İstanbul MT Büyükçekmece Sahil Buluşması fotğrafları 05.08.11
Reklamlar
-
08 Ağustos 2011, 03:14
1.88 boy 88 kilo olunca bazen küçük kalıyor motor altımda ondan değiştirmek istiyorum
bi de yeni cbf 150'ler sorunlu diyorlar merak ettim cidden öyle mi diye ondan 0 almayı düşünüyorum ama sadece merak ettiğimden
Çoğunluğun yaptığı şey
daima yanlıştır.
Reklamlar
-
08 Ağustos 2011, 03:15
djan adlı üyeden alıntı
1.88 boy 88 kilo olunca bazen küçük kalıyor motor altımda ondan değiştirmek istiyorum
bi de yeni cbf 150'ler sorunlu diyorlar merak ettim cidden öyle mi diye ondan 0 almayı düşünüyorum ama sadece merak ettiğimden
ben 5600km redeyim hiç bi sorun yaşamadım takır takır maşallah abi sen benden uzunmuydun ya:D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
08 Ağustos 2011, 03:22
djan adlı üyeden alıntı
abi ben sıfır alıyorum işte bi kusur görürsem söylerim
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
-
08 Ağustos 2011, 03:24
djan adlı üyeden alıntı
kesinlikle alma çünkü yağ yakıyor. yaramaz motor abi. dandik. 1000 km de 700 gr yağ yakıyor. ben varille yağ stokladım yatak odama. yağ yakıyor
-
08 Ağustos 2011, 03:29
kerkenez adlı üyeden alıntı
kesinlikle alma çünkü yağ yakıyor. yaramaz motor abi. dandik. 1000 km de 700 gr yağ yakıyor. ben varille yağ stokladım yatak odama. yağ yakıyor
aynen abi hiç beli olmuyor bazen 1000kmde 900gr yakıyor bazen hiç yakmıyor asırı dandik ben olsam tvs alırdım hem onda titreşimde var böbrek taşalrına iyi geliyor :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
08 Ağustos 2011, 03:33
ahaaa olaya bak eğer zorlamassan birşey olmaz diyorlardı. Eğer temiz bir ikinci el bulursanız bana( 2008-2009 arası )haber verin. Bende cbf 150 formuna takılıcam artık apaçisi ybr'si olanlarla ağız dalaşı yapıp desarj olacam alper üstadımızın izinden gidicem =)
Çoğunluğun yaptığı şey
daima yanlıştır.
-
08 Ağustos 2011, 03:35
-
08 Ağustos 2011, 03:36
djan adlı üyeden alıntı
ahaaa olaya bak eğer zorlamassan birşey olmaz diyorlardı. Eğer temiz bir ikinci el bulursanız bana( 2008-2009 arası )haber verin. Bende cbf 150 formuna takılıcam artık apaçisi ybr'si olanlarla ağız dalaşı yapıp desarj olacam
alper üstadımızın izinden gidicem =)
5aydır bu motoru kulanıyorum saçlarım beyazladı arkadaş tartışmalardan allah şükür alnımızın akıyla çıkıyoruz cbf 150 topici nin avukatlığını üslendim :D
-
08 Ağustos 2011, 03:38
alper150zc adlı üyeden alıntı
5aydır bu motoru kulanıyorum saçlarım beyazladı arkadaş tartışmalardan allah şükür alnımızın akıyla çıkıyoruz cbf 150 topici nin avukatlığını üslendim :D
Alper ben senin tartışmaları okuyunca evde tezaruat yapıyorum cbf2011 kurbanları motor satıldıktan sonra bir muhabbet edelim sizle içinizi dökün bana
Çoğunluğun yaptığı şey
daima yanlıştır.
-
08 Ağustos 2011, 03:40
aynen abi hiç beli olmuyor bazen 1000kmde 900gr yakıyor bazen hiç yakmıyor asırı dandik ben olsam tvs alırdım hem onda titreşimde var böbrek taşalrına iyi geliyor :D
kanka bence cbf cok dandik motor çünkü rampa yukarı 2 kişi 140 yapsın istiyorum ama yapamıyorum. aldığım günden beri otobanda en az 2 saat dipgaz gittim, bi hafta sonra bi baktım, yağ çubuğunda olduğu yerden 2 milimetre aşağıdaydı yağ. yani bu ne demek? cbf beş para etmez motor demek. neden, çünkü geçen gün 600 rr tokatladı beni. nal topladım arkasından. bu nasıl motor kardesim. alınmaz zaten kurye motoru
hocu en son 20 lirayla 116 km yol gittim lan. bugün tersoydum, 10 lira koyabildim ama yedeğe düşmemişti daha, 60 km oldu yedeğe düşmedi daha var dibinde biraz benzin. bu böyle giderse söker atarım ben egzostu aga
-
08 Ağustos 2011, 03:44
kerkenez adlı üyeden alıntı
kanka bence cbf cok dandik motor çünkü rampa yukarı 2 kişi 140 yapsın istiyorum ama yapamıyorum. aldığım günden beri otobanda en az 2 saat dipgaz gittim, bi hafta sonra bi baktım, yağ çubuğunda olduğu yerden 2 milimetre aşağıdaydı yağ. yani bu ne demek? cbf beş para etmez motor demek. neden, çünkü geçen gün 600 rr tokatladı beni. nal topladım arkasından. bu nasıl motor kardesim. alınmaz zaten kurye motoru
hocu en son 20 lirayla 116 km yol gittim lan. bugün tersoydum, 10 lira koyabildim ama yedeğe düşmemişti daha, 60 km oldu yedeğe düşmedi daha var dibinde biraz benzin. bu böyle giderse söker atarım ben egzostu aga
abi 140yapmıyorsa zaten 2 kişi bayır yukarı o motor altın olsa iş yapmaz üstüne birde yağ yakıyor oda yetmezmiş gibi 600rrda tokatlamış en çokta o koydu 600rr nasıl geçemeyiz ya okadar para veriyoz egzosta var 600rr bastırıyor ama gitmiyor alet :DD: (abi bu arada 116km 20tl çok be abim 176 km diyorum ses için deymez çıkar orhana sat çok meraklı :D
-
08 Ağustos 2011, 03:46
olm eğer ocağıma incir dikcekse ben egzosumla memnunum
Gaza gelme. Gaza getirme. TriColor
-
08 Ağustos 2011, 03:47
Bende carsamba alıcam ama hala kararsızım 160 falan yaparmı bu , hem iki zamanlı galiba sürekli yağ koyuyosunuz:D hem yanlıyomu güzel bu alet? abs si falan var mı ?
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
-
08 Ağustos 2011, 03:47
djan adlı üyeden alıntı
Alper ben senin tartışmaları okuyunca evde tezaruat yapıyorum
cbf2011 kurbanları motor satıldıktan sonra bir muhabbet edelim sizle içinizi dökün bana
abi senin hiç şüpen olmasın commuter sınıfında cbf150 mok atıcak motor anasından doğmadı atıyosada kendini avutuyordur :D (çok açıldım beni yakında taşlar diyerleri :D)
-
08 Ağustos 2011, 03:49
abi 140yapmıyorsa zaten 2 kişi bayır yukarı o motor altın olsa iş yapmaz üstüne birde yağ yakıyor oda yetmezmiş gibi 600rrda tokatlamış en çokta o koydu 600rr nasıl geçemeyiz ya okadar para veriyoz egzosta var 600rr bastırıyor ama gitmiyor alet :DD: (abi bu arada 116km 20tl çok be abim 176 km diyorum ses için deymez çıkar orhana sat çok meraklı :D
kanka, egzosta 7500 km avans verdim. motor 2300 de 7500 e kadar yakıt düşmezse, subapları söker anesin servis müdürü tanere yuttururum. egzostu da coskun beyin neresine sokarım artık yüce rabbim bilir:d
paşam 4000 - 5000 tl aralığında 0 km olarak alınacak en mantıklı makina cbftir, hiç şüphen olmasın.
-
08 Ağustos 2011, 03:50
.Mhmt. adlı üyeden alıntı
Bende carsamba alıcam ama hala kararsızım 160 falan yaparmı bu , hem iki zamanlı galiba sürekli yağ koyuyosunuz:D hem yanlıyomu güzel bu alet? abs si falan var mı ?
abs fialn boşver sen aban frenlere bozulmaz bu honda allah 1 honda mühendisleri 2 bozulursada dandik honda dersin yağda koyma 5-6bin kmde bi yeter ama dip gaz git sakın düşük devir kullanma alet alınıyor allah ne verdiyse bas yakarsa yağ cbf150 nin sucu dandik alet :D 150cc olm bu alet abanın :D bişey olmaz olursada ki oolmaz suc bizde deil bizim apaçi oluşumuzla bi alakası kesinlikle yok sakın vicdanınızı rahatsız etmeyin:D
-
08 Ağustos 2011, 03:51
gençler hemen cbf 150 topic moduna girdiniz ben şaka yapmadım gençler ciddiyim niyetim var 2011 ya da 2012 kırmızı cbf almayı düşünüyorum nazik kullandığım için yağ yaktıracağımı sanmıyorum. zaten o paraya alınabilecek en iyi motordur kendileri. hayırlı geceler bu cuma günü bu konuyu irdeliyelim
Çoğunluğun yaptığı şey
daima yanlıştır.
-
08 Ağustos 2011, 03:55
djan adlı üyeden alıntı
gençler hemen cbf 150 topic moduna girdiniz
ben şaka yapmadım gençler ciddiyim niyetim var 2011 ya da 2012 kırmızı cbf almayı düşünüyorum nazik kullandığım için yağ yaktıracağımı sanmıyorum. zaten o paraya alınabilecek en iyi motordur kendileri. hayırlı geceler bu cuma günü bu konuyu irdeliyelim
irdeleriz abicim her yönden ben sana açıklarım her bişeyleri sırf sana anlatmak için gelicem gelmicektim yoldaş kazanmak için gelicem :D ergün abi inşallah düşerde seside seviyosun mahrum kalmassın ama orjinal egzosu kadar düşüceğini sanmıyorum abim
-
08 Ağustos 2011, 03:55
djan adlı üyeden alıntı
gençler hemen cbf 150 topic moduna girdiniz
ben şaka yapmadım gençler ciddiyim niyetim var 2011 ya da 2012 kırmızı cbf almayı düşünüyorum nazik kullandığım için yağ yaktıracağımı sanmıyorum. zaten o paraya alınabilecek en iyi motordur kendileri. hayırlı geceler bu cuma günü bu konuyu irdeliyelim
abi ben sana söyliyim senaryoyu, motorda 3 tane piston var ikisi üstte biri altta, yıpratırsan 50 000 ile 75 000 km aralığında o alttaki yağ basan pistonun arasında bir 400 tl sıkışıyor. o 400 tl yi ordan çıkartınca bi 50 000 daha rahat rahat gidiyorsun. baska bir sıkıntısı olmaz kesinlikle.
-
08 Ağustos 2011, 05:24
Cbf yağ yakmıyormuydu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)