SYM Joyride EVO ile kıyı şeridinden Trakya Ege 1800 km
Reklamlar
-
14 Ağustos 2011, 21:43
Merhaba arkadaşlar.Haziran başında ilk motorumu almamla birlikte kafamdaki düşünceyi gerçeğe çevirdim ve İstanbuldan, önce batıya sonra güneye doğru giderek İzmir ve daha sonra tekrar İstanbul'a dönerek 2 haftalık tatilimi 1800 km ile tek başıma tamamladım.Sırasıyla gittiğim hat ve rota şu şekilde oldu.
İstanbul,Silivri,Marmara Ereğlisi,Tekirdağ,Şarköy,geriye doğru Uçmakdere,Kumbağ,tekrar Şarköy üzerinden Gelibolu,Eceabat,Kabatepe,Çanakkale,Truva,Geyikli, Bozcaada,Asos,Küçükkuyu,Edremit,Ayvalık,İzmir,Çeşm e,Ilıca son durak.Sonrası İzmir - İstanbul dönüşü direk olarak Manisa,Balıkesir,Bursa,Yalova,Pendik şeklinde son buldu.Konaklama olarak 1.gece Şarköy,2.gece Eceabat,3.gece Çanakkale,4.gece Asos 5. ve 6. gece İzmir sonrası 1 hafta kadar Çeşme Ilıca sabit tatil şeklinde gerçekleşti.İlk defa bir konu başlığı açıyorum birçok fotoğraf çektim ama nasıl yükleyeceğimi tam olarak bilmiyorum.imageshack ile ne yaptıysam olmadı.ben de başka bir siteden deneme olarak yüklemeye çalıştım düzgün görüntülenebilecek mi bilmiyorum.Becerebilirsem devamını yüklemeye çalışacağım.Bölge ve gezi hakkında merak eden arkadaşlar olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım.esen kalın.
http://ressim.net/8/upload/1b4444ac.jpg
http://ressim.net/8/upload/cd301e73.jpg
http://ressim.net/8/upload/bba4a7aa.jpg
Reklamlar
-
15 Ağustos 2011, 00:03
Gezi değilde bu motor hakkında sormak istiyorum, kaç km hıza çıktın en son?
-
15 Ağustos 2011, 03:50
bassturbin adlı üyeden alıntı
Gezi değilde bu motor hakkında sormak istiyorum, kaç km hıza çıktın en son?
135 km ............
-
15 Ağustos 2011, 03:51
İşte güzel bir gezi örneği Hemde motorumla aynı marka bir motosikletle yapılmış elinize ayağınıza sağlık fotoğraflar güzel görünüyor. Bende 2 gün sonra istanbuldan altınoluğa gitmeyi düşünüyorum ( bursa üzerinden ) tavsiyeleriniz nelerdir?
---İTÜ Makina Mühendisliği 2009---
2009-2010 UYARI Model Uydu Takımı
2010- ? ITU Formula SAE Takımı
-
15 Ağustos 2011, 05:45
-
16 Ağustos 2011, 00:47
-
16 Ağustos 2011, 00:56
resimlere bayıldım... yurdumun her köşesi trafik dolu .....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
16 Ağustos 2011, 02:25
-
21 Ağustos 2011, 01:16
Sn.FreeSoul;
Öncelikle tek başınıza çıktığınız bu yolculuktan ötürü sizi ve üstün cesaretinizi kutluyorum.Evet fotoğrafları yüklediğiniz link açılmıyor.Buraya resim yükleyebilmeniz için öncelikle size linkini vereceğim fotoğraf yükleme sitesine üye olunuz.
http://www.imageshack.us/
Bu siteye üye olduktan sonra giriş yapınız.Site açılınca giriş yaptıktan sonra sol tarafta brows tuşuna basınız ve karşınıza çıkan menüden bilgisayarınızda resimleriniz nerede yüklüyse her seferde tek tek işaretleyip yükleme yapınız.Dikkat edin 200 e yakın fotoğraf çektiyseniz işlemi 200 kere tekrarlamalısınız.
