Motokurtun İzmir-Trabzon Gezisi (3350 Km) 1
Reklamlar
-
Reklamlar
-
çok güzel gezi olmuş bi gün bizede kısmet olur inş. ama o kadar yol yapabilrmiyim bilmiyorum
-
çok güzel bir gezi olmuş abi eline motoruna sağlık
-
Motokurta gerçekten iyi gaz vermişim herhalde,sabah 5.30 da İzmirden yola çıktı akşam 16.00 gibi yazgata varmış.Sanırım 800 km den fazla bir yolu soluksuz gitmiş,şahsen ben o kadar yol gidemem helal olsun.
-
süper bir geziiiii
cbr250 bir arka çanta takılamaz sanıyodum yanılmışım çokta güzel uydurulmuş
-
Maşşallah MotoKurt abi İyi Gezmişsin. Allah Bizede Nasip Eder Birgün İnşallah
-
Emeğinize Tekerinize sağlık harika ve up uzun bir gezi olmuş. Tebrik ediyorum sizi.
-
Arkadaşlar asıl güzel fotoğraflar dönüş yolunda , asıl onları görmenizi isterim,inşallah en kısa zamanda onlarıda yükleriz ..
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
-
abi zaten bayramda gidecektim erzincana yollarını gördüm iyi oldu )
2020 'Tracer 900 İcon Blue
-
Yüreğine tekerine sağlık.Ama yine yaptın yapacağını sessiz sedasız gizlice bu adam neler yapıyor diyordum meğersem planladığı gezinin rotasını çizip hazırlıklar yapıyormuş.Aşkolsun abicim bizsiz o yollar gidilirmi hiç
Allah nasip ederse ya önümüzdeki yaz yada bir sonrakinde sen ben kabataşlı ve bilhassa İzmir-MT olarak o yollarda grup olarak seyahat ederiz.
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
-
merhabalar hala trabzondaysanız mt trabzon ekibi olarak tanışmak isteriz sizinle. özel mesajla numaramı gönderiyorum size.
-
Güzel kareler.... Tekerine sağlık..
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
izmire döndü ve toplantıya yetişti SEMAVERDE çayını bile içti yaza doğru birlikte çıkarsak bir çay alacağımız olsun
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
Aynı güzergahı yarın ben yapacağım.... )) Ama 4 teker le... )))
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Amca35 adlı üyeden alıntı
Yüreğine tekerine sağlık.Ama yine yaptın yapacağını sessiz sedasız gizlice bu adam neler yapıyor diyordum meğersem planladığı gezinin rotasını çizip hazırlıklar yapıyormuş.Aşkolsun abicim bizsiz o yollar gidilirmi hiç
Allah nasip ederse ya önümüzdeki yaz yada bir sonrakinde sen ben kabataşlı ve bilhassa İzmir-MT olarak o yollarda grup olarak seyahat ederiz.
İnşallah amca , o zaman sen kendini ilk bahara hazırla
---------- Post added at 12:10 ---------- Previous post was at 12:01 ----------
DenizGünday adlı üyeden alıntı
merhabalar hala trabzondaysanız mt trabzon ekibi olarak tanışmak isteriz sizinle. özel mesajla numaramı gönderiyorum size.
Keşke ordayken tanışabilseydik, şu an izmirdeyim. Havalar iyce bozmadan dönüş yaptım kısa birzaman sonra da dönüş fotoğraflarımı yükliyeceğim İnşallah Trabzona birdahaki geldiğimde sizi arayıp tanışacağım ilginiz için çok teşekkür ederim.herşey gönlünüzce olsun hoşçakalın tüm gurup arkadaşlarına selamlar... ( dönüş fotoğraflarımı yayınladığım zaman izleyin daha iyi fotolar olacak)
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
-
Gerçekten müthiş gezi...Motosikletiniz de çok güzelmiş.Fotoğraflar için ayrıca teşekkürler.Gitmeyi istediğim yerlerden biri trabzon.Diğer fotoğrafları da takip edeceğim.
-
APV41 adlı üyeden alıntı
izmire döndü ve toplantıya yetişti SEMAVERDE çayını bile içti
yaza doğru birlikte çıkarsak bir çay alacağımız olsun
Cengizciğim öncelikle ıstanbula mesaj atıp icraatı gerçekleştirdğin için çok teşekkürler .Öbür konuya gelecek olursak çayın kafenin lafımı olur Kardeşim sen işini gücünü ayarla havalar fazla ısınmadan (ilkbaharda) istediğin rotada İstediğin kadar turlarız. Biliyorsun abinin ' silahı asılı atı kakılı ' Biz tekavut adam .... Haaaa Tek bir şartım olur o tekafüt kabataşlıyada teklif ederiz efendi efendi gelirse gelir, gelmezse cebren götürmek kaydıyla (Yahu insan bu kadar gılibik olmaz , biraz hanımının dizinin dibinden ayrıl be kardeşim ) Bişey değil gençlere kötü örnek oluyor..Hoşçakal herşey gönlünce olsun
---------- Post added at 12:35 ---------- Previous post was at 12:32 ----------
immortalboss adlı üyeden alıntı
Gerçekten müthiş gezi...Motosikletiniz de çok güzelmiş.Fotoğraflar için ayrıca teşekkürler.Gitmeyi istediğim yerlerden biri trabzon.Diğer fotoğrafları da takip edeceğim.
İlgin için teşekkürler gerçekten Trabzon, doğu karadenizTürkiyede görülmesi gereken yerlerin başında gelir.
-
kabataşlı karavanla gelsin
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
APV41 adlı üyeden alıntı
kabataşlı karavanla gelsin
Oldu olacak elinede bir baston alsın bari... Karavanın üzerine motosiklet resimleri çizsin ; Motorla turlara çıkamıyor bari kendini motosiklet resimleriyle avutsun.... karavanın direksiyonuna dizlikleri takmış, o meşhur ninja koruyucularını, eldivenlerini, kaskını takmış olarak oturuşu gözümün önüne geliyor keratanın
-
Süper Bi GEzi olmuş Abi daha çok gezersin inş.bir motosiklet alasıya kadar bizde avunuruzHep Tekerin düz bassın...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)