Çukurova Motor Sporları Kulübü Tarsus - Kadıncık Baraj Gölü Gezisi
-
Merhaba
Yarınki güzergahımız %90 Tarsus - Kadıncık Baraj Gölü
Mevkiye Gidiş:Kadıncık Baraj gölüne Tarsus-Çamlıyayla yolu ile gidilebildiği gibi Tarsus-Pozantı otoyolunun Çamalan mevkiinden Çamlıyaylaya giden asfalt yollarla gidilebilir.Tarsus’a uzaklığı yaklaşık 75 km. civarındadır.
Toplanma saati: 5 Mart Pazar Saat 09:30
Gezi ile ilgili resimler ve bilgiler yakında burda yayınlanacaktır.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Reklamlar
-
hayırlı yolculuklar babaaa iyi eglenceler size
-
O ne demek şimdi ??? sen gelmiyor musun?
-
Eee, gezi bitmedi hala kimse gezi fotolarını atmadı.
Neyse sizi gezi yazılarınızdan ve fotolarınızdan tanıyorum. Bugün arkadaşlarla beraber Kadıncık gölüne ve Çamlıyayla tarafına bir gezi yaptık.(Maalesef arabayla) Saat 3 gibi Kadıncık gölünden Tarsus'a dönüyoruz. Bir Kulübenin önündeki parketmiş motosiklet grubu gözüme tanıdık geldi. Sonra eve gittiğimde foruma baktım ki yanılmamışım. .
Gezi yazılarınızı merakla takip ediyorum. Motorumla yeterince deneyim kazandığımı hissedince sizlere katılacağım.
-
uleeeeem resimleri koyamıyorum image shack 1024 kb diyor bendeki resimler 1133 kb napcez şimdi öldük millete rezil olduk gerçi fazla bir katılım olmadı ama olsun yaza doğru artar inşallah yaklaşık 19 chopper 11 racing ama manyak bir gezi oldu neyse cd yi şimdi kopy ettim hasana vericem arın bakarsınız artık üzgünüm
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
Abi ben bu durumda A mi diim B mii diim C mi?? hı ne diiim
-
Nomarka mutlaka aramıza bekleriz
-
Metin ÖNAL [GEP Başkan]
B rh + Honda 100 RR - 31 AF 088 - Adana | AS 200 GY-2 - 34 VAH 58 - IstanbuL
-
-
-
bomba bir geziydi. aslında ıronbutt olma yolunda baya bi çaba sarfettik ama sonunda yemek yiyecek bir yer bulduk. aç karna mabgalcılar arasında 100 km dumanlar et kokuları motor bile bayıldı atacaktı beni üstünden. neyse sağlam geziydi pirzolaya doydum bu sefer. haftaya daha güzel bir gezi dileğiyle.
live to ride, ride to live
-
siz bunu her hafta yapıyosunuz olmuyo ama. burdan bakıp bakıp iç çekiyoz. neyse hep böyle devam edersiniz umarım.
SİYAH İNCİ -- Honda Shadow 750 cc
bu dünya kimseye kalmaz hırsı bırak yaşamaya bak
-
çok güzel geziler yapıyorsunuz. biraz daha fotoğraf istiyoruz ama
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
-
Abi 19 chooper/cusier yaklaşık 6 racing ve 2 enduro motorsiklet vardı gezide ama kılıçbalığı katılamadı. Gelmeyenlerde çoğunluktaydı. Gezi bence de bayağı iyiydi yollar felan.
Asıl fotograflar MoToR'da işallah onlarıda eklersiniz.
Film çekimleri de güzel gitti kısmet olursa Nightwatcher montajını yapacak ve çoğaltımın ardından muhtemelen haftasonuna hazır olur.
-
MoToR bizim yılankale gezimizide ekleyinverin yaw bi zahmet
-
Doğanın eşsiz güzellikleri arasında yaptığımız bir gezide daha hep beraberdik. Önce Kadıncık barajının masmavi suları sonra sayısız çiçeği ve rengi bağrında barındıran vadiler . Bahar mı bizi karşıladı yoksa biz mi onu anlamak mümkün değildi . Ormanlarla kaplı , içerisinde sadece kuş seslerinin bulunduğu topraklar motorlarımızın sesleriyle irkildi . Baharın coşkusu iliklerimize kadar işledi . Katılım 30 civarı motorla istenilenin altında kaldıysa da bir sonraki haftalar artacağına inanıyoruz .
-
slm bende aranıza katılmaktan mutluluk ve şeref duydum. gerçekten uzun zamandır yaşadığım sayılı güzel dünlerden birisiydi. devamını dilerim. bu arada komiser mustafa ben
-
hoşgeldin mustafa. İyi oldu geldiğin. Umarım eğlenmişsindir. İlk gezimizdi ama. Neyse diğer gezilerde görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
abii güzel gezi olmuş yaa ben bu geziye gelemedim
kısmetse haftaya hiç şansınız yok
bu arada MoToR DİGER RESİMLER NERDEEEEEE
onları bekliyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler