[MT İSTANBUL] Büyükçekmece ve Çevresindekiler Akşam Toplaşması 12 Ağustos Fotoğraflar
Reklamlar
-
15 Ağustos 2011, 00:02
Phantom264 adlı üyeden alıntı
Abi senin motoru bikinili hatunlar yıkarda bizimkileri ı ıh
Anca deniz şortumu giyip ben ve arkadaşlar yıkarız
.Mhmt. adlı üyeden alıntı
Benim yıkayacak motorum bile yok abi
orhan kızlar uzak dursun onlar gidip sigortalara filan basınclı su tutarlar :D
mehmet az daha dişini sık az kaldıı..senin motoru kutluycaz..
ya hoş olurdu ne bilim öle 10-20 kişilik bi organizasyon değil..mesela ctesi pazar yapacak bişey bulamayan 4-5 kişi olsa yeter..zincirleri yıkarız yağlarız...diskleri temizlerizz yani 2-3 saatlik detaylı ulaşılması güç yerlerin temizliği bakımı..akabinde güzel bi dürüm..hoop ordan sahile çay içmeye...
JAWA = ilk aşk , Monster696 = hala kalbimde , hypermotard 1100 = unutulmaz , MT07 = Mantık evliliği , XV950 = güzel ama kesmiyor
Reklamlar
-
15 Ağustos 2011, 00:11
Aynen abi iyi fikir
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
-
15 Ağustos 2011, 00:21
orhan dürümü duyuncamı iyi fikir dedin :D
JAWA = ilk aşk , Monster696 = hala kalbimde , hypermotard 1100 = unutulmaz , MT07 = Mantık evliliği , XV950 = güzel ama kesmiyor
-
15 Ağustos 2011, 00:24
auahauha abi içimi okudun galiba
-
15 Ağustos 2011, 00:31
Bana uyar dürüm varsa
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
-
15 Ağustos 2011, 00:45
-
15 Ağustos 2011, 00:49
.Mhmt. adlı üyeden alıntı
Bana uyar dürüm varsa
sen demirbaşsın mehmet değişmez katılımcı :D
UNdocab adlı üyeden alıntı
Daha bugün dediğinizi yaptık Zenon ve ben. saat 5 ten 7 ye kadar temizlik yaptık sonrasında da ancak yemekleri pişirip iftara yetişiriz deyip bitirmek zorunda kaldık
Biz de yıkarken tam bunu düşündük Zenon dedi ki "Aslında böyle bir etkinlik yapsak motorları temizlesek süper olur. Başlık açalım buna" şimdi sizin bu dediğinizi görünce şaşırdım ama demek ki talep varsa katılım da olur onu gördük.
Ben bugün deliler gibi temizlik yaptım ama yinede bitiremedim aslında eğer böyle bişey olursa ben de katılırım
Ekipmanımız sağlam
Sonax Hızlı cila
zincir temizleyici
jant temizleyici
lastik temizleyici
WD 40
metal yüzey temizleyici
balata temizleyici
mikto fiber bezler
e daha ne olsun
bendede gazyağı fırça bez disk temizleyici zincir yağı sünger falan filan var :D önemli olan mekan ..kimsenin kışştt demiyecegi su ve hortum olan bir alan lazım..malum katılım heran 8-10 motor olabilir..
-
15 Ağustos 2011, 01:59
Su hortum falan biraz zor buluruz ama geçen gittiğimiz gürpınardaki o yolun ilerisinde olabilir aslında orası tenha büyük bi alan deniz kenarı suyu denizden çekeriz
-
15 Ağustos 2011, 02:04
bizim evin önü olur bende fıskiyede var ama o kadar motor yine problem olabilir büyük ihtimalle sokağı kaparız
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
15 Ağustos 2011, 02:15
Harbiden haftaya cumartesi yapalım bunu buluşmayı cuma değilde cumartesi yapalım 2 3 gibi buluşup temizlik ardından iftar niyetine dürüm ve festival?
-
15 Ağustos 2011, 02:19
Crypton yine yakmış ortalığı acı tatlı günlerim geçti be üstümde..Nese konuya döneyim..süper olmuş buluşmaznız..Bizde Mersine isterik arkadaş Bİ toplanıyoz hepsi 50 yaş ve üstü
20-30 YAŞ ARASI ARK.ARIYORUM MERSİNDE..
2020 'Tracer 900 İcon Blue
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)