi hazır bulduk, saolsun burayı işleten arkadaş aynı köylü-ben kayacı köyündenim bu arada- olmamız dolayısıyla, şişlerimizide verdi şişe takın pişirin diye, bende geçtim ateşin başına kömürlü yerinde pişirmeye çalıştım sucukları

sucukların pişmiş hali

tek başına bir cbr 125

oturttum kerimi dilek ağacını yanına, millet ağacın hertarafına peçete, bez asmış dilekleri tuttu tutmadı bilemem ama

bu seferde ben geçtim köprülerden birinin üzerine

yine kayacı vadisinden çeşitli manzaralar

artık kayacı vadisinde bu kadar zaman geçirmek yeter daha gidecek yerlerimiz var deyip hazırlanıyoruz ve ben geçiyorum cbr 125 in direksiyonuna

vadiden çıkıyoruz ama yukardan vadiye doğru iki foto daha alalım diyoruz

kayacı vadisnden çıkıp köylere giden anayola çıktıktan sonra 5-6 km civarında gidip aslanlı köyünün aşağısından koramşalı-çerçili köyü yoluna giriyoruz ve girerken bi kaç fotoğraf daha alalım diyoruz

koramşalı yolundada biraz ilerledikten sonra, kerim bak diyorum nasıl manzara diyorum, kerim dur usta diyor şu manzaradan da bi kaç foto alalım diyor, tamam deyip duruyorum, alt tarfata görünen yol eski aslanlı yolu

bizim memleketteki karstik kaya yapılarından bi kesit

yine ön tarafta eski aslanlı, karşı taraftada çamlıu köyü olacak ama göremedim

kerim fakılı köyüne karşı

farklı bir açı

yine yol üzerinden bi kaç manzara

yalnız bir katran ağacı

tepeden, ağaçlar arasından koramşalı köyü

yine koramşalı köyü ve çerçili köyü arasında küçük bir akarsu, ve ön tarftada yine kerim

işte buda fotoğraf çekme konusundaki acemiliğimizin bir örneği, gölgelerimizle birlikte güzel bir manzara. karşıda da çamlı köyü var sanırım

sanmayınki yollar hep asfalttı ve kolaydı tabi zaman zaman cbr için zor yollardanda geçmedik de değil hani, şekil A daki gibi. burası çerçili-ohut köyü arasında vadinin içinde bulunan yelköprü

yine yelköprü

bu da yelköprünün altından akan dere, erdemlide alata deresi olarak denize dökülüyor alata deresinin diğer kollarıyla beraber

burda çamlı köyünün biraz aşağısındayız, motor üstünde yine ben, ne yaptığımı merak eden olursa vücudumu geriyorum, cbr gerçekten çok yordu beni ama yine de helal olsun mahçup etmedi bizi o dağlarda

kerim yine arkasına koramşalı köyünü alıp poz veriyor ama sanmayın aynı yerdeyiz, az önce karşı dağların yamaçlarından bu taraftaki yamaçları çekerken, şimdi bu taraftan karşı yamaçları çekiyoruz

ama ne yazıkki bundan sonra fotoğraf çekemiyoruz, çünkü fotoğraf makinasının flashı bozuk ve akşam çekim yapamıyoruz. ayrıca akşamın olup havanın serinlemesi de buna etki ediyor, nihayetinde erdemliye inecez daha yolumuz uzun, hele kerim o mersinden geldi onun yolu benimkinden 35 km daha uzun. sonuç olarak elimizden geldiğince iyi gezmeye çalıştık, yaklaşık 100 km civarında yol yaptık beraber. Kerime birebir siz arkadaşlarıma da dolaylı yoldan kendi memleketimin topraklarını, kendi köylerimi, güzelliklerimizi göstermeye ve tanıtmaya çalıştım. ama inanın bana daha gezilecek ve görülecek o kadar çok yer varki gezmeyle bitmez ki bende daha bi çok yeri bilmiyorum, buradan yakın uzak herkesi yaz için davet ediyorum, ben yazın karış karış gezecem kısmetse, gelen, gelmeyi düşünen her arkadaşa yardımcı olmaya çalışırım. diğer bölgelerdeki arkadaşlar alınmasın ama gerçekten toroslar bir başka...anlatımda bir eksiklik ve yetersizlik olduysa affoluna!
    herkese adrenalini bol zamanlar....

bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    gerçekten süper resimler arkadaşlar. çok güzel gezmişiniz.
    kazasız belasız nice geziler inşallah

önder yazın beraber gezeriz oraları belki de
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

MoToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ DR 800 BİG-JİNLUN 250
    güzel gezi ve güzel manzaralar elllerinize sağlık
    SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.

mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    ellerine sağlık

gitmiş kadar olduk

-CRiminAL- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    çOK GÜZEL DOSTUM.gÜZEL RESİMLER YAKALAMIŞSINIZ.DEVAMINI DA BEKLERİZ.