Şimdi resminizide seçtikten sonra yükle diyorsunuz işlem başarılı olduğunda karşınıza farklı bir sayfa açılacak ve açılan sayfanın sol tarafında liste çıkacak.O listedeki ''direkt Link'' bölümünü kopyalayın, daha sonra forumun mesaj bölümüne gelin.Forumda cevap yazdığınız bölümün sağ üst köşesinde sağdan üçüncü kutucuğa yani üzerinde ''image'' yazan işareti tıklayın,karşınıza çıkan pencereye kopyaladığınız ''direkt link'' deki linki yapıştırın tamam deyin.Yaptığınız işlem neticesinde cevap kısmına resminizin linkini yüklemiş oldunuz artık bizlerede doya doya seyretmesi kalıyor.Umarım konu hakkında sizi detaylı bilgilendirebilmişimdir?
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
-
22 Ağustos 2011, 13:29
Amca35 adlı üyeden alıntı
Sn.FreeSoul;
Öncelikle tek başınıza çıktığınız bu yolculuktan ötürü sizi ve üstün cesaretinizi kutluyorum.Evet fotoğrafları yüklediğiniz link açılmıyor.Buraya resim yükleyebilmeniz için öncelikle size linkini vereceğim fotoğraf yükleme sitesine üye olunuz.
http://www.imageshack.us/
Bu siteye üye olduktan sonra giriş yapınız.Site açılınca giriş yaptıktan sonra sol tarafta brows tuşuna basınız ve karşınıza çıkan menüden bilgisayarınızda resimleriniz nerede yüklüyse her seferde tek tek işaretleyip yükleme yapınız.Dikkat edin 200 e yakın fotoğraf çektiyseniz işlemi 200 kere tekrarlamalısınız.
Şimdi resminizide seçtikten sonra yükle diyorsunuz işlem başarılı olduğunda karşınıza farklı bir sayfa açılacak ve açılan sayfanın sol tarafında liste çıkacak.O listedeki ''direkt Link'' bölümünü kopyalayın, daha sonra forumun mesaj bölümüne gelin.Forumda cevap yazdığınız bölümün sağ üst köşesinde sağdan üçüncü kutucuğa yani üzerinde ''image'' yazan işareti tıklayın,karşınıza çıkan pencereye kopyaladığınız ''direkt link'' deki linki yapıştırın tamam deyin.Yaptığınız işlem neticesinde cevap kısmına resminizin linkini yüklemiş oldunuz artık bizlerede doya doya seyretmesi kalıyor.Umarım konu hakkında sizi detaylı bilgilendirebilmişimdir?
Merhaba, teşekkür ederim.imageshack'e üye oldum ve öncelikle o siteyi denedim zaten ama maalesef ''no files were uploaded'' ibaresi çıkıyor ve naptımsa yükleme yapmayı başaramadım.Ben de ressim.net diye bir siteye üye oldum.Yükleme yapınca linkleri ordan alıp mesaja kopyala yapıştır yapıyorum.Şu ana kadar yüklediklerim görünmüyor mu ya da yanlış mı yaptım bilmiyorum ama benim ekranımda çıktılar.Zamanım oldukça yüklemeye çalışacağım.Bu akşam biraz daha devam ederim sanırım
-
22 Ağustos 2011, 13:58
Resimlerde sorun yok yada ben görebiliyorum.Devamını bekliyoruz.
Paylaşım için teşekkürler.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
-
23 Ağustos 2011, 02:13
-
24 Ağustos 2011, 13:30
Selam arkadaşlar.Anlaşılan ressimnette ömrünü tamamlamış ve bağış sistemine dönmüş!!? imageshack zaten problemli.foto yükleyebileceğim sorunsuz çalışan bir site var mı bildiğiniz?
-
24 Ağustos 2011, 14:29
imageshackın türkçe versiyonunu seçtim 3 gün uğraştım yükleyemedim sonra ingilizceyi seçtim oldu fotolarıda 600x450 boyutlandır
-
25 Ağustos 2011, 01:47
-
25 Ağustos 2011, 01:52
Güzel gezi güzel fotolar. Devamını bekleriz.
-
25 Ağustos 2011, 02:16
-
-
kokusu geldi yaa yapma böyle
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler