Uzun zamandır nete girmiyordum Alp,yeni gördüm.Tebrik ediyorum.
Uzun zamandır nete girmiyordum Alp,yeni gördüm.Tebrik ediyorum.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
ergün1968 tesekur ederim, umarim hersey yolundadir...
.
.
Bu arada bu motorun uzerinde mod'lara basladim, ilk isim gidonu daraltip mumkun oldugu kadar depoya yaklastirdim.. boylelikle depoya daha fazla sarilip aralardan ruzgar gecmesini engelleyebilirim.
ayrica baska bir sanziman topluyorum su anda, oncekine gore daha kisa aralikli, vede motor/sanziman dislilerinide degistiriyorum
onumuzdeki hafta sonuna bitirebilirsem motoru, gol yatagina gidip denemek istiyorum, hersey yolunda giderse, belki onumuzdeki sene klasman rekoru icin kosarim
www.sungurtekin.com
Fotoğraflar görünmüyor
Herkes kıskanmış. Ben de bakacam, ben de kıskanacam.
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
Yeni Rakı
Eğer öleyse Budur!
Bende kıskandım. Sofrayı daha cok kıskandım Bizlerle paylaştıgın için ayrıca Tşkler..
Helal olsun...
....
denemeler gayet iyiydi, en onemlisi kazasiz gecmesi elbette.. son suratimizi baya artirdik, en sonunda pushrod lardan (itici cubuklardan) egzost tarafindakini kirdim, yada yarildi diyebilirim. bu sefer video'da cekdik blogumda yukledim
videonun sonunda motor hala hizlaniyordu ve acikcasi biraz tedirgin oldum, gaz kolunu birakdim.. zaten istedigim hiza ulasmisdim.. sanirim yeni disli kombinasyonumun yanisira yeni gidonumda ise yaradi..
simdi bu pushrod'u degistirmem gerek, neyse altlarda hasar yok..
www.sungurtekin.com
bununla ilgi bır fılm izlemiştım şimdi iki oldu .Emeğinize sağlık süper süper bır deneyım sizi tebrık ederım .
süpersin abi , inşallah bir gün gezip görürüz burt munro nun rekoru kırdığı yerleri de . Allah hayatımızın sonuna kadar hayallerimizin peşinden koşmayı nasip etsin . bi de Beşiktaşlı olman abi ayrı bi merak ettim seni , inşallah bi gün tanışırız
denilecek hiçbirşey bırakmamışsın...
ağabey başarılarının devamını dilerim klişesinden başka hiçbirşey diyemiyorum...
kusurumuza bakma....
HACI NEREYE BAKIYONUZ SİZ YAFF nerden gördünüz o rakı yı
ben motora bakacam diye rakı yı göremiyorumki 3. turdayım rakı arıyorum hala )
motor bambaşka bir olay
onunla oynamak başka bir olay
yarınmak bambaşka ...
tebrikler ...
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Tüm arkadaşlara bende katılıyorum. Tebrikler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)