cbr 125 ile mersin-erdemli dağları gezisi-fotoğraflarla
Reklamlar
-
Yüreğinize sağlık hersene hanım memleketine giderken yolumu mut yolu üzerinden yaparım uzun ve dar yoluna rağmen..Erdemli çamlığında birgece çadırda kalır sonra yoluma devam ederim buarada dağlarına bakar ne güzel yerleri vardır mutlaka derdim yanılmamışım tebrikler ve selamlar
Reklamlar
-
güzel gezii paylaşım için tşk
rüzgar nekadar şiddetli olursa olsun taşın üstünden sadce toz parcalarını götürür
-
güzel gezi Tekarinize sağlık
-
Sucukları Görünce Karnım Acıktı şimdi
-
biz bu geziyi yapalı çok uzun zaman oldu, 1 yıldan fazla lakin ilginiz için hepinize teşekkürler,sevgiler...
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
-
24 Ağustos 2007, 22:05
kardeş ellerinize sağlık motorunuza kuvvet. Adım Alper Soyadım YÜCE. benim bir sorum olacak; motoru olan bir arkadışınız değilim fakat 92 model kötü bir şahinim var. davetine icabet için motorum olması şart mı? arabayla gelsem kabul etmez misin?. davetinde samimi olduğuna sonuna kadar inanıyorum. kısmet olursa gelelim görüşelim. ben Adana kozan'danım babamın köyüne benzer yerler oralar, namınıda çok duydum. inşallah en kısa zamanda gelecem. köyünü seven insanı severim.
-
24 Ağustos 2007, 23:00
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
resimler cok güzel olmuş profosyenel biri cekmiş gibi cok hoş (biri hariç golge olan )
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
-
25 Ağustos 2007, 00:54
-
25 Ağustos 2007, 13:58
gezi de guzel motosıklette tebrık ederım.....
-
çok güzel olmuş hemşerim bende erdemli liyim
-
:cat:hasanayes@hotmail.com
-
[COLOR="Black"][B]Benim naçiz vücudum nasıl olsa bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ebediyen yaşayacaktır.
M. Kemal Atatürk[/B][/COLOR]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler