Adana Çukurova Motor Sporları Kulübü Mersin - Limonlu Balık Yeme Gezisi :)
-
Reklamlar
-
En kısa zamanda şöyle güçlü bir enduro alıp,gezilerinize ben de katılacam.Benimki çok yordu beni.Yarı yolda ayrılmak zorunda kaldım ama anlaşılan yemek çok güzel geçmiş.
-
Makine Paylaşım için Teşekkürler ama olsun bidaha ki sefere fotoları çoğaltırsın buda yetti havalar güzelmiş oralarda kısmet olursa bizde yapacağız bi gezi ama havalar malüm şimdiden size bol geziler ve yolunuz hep açık olsun diyorum.....
Tekerleğimi Yakarım Ama Ruhu'mu Asla
İVAN ( serh@t )
-
pazer, inşallah kardeşim gönlüne göre bir motor alırsın.
ivan, teşekkürler. grubumuz geliştikçe çok daha güzel olacağına inanıyorum.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
-
bana haber vermeden gittiniz helal olsun size
o gittiğiniz yer çok güzeldirr ben daha önce gitmiştim
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
-
uleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem yine bensiz bir hafta sonu daha ah ulen aah ya hasan durum harbiden bildiğin gibi değil benimde,vasox da kankimde aynıyız birde benim kuzen geldi ırakdan onlarda kaldım akşam sabaha kadar bira ve viski ağacı olduk sabahda çocuklrın bale dersi var mecburen onları götürmek zorunda kaldık kuzende de motor var cros ama anlaşırsak regal alıcaz onada neyse haftaya kesin gelirim kuzenle birlikte
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
Denizin eşsiz lacivert görünümü müydü bizi çağıran , yoksa ruhumuzdaki durdurulamaz heyecan mı.... Yine sırt sırta ve omuz omuza yollardaydık... Torosların karlarla kaplı dağları bizi davet etse de biz denizi tercih ettik bu hafta...Başkaları bizi anlamasa da biz mutluluğun ve yalnızlığın nasıl güzel duygular olabileceğini yaşadık bugün.... Yollar ve bu ruh olduktan sonra biz yollarda olmaya devam edeceğiz daima sonsuza dek ...Motorlarımızla...
-
gezi mükemmeldi. (yeni arkadaşlarla tanışmak daha da güzeldi.) yeni dostluklar kurduk. yeni yollar yeni yerler... benim motoru da açmış oldum. maşallah canavar utandırmadı beni. gelen arkadaşlara teşekkürler. bu arada cengiz abey sen hep bırakıon be gezileri.
live to ride, ride to live
-
Afiyet olsun walla tebrikler dostlar
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
harika bir geziydi benim içinde.arkamdaki sansız bayanda çok eglendiğini soyluyor.uzun yol deneyimsizliğimden öturu artçımın kamuflaj ihtiyaclarını pek akıl edemedim.ama sağolsunlar nightwatcher ve diger arkadaşlar ellerinden gelen destegi yaptılar.
ben bu gezideki herkese tek tek tesekkur ediyorum bu güzel paylasımların devamını diliyorum
-
resimler harika...manzra mükemmel..eeee makinalara diyecek yok.nazar değmesin..izmirden kucak dolusu sevgilerimizle...balık yemeğe izmirede bekleriz efendim.
-
Mrb BÖyle Devam En Yakin Zamanda Bende Katilacam Araniza Benİm Motoru Çikarayim Belkİ ÖnÜmÜzdekİ Hafta Resİmler Az Ama Öz Ne Kadar Zevklİ Bİ Gezİ OlduĞunu Anlatmaya Yetİyor Gelecek Gezİlerde GÖrÜŞmek Üzere Herkese Selam
-
ya yuysal abicim kimsin nerdesin motorun nerde. ya merak ettim gezi yazılarında iletilerin var. ama kendini bi tanıtsan abicim. saygılar
-
gerçekten güzel gezi olmuş ben gelemedim haftaya kısmetse
bende varım bu arada ben fuut'u göremedim arkadaşlar resimde odamı yoktu
bu gezide
-
ahhhh ahhhhhhhh
keske orda olabilseydim dostlar ama fuut olmayinca kimseye ardci olarak yuk olmak istemedim kendim motor ayarladim ama cikis saati 9 30 benim motoru alabilme saatim 11 00 olunca vazgectim ama nerden bileyim ben gurubun 11.00 de yola cikacagini ya...........
neyse kismet degilmis kazasiz belasiz gidlip gelinmis cok sukur baliklar mutis gorunuyoooo yarasiiinnnnnnnnnnnnnn
ama varya kilicbaligi aradiginda 11 de ciktilar yola dedi nasil uyuz oldum bilemezsinizz
allah fren takimlariniza zeval vermesin
ALLAH FREN TAKIMLARINIZA ZEVAL VERMESIN
ZEytUN KiSS
-
fuut antalyada vasox umar1m bu hafta sonuna dogru adanada olacak
ALLAH FREN TAKIMLARINIZA ZEVAL VERMESIN
ZEytUN KiSS
-
-
ben deli siz benden deli
Recep makine khan ve motorlu avukat zaman zaman yorumlarınızı alıyorum,sizleri tanımak şerefti.sizi hataya davet edelim veya bizler gelelim adanada sizleri nerede nasıl buluruz tanışalım.motorlu avukat gercekten güzel yorum yapmışsın duygu yüklü gemin var.sözçüklerinden anlaşılıyor.sevgiyle kalın
UZAKLARDA BİR GÜNEŞ DOGUYOR.
-
neyseeee haftaya bakacızz artık kim geliyor kim gelmiyor
bu arada recep motorunu göremedim kardeş
-
şu harley gibi bi motor varya taner abinin onun yanında ki harley benim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler