puhahaşu harley gibi bi motor varya taner abinin onun yanında ki harley benim
merih geleceğimiz yada geleceğiniz zaman buluşma işi kolayca ayarlanır. Her zaman bekleriz.
puhahaşu harley gibi bi motor varya taner abinin onun yanında ki harley benim
merih geleceğimiz yada geleceğiniz zaman buluşma işi kolayca ayarlanır. Her zaman bekleriz.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Olm Zeytun arkama artık artçı almıyom(erkek) sen kendine bir motor bul. [/QUOTE]
olm fuut ben her halulkarda senin motorunda artci olurum gezilerde olmasi sart mi kanka yaaaa aramizda ardciligin lafimi olur dostum
nightwatcher kardessss bizim mobilette bize harley allahima
hatayli arkadaslar basimizin ustunde yeriniz var ya her zaman bekleriz
allah fren takinlariniza zeval vermesin dostlar
ALLAH FREN TAKIMLARINIZA ZEVAL VERMESIN
ZEytUN KiSS
allah içinize sindirsin güzel bir toplantı olmuş resimler ve paylaşım için teşekkürler
Havalarda süper görünüyo.Allah neşenizi bozmasın.Süper....
hocam iyi güzel gezmişinizde keşke beş on km daha yukarıya çıksaydınızda kayacı vadisinide görseydiniz, gerçekten görülmeye değer yerdir. inşallah arkadaş cumartesi günkü gezi fotoğraflarımızı foruma atmayı başarırda orası hakkındada herkes fikir sahibi olur. ama dediğim gibi adana dan limonluya gelerekte iyi gezmişsiniz..
herkese adrenalini bol zamanlar....
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
gcc_ondr, aslında ilerlemeyi düşündük ama motor sayısı fazla değildi birde diğer abilerimizide bırakmak istemedik. Bu haftasonu hava iyi olursa bayağı bir katılım bekliyorum. Bakalım nereye gidecez bu haftasonu.
viraj olsun rampa olsun heycan olsun yemek olsun bol katılım olsun hehe yakıtlar beleş olsun yemeklerden yediğimiz kadar hediye etsinler ama onlar da beleş olsun.
hehe daha ne isteyim. şaka şaka sizlerle olsun
live to ride, ride to live
nightwatcher, artık motosikletinin adını değiştir yaw. Lütfen dikkat edelim.
Merih merhaba . Hatay'daki bütün motorseverleri Adana'da ağırlamak bizim için büyük mutluluk olur... Crossçu veya diğerleri fark etmez bizim için önemli olan ruhunda bir kıpırtı olsun yeter. Biz cumartesi akşamları kulüpte toplanıp gezi güzergahını belirleyip pazar öğlene doğru yine aynı yerde buluşup çıkıyoruz. Sizi de aramızda görmek isteriz en yakın zamanda... Bize haber verin hazırlık yapalım.
Bana msn den yazabilirsiniz. oguzyigitsozlu@yahoo.com (hotmail msnde)
Bütün arkadaşlara selamlar.
Karanlığın sonunda yıldızların parladığı yerde , buluşmak üzere....
off offff icim gidiyoo motor cikmadi daha cmok'a motorsuz gelmek koyuyo adama bu hafta cikmasada motorum pederle gelecem bu haftaki pLan nedir ? isten cikip kuLube de ugrayamiyoruz islerde yogun bu aralar
Metin ÖNAL [GEP Başkan]
B rh + Honda 100 RR - 31 AF 088 - Adana | AS 200 GY-2 - 34 VAH 58 - IstanbuL
GEP merhaba. Motora noldu? Haftasonu gezisi belli değil daha. Cumartesi sanırım şekillenir. Görüşmek üzere.
kaporta bekliyo motor
grenajlar uzatiyo isi
birazda duygusal olunca isler gec oluyo..
insallah cikartirim bu hafta..
Metin ÖNAL [GEP Başkan]
B rh + Honda 100 RR - 31 AF 088 - Adana | AS 200 GY-2 - 34 VAH 58 - IstanbuL
cumartesi bakacızz katılımlara arkadaşlar o kadar olacazmı
mesala 50 kişi falan
makine sesin cıkmıyor baba hayırdır fuut gidince ses yok bakıyom
bilelim abbii
selamlar arkadaşlar 200 cc crosun ön far ile elciklere bayıldım nerden aldınız acaba bilgilendire bilirmisisniz
vasox; ya bi ton mesaj atıyorum kulüpteyim falan diye sizden ses seda çıkmıyor abi. Sor Cengiz abiye. Olmaz böyle koptunuz gittiniz yaw
baba bana sen alo de ben ordayım sen beni biliyon makine
bu arada bizsiz geziyede gittin bunu yazdım ıhıhıhı burayaa okadar
şaka biyana güzel gezi olmuş yarın ben kulüpteyim abii bekliyorum sizii
okadar ...
Evet arkadaşlar gerçekten güzel bir geziydi. Hepinize teşekkür ederim. O gün sabah erken saatte Cross için evden çıkmıştım fakat araziye girdikten 2 dk sonra arkadaşlardan biri düştü ve kolu çıktı. Hastane falan derken bizimde tadımız tuzumuz kalmadı tabiki. Daha sonra bu geziyi duydum ve arkadaşlara katıldım. Çok dinlendirici ve eğlenceli bir geziydi. (Bu arada ben resimlerde gördüğünüz kumda debelenen vatandaşım sitede yeni sayılırım. Tekrar görüşmek üzere...
Silves, Farları ve el korumalarını yurt dışından bir arkadaşımdan aldım. Arizona da bu tür şeyler satan bir mağazası var. İstediğiniz herhangi bir şey olursa haberim olsun...
teşekkur ederim ben türkiyeden aldın sanmıştım tekrar teşekkür ederim alakan içindirt_rider adlı üyeden alıntı
Hoşgeldin dirt-rider.Önce bir kendini tanıtaydın,kimsin,necisin,ne iş yaparsın? Hoşgeldin kardeşim.Bu pazar bizimkiler bir yerlere gidiyorlar mı acaba?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)