17 Marta Çanakkale'ye Gitsek Nasıl Olur!!!
Reklamlar
-
Herkese selamlar uzun bi aradan sonra istanbul'dan ankara'ya taşındığım için çok sevdiğim motorcu dostlarımla ankara'dan ve istanbul'dan Ataya saygı gezisi gibi birşey düşünüyorum.Bazı dostlar Ankara'dan Bazıları İstanbul'dan yola çıksak ve Çanakkale Gelibolu'ya gitsek mi diye düşündüm!!!benim ki sadece bi düşünce Kabul ederseniz herkes aklından geçen planı yazsın çok sevinirim... Saygılar
::::::::::GALLOWS:::::::::::::
THRASH TILL DEATH
Reklamlar
-
"kabir",İzmir'li dostlar organizastonu başlattı.Bide onlarınkini okusan yararlı olur.
-
sevgili kabir..duyarlılığına teşekkür ederiz.18 mart Çanakkale Geçilmez gezisinde seni ve arkadaşlarını aramızda görmek ve sizlerle tanışmak bizleri çok sevindirir.gezi hakkında bilgiyi duyurulardan takip edebilirsin..izmir karşıyakadan selamlar..
-
kusura bakmayın ama inernette bi sorun oldugu için heryere giremiyorum linki bana özel mesaj olarak yada herkes faydalansın diye buraya linkini atar mısınız?? simdiden teşekkür ederim
::::::::::GALLOWS:::::::::::::
THRASH TILL DEATH
-
-
ben de çkaleden yazıyorum.ne zaman geleceksiniz ve nerde kalacaksınız ..bu konu hakkında bilgi verirseniz eğer ben de çkalede sizin aranıza katılmak isterim.çanakkaleyi unutmadığınız ve unuttturmadığınız için bol bol selamlar saygılar.. görüşmek üzere
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler