Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

[MT İSTANBUL] Büyükçekmece ve Çevresindekiler Akşam Toplaşması 12 Ağustos Fotoğraflar

REKLAM ALANI
    arifziyaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XV950 BOLT
    Alıntı Phantom264 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi senin motoru bikinili hatunlar yıkarda bizimkileri ı ıh Anca deniz şortumu giyip ben ve arkadaşlar yıkarız
    Alıntı .Mhmt. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim yıkayacak motorum bile yok abi
    orhan kızlar uzak dursun onlar gidip sigortalara filan basınclı su tutarlar :D
    mehmet az daha dişini sık az kaldıı..senin motoru kutluycaz..

ya hoş olurdu ne bilim öle 10-20 kişilik bi organizasyon değil..mesela ctesi pazar yapacak bişey bulamayan 4-5 kişi olsa yeter..zincirleri yıkarız yağlarız...diskleri temizlerizz yani 2-3 saatlik detaylı ulaşılması güç yerlerin temizliği bakımı..akabinde güzel bi dürüm..hoop ordan sahile çay içmeye...
    JAWA = ilk aşk , Monster696 = hala kalbimde , hypermotard 1100 = unutulmaz , MT07 = Mantık evliliği , XV950 = güzel ama kesmiyor

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Phantom264 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR250R TriColor Cibcib*
    Aynen abi iyi fikir
    Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor

Motosikleti
    XV950 BOLT
    orhan dürümü duyuncamı iyi fikir dedin :D
    JAWA = ilk aşk , Monster696 = hala kalbimde , hypermotard 1100 = unutulmaz , MT07 = Mantık evliliği , XV950 = güzel ama kesmiyor

Motosikleti
    CBR250R TriColor Cibcib*
    auahauha abi içimi okudun galiba

.Mhmt. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    Bana uyar dürüm varsa
    Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu

UNdocab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Alıntı arifziyaar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    orhan kızlar uzak dursun onlar gidip sigortalara filan basınclı su tutarlar :D
    mehmet az daha dişini sık az kaldıı..senin motoru kutluycaz..

ya hoş olurdu ne bilim öle 10-20 kişilik bi organizasyon değil..mesela ctesi pazar yapacak bişey bulamayan 4-5 kişi olsa yeter..zincirleri yıkarız yağlarız...diskleri temizlerizz yani 2-3 saatlik detaylı ulaşılması güç yerlerin temizliği bakımı..akabinde güzel bi dürüm..hoop ordan sahile çay içmeye...
    Daha bugün dediğinizi yaptık Zenon ve ben. saat 5 ten 7 ye kadar temizlik yaptık sonrasında da ancak yemekleri pişirip iftara yetişiriz deyip bitirmek zorunda kaldık
    Biz de yıkarken tam bunu düşündük Zenon dedi ki "Aslında böyle bir etkinlik yapsak motorları temizlesek süper olur. Başlık açalım buna" şimdi sizin bu dediğinizi görünce şaşırdım ama demek ki talep varsa katılım da olur onu gördük.
    Ben bugün deliler gibi temizlik yaptım ama yinede bitiremedim aslında eğer böyle bişey olursa ben de katılırım
    Ekipmanımız sağlam
    Sonax Hızlı cila
    zincir temizleyici
    jant temizleyici
    lastik temizleyici
    WD 40
    metal yüzey temizleyici
    balata temizleyici
    mikto fiber bezler

e daha ne olsun

Motosikleti
    XV950 BOLT
    Alıntı .Mhmt. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bana uyar dürüm varsa
    sen demirbaşsın mehmet değişmez katılımcı :D

Alıntı UNdocab adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Daha bugün dediğinizi yaptık Zenon ve ben. saat 5 ten 7 ye kadar temizlik yaptık sonrasında da ancak yemekleri pişirip iftara yetişiriz deyip bitirmek zorunda kaldık
    Biz de yıkarken tam bunu düşündük Zenon dedi ki "Aslında böyle bir etkinlik yapsak motorları temizlesek süper olur. Başlık açalım buna" şimdi sizin bu dediğinizi görünce şaşırdım ama demek ki talep varsa katılım da olur onu gördük.
    Ben bugün deliler gibi temizlik yaptım ama yinede bitiremedim aslında eğer böyle bişey olursa ben de katılırım
    Ekipmanımız sağlam
    Sonax Hızlı cila
    zincir temizleyici
    jant temizleyici
    lastik temizleyici
    WD 40
    metal yüzey temizleyici
    balata temizleyici
    mikto fiber bezler

e daha ne olsun
    bendede gazyağı fırça bez disk temizleyici zincir yağı sünger falan filan var :D önemli olan mekan ..kimsenin kışştt demiyecegi su ve hortum olan bir alan lazım..malum katılım heran 8-10 motor olabilir..

Motosikleti
    CBR250R TriColor Cibcib*
    Su hortum falan biraz zor buluruz ama geçen gittiğimiz gürpınardaki o yolun ilerisinde olabilir aslında orası tenha büyük bi alan deniz kenarı suyu denizden çekeriz

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bizim evin önü olur bende fıskiyede var ama o kadar motor yine problem olabilir büyük ihtimalle sokağı kaparız
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

Motosikleti
    CBR250R TriColor Cibcib*
    Harbiden haftaya cumartesi yapalım bunu buluşmayı cuma değilde cumartesi yapalım 2 3 gibi buluşup temizlik ardından iftar niyetine dürüm ve festival?

sercan2667 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '''14 Crypton&''05 TDM 900''22 GSX-S 1000
    Crypton yine yakmış ortalığı acı tatlı günlerim geçti be üstümde..Nese konuya döneyim..süper olmuş buluşmaznız..Bizde Mersine isterik arkadaş Bİ toplanıyoz hepsi 50 yaş ve üstü
    20-30 YAŞ ARASI ARK.ARIYORUM MERSİNDE..
    2020 'Tracer 900 İcon Blue

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)