_CrazYDriveR81_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HoNDa CBR 125R(RepsoL)
    resimler gerçekten güzel

halaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    v-strom 2005 transalp 2008
    ya resimler cok güzel hakikaten güzel yerlermiş.inanın vatanımızda görmedigim bir sürü yerler var bu site ve sizler sayesinde bilgileniyorum inşallah birgün oraları bende görürüm.Teşekkürler paylaştıgınız icin

Motosikleti
    ybr 2006-gara ilan
    Alıntı ylmzzz adlı üyeden alıntı

önder yazın beraber gezeriz oraları belki de
    yılmaz bu lafını unutma bak yaza mutlaka bekliyorum
    ayrıca yorum yapan diğer arkadaşlara çok teşekkürler
    halaoğlu gel hocam yaza, gezeriz bol bol deniz, dağ, göl, dere ne ararsan var fazalsıyla...

berliner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 1100 XX
    Gezdiginiz yerler gercekten cok güzel kayacik vadisinde doktorun yerinede gitmissiniz iyi bilirim bu yerleri eskiden pek bilen yoktu son senelerde herkes ögrendi ve gelen giden cok oluyor bilhassa hafta sonlari ( yazlari ) resimlér cok güzel emeklerinize ve cabalariniza cok tesekkürler
    Honda the Best
    CBR 1100 XX

berliner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 1100 XX
    Gezdiginiz yerler gercekten cok güzel kayacik vadisinde doktorun yerinede gitmissiniz iyi bilirim bu yerleri eskiden pek bilen yoktu son senelerde herkes ögrendi ve gelen giden cok oluyor bilhassa hafta sonlari ( yazlari ) resimlér cok güzel emeklerinize ve cabalariniza cok tesekkürler
    Honda the Best
    CBR 1100 XX

harika manzaralar yakalamışsın kardeş.ellerine sağlık.
    devamını da bekleriz.

harika manzaralar yakalamışsın kardeş.ellerine sağlık.
    devamını da bekleriz.

Motosikleti
    ybr 2006-gara ilan
    Alıntı berliner adlı üyeden alıntı
    berliner hocam kayacık değil kayacı, bu arada dediğim gibi ben zaten kayacılıyım, çocukluğumuzun geçtiği yerler buralar anlıycan, evet dediğin gibi doktor un yeri olarak son dönemlerde bayağı bilinen bir yer olmaya başladı, buna çoğu zaman şahit oluyorum, ama gerçekten ününü hakedecek biryerdir kayacı vadisi. helal olsun nazım baş'a ki köyümüzü bilinen bir yer haline getirdi...sonuç olarak herkesin görmesi gereken bir yer diyorum...
    adrenelani bol zamanlar tekrardan

Forumdan Uzaklaştırıldı ozaktasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HondaCB900F,HondaCBR125,Kymco Süper8,Sym Xs125
    Kerim bayağı iyi gezmişsiniz harika yerler çok güzel cennet gibi.. Resimlerde harika olmuş. Bir gün oralara gelip oraları görücem

PcKopatGhostRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    ilginiz için teşkkrler arkadaşlar.. aslında fotoları ben atmayı istiyodum ama istenmeyen teknik sorunlardan dolayı 1 hafta ertelendi..
    CBR 600F Honda,

yilmazelektrik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    çok güzel beğendim fotoları

dönence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda shadow 2006
    güzel gezmişsiniz. resimlerde harika.
    SİYAH İNCİ -- Honda Shadow 750 cc
    bu dünya kimseye kalmaz hırsı bırak yaşamaya bak

rider89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hussar125
    Evet güzel gezi cidden
    0 Rh (+)
    06 - 09

Motosikleti
    ybr 2006-gara ilan
    yılmazelektrik, dönence, rider89,
    arkadaşlar yaorumlarınız için çok teşekkürler, dediğim gibi herkes davetlidir, yakın uzak farketmez...

Motosikleti
    '16 Z-One S Mondial
    güzel gezmişsiniz....
    Uzaklarda bir güneş doğuyor!..

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler