hakikate o akşamı güzelliğini fotoları gördükten sonra tekrar yaşadım...
irfan abim herşey için çookk teşekkürler...
temiz yüreğin bu devirde bulunabilecek en büyk hazinedir abim...
bu arada cuma akşamı ölüm kalım olmassa yanınızdayım inş.listeye direk beni ekleyin....
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
İrfan abi paketten çektiğin özel resim için teşekkür ederim. Aslında muavin paketin içine bakmak için ille açın içini görecem demeseydi kapalı bir şekilde elinizde olacaktıya artık kusurumuza bakmamışınızdır inşaallah. Çok güzel bir organizasyon olmuş emeği geçen herkesin eline koluna sağlık abicim. Her ne kadar ben gelememiş olsamda daha nice böyle güzel buluşmalarda toplanabilmek dileğiyle.
İrfan abim herşey için çok teşekkür ederim ellerine sağlık öyle bi pide her kula nasip olmazdı artı motor çantamız için şahane hediyeyede ayrıca teşekkür ederim. sen iste değil sivastan hakkariden gelirim abi çamlıcada edirneden geç gelmem nedeni ile çok konuşamamıştık içimde kalmıştı bu sefer ilk ben geldim acısını çıkarttım abi bu arada maltepe sahilinede liste hazırlanırsa beni mutlaka ekleyin sizinle olmaktan çok mutluluk duyuyorum tünal abimde çok sağolsun o arayıp maltepeyi haber verdi sağolsun hepinize selamlar saygılar nerede buluşursanız buluşun benide bekleyin
Tavuk döner ben yolumdan dönmem Az çene, çok sürüş
haydi maltepe listesi yapmaya...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
eyvallah sağol..istanbula gelirsen beklerim.... askere gidene kadar evdeyim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:35 ----------
cuma günü için yeni konu mu açsak.... burdan herkes görmez... bu konuyla ilgilenecek bir cbr xx 1100 ü olan abi aranıyor....:
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
aşağıdaki resim beli etmiyormu????
abi inan son dakikaya kadar geleceğini umuyordum..ama Tünal abiyle muhabbete başlayınca öğrendim..sağlık olsun...
afiyet şeker olsun yeğenime...ama çok bekletme..keşke ertesi gün halletseydin o işi...
sevgili arkadaşlar..nassınız eymisiiisiizzz...size bu mesajı taaaa kayseriden yazıyorum...ancak bir yer bulabildim... geç oldu kusura bakmayın....
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
samet abi cuma akşamına istanbulda ol... maltepeye iftara gidiyoruz....
bu hafta burada olduğumuz yetmiyormuş gibi haftayıda adapazarında geçirecekmişiz malesef....
yani kesin olmamakla beraber....
beni affetmenizi istiyorum..........
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
yok aga ne rahatsızlığı...o sesin seninde kulağındaki milyonlarca sinir hücrelerini öldürdüğüne eminim...uzun vadede sağırlık yapabilir dikkat et...
yaaa işte tam senlik geziydi...yardırma gezisi...oluklu tepeye çıkarken virajlar harikaydı...
Ramazanım senin işler netleşsin oralara gidelim yemekler benden...
ovvv coşku sel olmuş...
ben elma göremedim valla...demek elatından evsahabısına gitti...öyle olsun...
[QUOTE=-unnamed-;2427572]
temiz yüreğin bu devirde bulunabilecek en büyk hazinedir abim...
QUOTE]
yüreği kadar temiz bu topiği bize ayırdığı için teşekkür ederiz...
Samet abi fotolarda çok tatlı çıkıyorsun yahu...
İrfan tekrardan sağol organizasyon için...benim en keyif aldığım şeylerden biri karamürsel çarşıda yapılan konvoy ve gürültü koparmak...bir ilçe ayağa kalktı yav...
pide yiyemedim çünkü dediğin gibi kıymalı dek geldi...kıymalı pideyle pek aram yoktur...bir yarımda kaşarlı yetti doğal olarak...sizin pideler standart pide değil ama hayvan gibi... birde abi o türlüye gerenk yoktu be...zahmet etmeseydin babında söyledim...sen şimdi işkillendin tabi...ulen kuru kuru pide koymayım milletine diye dimi...bak pide yanına çoban salata ve hoşaf yeterdi inan...
tahinli pideyi de midemizd eyer kalmadı ama yinede sağolsun arkadaş zahmet edip yollamış...beni şu Bursada yediklerime benziyordur
speedy abi sana yanlış plaka vermişim...HM4173 dedim ama HM4137...birde AE0016...ikiside gri..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
mete ganga önümüzdeki hafta tam tarih belli oluyor...
hakkında hayırlısı aga...ama bişey diyim...tayyip agayı duydum sabır taştı dedi...adamı necdet özelde gnkurmay başkanı oldu...şifreyi çöz...ramazandan sonra kkandile büyük operasyon var...tayyip aslında şunu diyor pkk ya...dağı boşaltın biz gelicez...anladın dimi...sende o zamanlarda doğuda olma da nerede olursa ol...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
hangimiz daha ayu.... irfan hariç...
acaba kim....?????
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)