Emrello’nun Kaçış Rotaları 10 – Mudurnu, Göynük ve Civarları
-
F54 adlı üyeden alıntı
vay emrello bizim memlekete gelmişsin güzelce gezip anlatmışsın ama pas geçtiğin bir yer olmuş kanımca çubuk gölü ne uğramamışsın orasıda mükemmel tıpkı gezdiğin yerler gibi tekerine sağlık taraklı da büyük olmasada görülmesi gereken bi ilçe diyebilirim klavyene sağlık
Aslında pas geçtiğim bir sürü yer oldu. Çubuk Gölü, Sülüklü Göl, Abant civarındaki yaylalar... Ama kısıtlı zamanda bu kadar oluyor işte. :(
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:20 ----------
uniqe adlı üyeden alıntı
Güzel gezi olmuş tebrikler
Boluluyum çok uzun süredir gitmedim oralara
Hatta motosikletle hiç gitmedim
Ben yerinde olsam oraların altına üstüne getirirdim. Çok güzel yerler var çevrede.
Reklamlar
-
para var huzur var :D
güzel gezi olmuş...
harley is making love with
davidson
-
Yine bir Emrello klasiği olmuş.Nezih ve tam tadında...
Paylaşımınıza ve emeğinize sağlık...
-
lamos adlı üyeden alıntı
Yine bir Emrello klasiği olmuş.Nezih ve tam tadında...
Paylaşımınıza ve emeğinize sağlık...
Teşekkürler. Sizinkiler kadar aksiyon dolu olamasa da...
-
-
Osbourne adlı üyeden alıntı
Meaşallah meaşallah
Yalnız ben ayrı sebeplerden ötürü tebrik ve takdir ediyorum seni bu gezi için..
Abi valla tebrik ediyorum seni bak ne diyim
Çok güzel anlatmışsın gene. Yeni foto makinanda hayırlı olsun bu arada
Kısmet diyeyim ne diyeyim..
Sağol Engin. Yengen vizesini kastediyorsan, gerekli evraklar tamamlanmıştır!
Makine yeni değil yav, 6 senelik bildiğin makine işte.
-
Hocam ne güzel bir anlatım, çok güzel fotoğraflar eline sağlık. Çok kıskandım valla :D
Kötümser yanlız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür
GARAJ Müdavimi
-
Markopaşa adlı üyeden alıntı
Hocam ne güzel bir anlatım, çok güzel fotoğraflar eline sağlık. Çok kıskandım valla :D
Teşekkürler, hafta sonu için güzel bir rotaydı gerçekten.
-
tekerine ve yüreğine sağlık eeee tabi bide TA ya
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
-
GEÇEN YIL AYNISINI AYNI MOTORLAN BENDE YAPMIŞTIM SĞKĞKLĞ GÖLÜ GERÇEKTEN ÇO GÜZEL AMA YOL STABİLİZE VE TEHLİKELİ
TRABZON : 4 banka soyguncusunun ağır silahlarla girdiği bankada, 28 silahlı banka müşterisiyle çatışmaya girdiği yerdir.
-
roadmaster adlı üyeden alıntı
tekerine ve yüreğine sağlık eeee tabi bide TA ya
Teşekkürler! TA candır...
Bu motordan sonra ne alırım diye düşünüyorum bazen ama yerine geçebilecek bir şey bulamıyorum. Transalp müthiş bir motor. Her şeyden biraz var.
-
Güzel bir gezi olmuş , ayrıca site için verdiğin emeğe sağlık.Sanki bende gezmişim gibi hissettim
-
K o r @ y adlı üyeden alıntı
Güzel bir gezi olmuş , ayrıca site için verdiğin emeğe sağlık.Sanki bende gezmişim gibi hissettim
Beğendiğine sevindim. Emek konusuna gelince, evet yazıyı hazırlamak bayağı zaman alıyor aslında ama severek yapıyorum.
-
Güzel gezi olmuş... cesaret ister biraz... yollarda tek başına.
-
hello_moto adlı üyeden alıntı
Güzel gezi olmuş... cesaret ister biraz... yollarda tek başına.
Sağol. Yalnız gezmenin bazı riskleri var tabii, örneğin: http://www.motosiklet.net/forum/etki...zel-bolum.html
Ama zamanla risk değerlendirmesi yapmayı öğreniyorsun.
-
-
ferre adlı üyeden alıntı
Harika bir yazı olmuş! Elinize ayağınıza sağlık ikinizin de! Belki yine karşılaşırız bir yerlerde, kim bilir...
-
harıka gezı olmuş paylaşımınız için teşekkürler
www.ahmetusta61.blogspot.com
ÇILGIN MOTORCU
-
En iyisini sen yapıyorsun bizim ta lar kapı önünde yatıyor yatmaktan akü bitiyor ) pazar günlerine denk gelirse haberimiz olursa katılmak isteriz... selamlar
-
ahmetusta61 adlı üyeden alıntı
harıka gezı olmuş paylaşımınız için teşekkürler
Beğendiğinize sevindim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:23 ----------
murat_71 adlı üyeden alıntı
En iyisini sen yapıyorsun
bizim ta lar kapı önünde yatıyor yatmaktan akü bitiyor
) pazar günlerine denk gelirse haberimiz olursa katılmak isteriz... selamlar
Valla şehir içinde kullanıyorum ben de şu aralar. Geziler uzunca bir süre bekleyecek gibi. :(
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler