Evet Bu pazar gezi var. Büyük bir ihtimal Kadıncık Barajına gidilecek. Benim katılıp katılamayacağım evin önündeki toprağın kuruluğuna bağlı.
Görüşmek üzere.
Evet Bu pazar gezi var. Büyük bir ihtimal Kadıncık Barajına gidilecek. Benim katılıp katılamayacağım evin önündeki toprağın kuruluğuna bağlı.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Abi paso baraj geziyoruz. haftayada atatürk barajı ve daha sonrası için keban barajını öneriyorum
Valla alemsin abi. Acayip güldüm. Ama gideceğimiz yer barajın orda ama güzel bir balık restoranı diye biliyorum. Ayrıca papazın bahçesinede gidebiliriz.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
fuut sen alem adamsın abii
ben bu hafta'da yokum arkadaşlar üzgünüm
size hayırlı yolculuklar allah kaza bela vermesin abii:
güle güleeeeeeee
bak gelirim oraya geyik zitesimi len burası gapatırin burayı,taşırım bu başlığı kadıncık barajına orda devam edersiniz A mı diyim B mi diyim ne diyim
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
heheheee arkadaşlar sizleri tebrik diyorum allah her zaman szileri bir arada tutsun
sizleri seviyorum
sizlerle bu pazar birlşikte olmak isterdim ama kendimi şu aralar tatil moduna aldım makine kardeşim fuuta iyi sahip çıkın fazla yaramazlık yapmasın heheheeee
ya 1 yıl önceki konuyu niye ayaklandırdınız, millet de yeni gezi yazısı falan zannedecek
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
walla bende katıldıgım için çook üzgünüm..nefis gezi olmş
[FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::
arkadaş bizde yeni zannettik
...SIKIYSA YAKALA...
gusel gezı olmu ama fasla resım yok
[COLOR="DarkRed"][/COLOR][FONT="Arial Black"][/FONT]MOTORA MOTOR DEMEZDİ ÇÜNKÜ ''R'' leri SÖYLEYEMEZDİ:queen:
abicim çok güzel bir gezi olmuş.ben yeni üyelerinizdenim.allah kısmet ederse bir kaç sene sonra bende sizinle böyle gezilere katılacağım.o günü sabırsızlıkla bekliyorum.
arkadaşım harbi nickin gibiymişsin yani .bende yeni gezi diye atladım.
Herkese merhabalar;
Katılan arkadaşlara afiyet olsun. Yine çok güzel bir gezi olmuş.
yapmayın arkadaşlar. Zaaaaten uzun süredir MT'den uzak kalıyorum. Hayır iyiki şimdi okudum. PAzar günü saat 10'da Kadıncık barajı çevresinde dolanıp "buradan şöööle at gibi motorlar ve üzerinde siyah adamlar geçtimi?" şeklinde birilerine soru da soruyor olabilirdim.
Düzeltiyorum. "Aslında teknik bir geziye cevap yazıyordum. Yanlışlık oldu"
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)