Girerken Yalvarmadık ki, Çıkarken İcazet Alalım.
bu bölüm de güzelmiş,tebrikler,paylaşım için de teşekkürler.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
ASIL BİZ teşekkür ederiz, aldın bizi götürdün KARADENİZ e
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
İnşallah en kısa zamanda da trabzon,Gümüşhane ,Sivas Kayseri,Nevşehir,konya,İsparta (göller bölgesi)Muğla,Göcek; Aydın, İzmir üzerindende getirceğim
---------- Post added at 20:50 ---------- Previous post was at 20:48 ----------
İnşallah en kısa zamanda da Trabzon,Gümüşhane ,Sivas Kayseri,Nevşehir,konya,İsparta (göller bölgesi)Muğla,Göcek; Aydın, üzerinden İzmir e getirceğim
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
Güzel gezi olmuş. Yolun açık olsun. Tekerin düz bassın..
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
Teşekkür ederim şeyh Şamil
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
Hayret ! baştaki yedi sekiz adet yol resimleri silinmiş bazı resimler ikikere gösterimde
Burada da aynı sorunla karşılaşılıyor,kapalı mekan ve şahıslar yerine, manzaralı ve dış mekan resimleri bassaydın daha iyi olurdu,resimlerin ışık ve renk durumu güzel,tek eksik daha çok dış mekan ve manzara
Uploaded with ImageShack.us
Yine ilk bahar olunca daha uzun daha detaylı Türkiye turu ufukta...
Eveet buradada aynı sorun var,kıyafet güzel ama botlar olmamış,yoksa molalarda dağcılık filan da mı yapıyorsun,bir türlü anlamadım
bu botları en kralına değişmem
sa erhan abi herşey çok güzel ama senden bir ricam var abi neolur resim lerde şu pideleri .ızgaraları vs yediklerini lütfen yayınlama vallahi zafiyet geçirecem abi bak gözhakkı var bu işin..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)