Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Çukurova Motor Sporları Kulübü Tarsus - Kadıncık Baraj Gölü Gezisi

Motovento
    REKLAM ALANI
    Makine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Triumph Tiger Explorer
    Merhaba

Yarınki güzergahımız %90 Tarsus - Kadıncık Baraj Gölü

Mevkiye Gidiş:Kadıncık Baraj gölüne Tarsus-Çamlıyayla yolu ile gidilebildiği gibi Tarsus-Pozantı otoyolunun Çamalan mevkiinden Çamlıyaylaya giden asfalt yollarla gidilebilir.Tarsus’a uzaklığı yaklaşık 75 km. civarındadır.

Toplanma saati: 5 Mart Pazar Saat 09:30

Gezi ile ilgili resimler ve bilgiler yakında burda yayınlanacaktır.

Görüşmek üzere.
    "Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    vasox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hayırlı yolculuklar babaaa iyi eglenceler size

Fuut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R50
    O ne demek şimdi ??? sen gelmiyor musun?

Nomarka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Burgman AN400
    Eee, gezi bitmedi hala kimse gezi fotolarını atmadı.

Neyse sizi gezi yazılarınızdan ve fotolarınızdan tanıyorum. Bugün arkadaşlarla beraber Kadıncık gölüne ve Çamlıyayla tarafına bir gezi yaptık.(Maalesef arabayla) Saat 3 gibi Kadıncık gölünden Tarsus'a dönüyoruz. Bir Kulübenin önündeki parketmiş motosiklet grubu gözüme tanıdık geldi. Sonra eve gittiğimde foruma baktım ki yanılmamışım. .

Gezi yazılarınızı merakla takip ediyorum. Motorumla yeterince deneyim kazandığımı hissedince sizlere katılacağım.

MoToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ DR 800 BİG-JİNLUN 250
    uleeeeem resimleri koyamıyorum image shack 1024 kb diyor bendeki resimler 1133 kb napcez şimdi öldük millete rezil olduk gerçi fazla bir katılım olmadı ama olsun yaza doğru artar inşallah yaklaşık 19 chopper 11 racing ama manyak bir gezi oldu neyse cd yi şimdi kopy ettim hasana vericem arın bakarsınız artık üzgünüm
    SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.

Motosikleti
    BMW R50
    Abi ben bu durumda A mi diim B mii diim C mi?? hı ne diiim

Motosikleti
    BMW R50
    Nomarka mutlaka aramıza bekleriz

GEP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda XL1000V Varadero

Gep

Alıntı MoToR adlı üyeden alıntı
    uleeeeem resimleri koyamıyorum image shack 1024 kb diyor bendeki resimler 1133 kb napcez şimdi öldük millete rezil olduk gerçi fazla bir katılım olmadı ama olsun yaza doğru artar inşallah yaklaşık 19 chopper 11 racing ama manyak bir gezi oldu neyse cd yi şimdi kopy ettim hasana vericem arın bakarsınız artık üzgünüm
    baba resimleri paint te ac hic bi islem yapmadan tekrar paint te DOSYA»KAYDET i tikla resmin boyutu %50 dusecektir
    bekliyoruz resimleri..
    Metin ÖNAL [GEP Başkan]
    B rh + Honda 100 RR - 31 AF 088 - Adana | AS 200 GY-2 - 34 VAH 58 - IstanbuL

Motosikleti
    Merhaba

Güzergah: Adana'dan otobana girip Camlıyayla mevkindeki çıkıştan çıkıp dağ yollarına vurduk kendimizi. Kadıncık Baraj gölüne gelip biraz durduk etrafı izledik. Ordan tekrar motorlara atlayıp Tarsus'a kadar yol yaptık. Tarsus - Ankara çıkışında dışardan bu nasıl yer denilecek ama servisi, pirzolasını, salataları tadınca fikrinizi değiştiren küçük bir mekanda güzelce karnımızı doyurduk. Akabinde tekrar motora atladık ve Adana'ya kulübe döndük. Güzel bir gezi oldu. Allah uzun ömrü verirse daha birçok geziyi kazasız belasız yapacağız inşallah.

Tüm resimler eklenmiştir.

Kulüp önü motorlar toplanmaya başladığı zaman.

Otobana giriş yapıyoruz. Şu güzelliğe bakın vay vay.

Otobandaki Mola Benzinliğinde motorların + insanların ihtiyaçları gideriliyor.

Otobandayız.

Bir abimiz eşiyle + pinçır köpeğiyle. Şu an nköpek kafayı çantaya sokmuş durumda.

Bir başka abimiz yolda süzülürken.

Uzak dağların güzelliği efenim. İzleyiniz.

Çamlıyayla Otobandan çıkışta ödeme yapan arkadaşları beklerken. Racing'cilerle buda tekrar bir araya geldik.

Evet çocuklar motordan anlyıorlar. Bu kadar motor içinde direkt benim Tiger'la ilgileniyorlar kendilerini gözlerinden öpüyorum.

Bu resmimizde bir vadi uzaklar vb. güzel görüntüler var.

Bir başka abimiz eşiyle yola çıkmaya hazırlanıyorlar.

Evet bunlarda bizim Amerikalı motorcular. Tamer abimizin misafiri olarak gezimize katıldılar. Bağrımıza bastık.

Gene uzaklar ve dağlar ve bilimum güzel şeyler.

Burda Eski Ankara - Adana karayolundan Çamlıyayla'ya doğru giden sapağa yaklaşıyoruz ve duruluyor.

Burda Eski Ankara - Adana karayolundan Çamlıyayla'ya doğru giden yolun başlangıcı görülmekte. Ufak bir sebeple durduğumuz sırada çektim.

İşte küçük canavarın (Kıtır) resmi. Çantadan çıkınca etrafı bir kolaçan ederken çekildi.

Küçük canavarın sahibi Caner abimiz ve eşi görülmekte efenim.

Evet Kadıncık Baraj gölüne varıyoruz ve "at in" yapıyoruz.

Kameramanımız Fuut Kelle çekim yaparken Hamit El Sabah'da kendisini çekiyor. Ufak çaplı bir eğlence yapıyorlar. Gözlerinden öpüyoruz.

İşte Baraj gölü resimleri.

Çiçekler çok güzeldi fotoğrafını çekmek istedim ve durdum. Naçizane motorum Anadolu Kaplanı Tiger 250'nin de kır manzaralı fotoğrafı olsun dedik.

Benim kır manzaralı resmim. Güzel ve çirkin görülmekte.

Evet Motorlu Avukat (Oğuz - solda) ve Fuut (Fuat - sağda) kırın güzelliğine güzellik katmak için fotoğraf karesine dahil oldular. Kendilerine saygılar, sevgiler.

Evet bu karede görülen yer Tarsus'un kuzeyi diyebilirim bize katılmasını beklediğimiz birkaç arkadaş vardı onlar için ve yemek yenecek yeri ayarlamak için durmuştuk o zaman çektim.

Aynı yer diğer arkadaşları beklerken.

Bunlardan soldaki bir Türk abimizin Harley'i diğeri Amerikalı bir arkadaşın.

Tarsus'un biraz dışında yemeğe gittiğimiz yer malesef kapalı çıktı. Herkes iyice acıktı. Durum vahim. Aç halimizden görüntüler görülmekte.

Motorlu Avukat "Durduğunuzda ayağınızı yere koyuyormusunuz?" diye soran arkadaşlara nispet yaparcasına bir poz vermekte. Saygılarımızı sunuyoruz + açız.

Evet sonunda mekana vardık. Yumulmaya az kaldı.

Ufak ufak malzemeler gelimeye başladı.

Küçük canavar (Kıtır) taarruzda. Hadi bakalım.

Ahada ben. "Yürüyün arkadaşlar hucüm. Hurraaaa!" Diyerekten haykırdım ve ete yumuldu herkes.

Off off etlere bak.

Evet millet hep beraber coşuyor.

Evet artık yemekler yendi ve dönüş yolculuğuna çıkmadan şöyle bir motorları sırayla çekelim dedik.

Toplu olaraktan resmimiz.

Adanaya dönüyoruz.

Daha güzel gezilerde görüşmek üzere.

Görüşmek üzere.

GEP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda XL1000V Varadero

Gep

haaa bu arada geziye katilamadim diye duymadim sanmayin
    cekilen videolari da istiyoruz..
    fuut sende isin icerisindeymissin kamera eL degistirmis ara sira
    neyse 444 gozLe videolari da bekliyoruz..
    Metin ÖNAL [GEP Başkan]
    B rh + Honda 100 RR - 31 AF 088 - Adana | AS 200 GY-2 - 34 VAH 58 - IstanbuL

nightwatcher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki ER-6N
    bomba bir geziydi. aslında ıronbutt olma yolunda baya bi çaba sarfettik ama sonunda yemek yiyecek bir yer bulduk. aç karna mabgalcılar arasında 100 km dumanlar et kokuları motor bile bayıldı atacaktı beni üstünden. neyse sağlam geziydi pirzolaya doydum bu sefer. haftaya daha güzel bir gezi dileğiyle.
    live to ride, ride to live

dönence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda shadow 2006
    siz bunu her hafta yapıyosunuz olmuyo ama. burdan bakıp bakıp iç çekiyoz. neyse hep böyle devam edersiniz umarım.
    SİYAH İNCİ -- Honda Shadow 750 cc
    bu dünya kimseye kalmaz hırsı bırak yaşamaya bak

ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    çok güzel geziler yapıyorsunuz. biraz daha fotoğraf istiyoruz ama
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

ZEytUN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1973 LAMBORGINI

offffffffffff of

yahu dostlar abiler kardewsler 2 haftadir elde olmadan uzak kaldim gezilerden ama bu hafta kesinlikle yaninizdayim bi aksilik olmazsa .....

makine ne güzel cekmissin kir ciceklerini vallaha brawo kardes
    fuut ve oguzda askerlik resmi cektiri gibi cikmislar yaaaa

kilicbaligi yokmuydu gezide göremedim ben ....

allah fren takimlariniza zeval vermesin
    ALLAH FREN TAKIMLARINIZA ZEVAL VERMESIN
    ZEytUN KiSS

Motosikleti
    BMW R50
    Abi 19 chooper/cusier yaklaşık 6 racing ve 2 enduro motorsiklet vardı gezide ama kılıçbalığı katılamadı. Gelmeyenlerde çoğunluktaydı. Gezi bence de bayağı iyiydi yollar felan.
    Asıl fotograflar MoToR'da işallah onlarıda eklersiniz.
    Film çekimleri de güzel gitti kısmet olursa Nightwatcher montajını yapacak ve çoğaltımın ardından muhtemelen haftasonuna hazır olur.

Motosikleti
    BMW R50
    MoToR bizim yılankale gezimizide ekleyinverin yaw bi zahmet

motorlu avukat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSR600
    Doğanın eşsiz güzellikleri arasında yaptığımız bir gezide daha hep beraberdik. Önce Kadıncık barajının masmavi suları sonra sayısız çiçeği ve rengi bağrında barındıran vadiler . Bahar mı bizi karşıladı yoksa biz mi onu anlamak mümkün değildi . Ormanlarla kaplı , içerisinde sadece kuş seslerinin bulunduğu topraklar motorlarımızın sesleriyle irkildi . Baharın coşkusu iliklerimize kadar işledi . Katılım 30 civarı motorla istenilenin altında kaldıysa da bir sonraki haftalar artacağına inanıyoruz .

robocop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    jinlun 250
    slm bende aranıza katılmaktan mutluluk ve şeref duydum. gerçekten uzun zamandır yaşadığım sayılı güzel dünlerden birisiydi. devamını dilerim. bu arada komiser mustafa ben

Motosikleti
    hoşgeldin mustafa. İyi oldu geldiğin. Umarım eğlenmişsindir. İlk gezimizdi ama. Neyse diğer gezilerde görüşmek üzere.

vasox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    abii güzel gezi olmuş yaa ben bu geziye gelemedim
    kısmetse haftaya hiç şansınız yok
    bu arada MoToR DİGER RESİMLER NERDEEEEEE
    onları bekliyorum

REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler