Muhabbet hyo ile başlayıp cbfe dönmüş Ben de anca girebildim, geziden sonra uyumadan 3-4 gibi edirne-enez yollarına düştüm, gezi için herkese teşekkür ederim. Yine tekrarlamak üzere..
Muhabbet hyo ile başlayıp cbfe dönmüş Ben de anca girebildim, geziden sonra uyumadan 3-4 gibi edirne-enez yollarına düştüm, gezi için herkese teşekkür ederim. Yine tekrarlamak üzere..
Cok güzel bir buluşma olmuş bu haftakine katılırım inşallah
Camel55 bekleriz tabi
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
cbr125cbr,motoru uzaktan kumandayla çalışan abimiydi ?
JAWA = ilk aşk , Monster696 = hala kalbimde , hypermotard 1100 = unutulmaz , MT07 = Mantık evliliği , XV950 = güzel ama kesmiyor
Gördümde en soldaydım sanırım hiçte aklıma gelmedi orda olabileceniz ..o saatlerde büyükçekmecedesinizdir diye düşünüyodum..
JAWA = ilk aşk , Monster696 = hala kalbimde , hypermotard 1100 = unutulmaz , MT07 = Mantık evliliği , XV950 = güzel ama kesmiyor
ee bu cuma devam dimi aslında bana kalsa hiç oturmayalım gezelim
buluşmalar bitti mi hala devam mı?
İkincilik kaybedenler içindir...
devam devam tam gaz Ama buluşma yeri farklı oluyor artık
bende geleyim mi
İkincilik kaybedenler içindir...
Gel valla ne olursan ol yine gel facebooktan haberleşiyoruz artık kış olduğundan katılım olmaz diye konu açmıyoruz. http://www.facebook.com/orhnatk
Saat sabit sadece kapalı ortama taşındı buluşmalar anlaşılan
Abi valla bu Metrobüs yüzünden büyükçekmeceden ziyade avcılarda buluşuyoruz konser alanında her cuma saat 19:00 - 23:59 arası
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)